Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbf 150 95 geçmiyor.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbf 150 95 geçmiyor.

cbf 150 95 geçmiyor.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 12.06.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, kardeşim tavrın yanlış. Bu şekilde yazıların inanki senin hakkında iyi olmuyor.Bak yeminle söylüyorum açtığım topice senin yazmanı istememeye başladım.Neden böyle agresif davranıyorsun anlamakta güçlük çekiyorum apache evet iyi motor ama biraz fazla uçuruyorsun.cbf den daha hızlı gidebilir ama hız herşey değildir. Ben rahatlığı ön planda tutarım mesela.Bu topici açmaktaki amacım benim motorda bir anormallikmi var bunu anlamaktı sadece yoksa 100 suratte işim görür.Zaten şimdi 120 ye kadar çıkıyor ki buda yeterde artar bile. Varsın apache yi geçmesin hiç önemli değil.Sen kendini boşuna yorma isteyen apache alsın isteyen cbf bizim için ne değişecekki?Kazasız sürüşler dilerim.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gostergeyı degısınce devır saatı olmaz motorda gelır ama yakında emın ol hele ellerındekı malı bıtırsınler
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahat çıkması lazım bence bende mondial 150 kn var düz yolda 115 i görüyorum. tabiyki çok zorlanıyo çünkü son ibre 120 Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 12.06.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmet123456 demiş ki:
işte kardeşim 2kişi bindik 145 gördük

yalan diyenler utansın kıskananlar çatlasın

son mesajdan 1 saat 5 dakika sonra eklendi:

mor_yel demiş ki:
bi arkadaşımda var cbf 140 gördüğünü sölüyo yalan sölemez çok doğrucu bi insandır kendisi
sen sat onu ybr al kardes bende var ybr ben 140 görüyom valla ama balık sırtı yatarsan ayakta olursan 120 falan anca yapar hava şartlarına göre değişir tabii rüzgarlı havada 100 anca yapar Göz kırpıyorum

işte budur abicim .............................................................

son mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tktkr demiş ki:
cbf 150 130 görsün bende motoru yakıcamm zuhahahahahahahahaha 130 he zuhahahahahhaa Alkışlıyorum

senin motora yazık olacak ama al sana 145 ok...

son mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

ilk aldıgım günler 100 ü zor görüyodum ama artık gördügünüz gibi uçuyoo
motoru sıfır aldıysan motoru açman gerek sonra 95 i zor vuruyo filan dersin tabi motor açıldıktan sonra bas bakalım kaçı göreceksin..... kardeşim

son mesajdan 53 saniye:

motoru sıfır aldıysan motoru açman gerek sonra 95 i zor vuruyo filan dersin tabi motor açıldıktan sonra bas bakalım kaçı göreceksin..... kardeşim

son mesajdan 22 saniye:

helal olsun ustam ben de motoru açınca fotosunu çekicem hatta olmazsa haftaya çekip koyabilirim 130 un hem de düz yolda

çoluk çocuklarla uğraşıyoruz ya motora hayatında hiç binmemiş ve bunun gibi motorlarıda sağdan soldan görüp bize ahkam kesen cinslerden bunlar Sinirlendim

erol biz rajon diil KAFA kesiyoruz yakında anlıyacaksın

demirci de olan bütün motorlarla yarıştığımda videolarını tek tek koyucam Sinirlendim

bi de konuşmasını öğren çocuk gibi ne o ööle yaparsak yaparız bi yerlerini yırtmana gerek yok Beğenmedim
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 12.06.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadas demıskı e5 te yanımda cbf goremıyorum demıs ya arkadasım ben o motordan ekmek yıyorum ve o motoru alan arkadasların buyuk bır kısmıda bu amacla bınıyor bence ne dıye motorumu zorlayım yada daha az yakıt yakmak varken ne dıye hızlı gıdıp yakıtımı arttırayım canım bıraz hız yapmak ısteyınce hysung uma bınıp kendımı tatmın edıcek hızı yapıyorum zaten varsın apache benı gecsın umrumda degıl nasıl olsa o motordan daha kalıtelı bı motora bindigimi ben bılıyorum o yuzden hıc onemlı degıl ben 120 km hızı nasıl yapıcagımı degılda 2 lt benzınle nasıl 120 km yol yapıcam onu dusunurum bence o tıp motorlara bınen ınsanlarında dusunmesı gereken budur saygılarımla
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon özür diliyorum
ozanuysal
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yokuş aşşa gidersen o süratin olması normal.. düz yolda yapabilmek mesele..
Başa dön
ozanuysal Çevrimdışı ozanuysal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 12.06.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal demiş ki:
arkadas demıskı e5 te yanımda cbf goremıyorum demıs ya arkadasım ben o motordan ekmek yıyorum ve o motoru alan arkadasların buyuk bır kısmıda bu amacla bınıyor bence ne dıye motorumu zorlayım yada daha az yakıt yakmak varken ne dıye hızlı gıdıp yakıtımı arttırayım canım bıraz hız yapmak ısteyınce hysung uma bınıp kendımı tatmın edıcek hızı yapıyorum zaten varsın apache benı gecsın umrumda degıl nasıl olsa o motordan daha kalıtelı bı motora bindigimi ben bılıyorum o yuzden hıc onemlı degıl ben 120 km hızı nasıl yapıcagımı degılda 2 lt benzınle nasıl 120 km yol yapıcam onu dusunurum bence o tıp motorlara bınen ınsanlarında dusunmesı gereken budur saygılarımla

abim teşekkür ederim açıklaman için bu sözünüzü asla unutmayacağım bende bi CBF 150 kullanıcısıyım çok güzel bi yorum ağzına sağlık Bravo Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
batuhan55
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ladik/SAMSUN

MesajTarih: 30.06.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya düzde kymco ck 120 yi çok rahat görüyor nasıl oluyoda 150 lik honda böle gidiyo ön tekere tanzik vurarak bende 150 160 yaparım kadranı dayarım Dil çıkarıyorum Delirdim önemli olan video çekip koymak yolda gözükecek nerden bilcem ben dik bir yokuştan açağı basmadığını
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 01.07.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal demiş ki:

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Unutmayın ki çin mallarıda piyasaya ilk geldiğinde yere göğe sığdırılmıyodu.Ucuz ama sağlam fln ...Bkz: Modial Club diye bi topik vardı. TVS lerinde 2 gün sonra kokusu çıkar korkayın siz.

EROL88 sen o 120+ hızlarla giderken piston bi yerlerine girmesinde dikkat et Delirdim
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 01.07.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende cbf 150 ciyim...bu dediğin 100 göremiyorum meselesi beni şaşırttı...5000 km oldum motorumu belli kriterlerle bana denilenleri dinleyerek motor iyi davranarak yerine getirdim...şahsen bazen 100de olduğunu bile farkedemiyorum çünkü rahatlıkla 4.viteste 100 yapıyor...ki hemen 5 atıyorum ...rodaj durumun nedir bilemem...inşallah ilk 500 de 80-90 km yi geçmemişindir...sanayi tipi ustaların önerdiği bas bas açılsın mantığıyla ilk 100 kmde motoru köklememişindir...inşallah diyorum eğer böyle bişey varsa zaten 3000-4000e geldiğinde sağırlaşır...sağır motor asla belli bir süratin üzerine çıkmaz çıkamaz...en azından pistonların ömrünü yemez bu detay...gazlamak önemli değil...motorun bakımı sağlığı temizliği önemlidir...saygılar...

bu arada ben motoru 110 da sabitliyorum...120 çok rahat...130 uda .köprü çıkışında Kadıköye giderken görüyorum ...çok rahat...130 niyetlenirken eğiliyorum ama... Gülümsüyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 01.07.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu cbf 150 ye hiç yan çanta takan var mı aranızda varsa bi resmini koyabilir mi gerçekten çok merak ediyorum.veya kendince birşeyler yapanlar varsa lütfen resmini koysun....şimdiden sağolun

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR, duzgun konus yoksa sana baska bişiler gırebılır onurcum severım senı akıllı ol Öfkeliyim
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 04.07.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onur ve Erol dostlar muhabbet seviyesi yine belatına kaymış biraz...

şimdi Ağır tahrik unsuruda var ama yinede birbirimizi kırmamaya gayret edelim...
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 04.07.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makinanın biraz ağır olmasından kaynaklanabilir .ama bazı kullanıcı arkadaşlarımız 120 yi gördüm diyorlar.senin mottorunda sorun olmasın. Göz kırpıyorum
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal