Tarih: 12.06.2007 - 14:26 Mesaj konusu:
EROLL88, kardeşim tavrın yanlış. Bu şekilde yazıların inanki senin hakkında iyi olmuyor.Bak yeminle söylüyorum açtığım topice senin yazmanı istememeye başladım.Neden böyle agresif davranıyorsun anlamakta güçlük çekiyorum apache evet iyi motor ama biraz fazla uçuruyorsun.cbf den daha hızlı gidebilir ama hız herşey değildir. Ben rahatlığı ön planda tutarım mesela.Bu topici açmaktaki amacım benim motorda bir anormallikmi var bunu anlamaktı sadece yoksa 100 suratte işim görür.Zaten şimdi 120 ye kadar çıkıyor ki buda yeterde artar bile. Varsın apache yi geçmesin hiç önemli değil.Sen kendini boşuna yorma isteyen apache alsın isteyen cbf bizim için ne değişecekki?Kazasız sürüşler dilerim.
Tarih: 12.06.2007 - 15:10 Mesaj konusu:
ahmet123456 demiş ki:
işte kardeşim 2kişi bindik 145 gördük
yalan diyenler utansın kıskananlar çatlasın
son mesajdan 1 saat 5 dakika sonra eklendi:
mor_yel demiş ki:
bi arkadaşımda var cbf 140 gördüğünü sölüyo yalan sölemez çok doğrucu bi insandır kendisi
sen sat onu ybr al kardes bende var ybr ben 140 görüyom valla ama balık sırtı yatarsan ayakta olursan 120 falan anca yapar hava şartlarına göre değişir tabii rüzgarlı havada 100 anca yapar
cbf 150 130 görsün bende motoru yakıcamm zuhahahahahahahahaha 130 he zuhahahahahhaa
senin motora yazık olacak ama al sana 145 ok...
son mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
ilk aldıgım günler 100 ü zor görüyodum ama artık gördügünüz gibi uçuyoo
motoru sıfır aldıysan motoru açman gerek sonra 95 i zor vuruyo filan dersin tabi motor açıldıktan sonra bas bakalım kaçı göreceksin..... kardeşim
son mesajdan 53 saniye:
motoru sıfır aldıysan motoru açman gerek sonra 95 i zor vuruyo filan dersin tabi motor açıldıktan sonra bas bakalım kaçı göreceksin..... kardeşim
son mesajdan 22 saniye:
helal olsun ustam ben de motoru açınca fotosunu çekicem hatta olmazsa haftaya çekip koyabilirim 130 un hem de düz yolda
çoluk çocuklarla uğraşıyoruz ya motora hayatında hiç binmemiş ve bunun gibi motorlarıda sağdan soldan görüp bize ahkam kesen cinslerden bunlar
erol biz rajon diil KAFA kesiyoruz yakında anlıyacaksın
demirci de olan bütün motorlarla yarıştığımda videolarını tek tek koyucam
bi de konuşmasını öğren çocuk gibi ne o ööle yaparsak yaparız bi yerlerini yırtmana gerek yok _________________ _-anadolu racing kings of the races-_ ghost rider türkiye temsilcili?i
2006model 110cc (2006-2006)
2007 model cbf 150 (2007 - .....)
Tarih: 12.06.2007 - 15:34 Mesaj konusu:
arkadas demıskı e5 te yanımda cbf goremıyorum demıs ya arkadasım ben o motordan ekmek yıyorum ve o motoru alan arkadasların buyuk bır kısmıda bu amacla bınıyor bence ne dıye motorumu zorlayım yada daha az yakıt yakmak varken ne dıye hızlı gıdıp yakıtımı arttırayım canım bıraz hız yapmak ısteyınce hysung uma bınıp kendımı tatmın edıcek hızı yapıyorum zaten varsın apache benı gecsın umrumda degıl nasıl olsa o motordan daha kalıtelı bı motora bindigimi ben bılıyorum o yuzden hıc onemlı degıl ben 120 km hızı nasıl yapıcagımı degılda 2 lt benzınle nasıl 120 km yol yapıcam onu dusunurum bence o tıp motorlara bınen ınsanlarında dusunmesı gereken budur saygılarımla
Tarih: 12.06.2007 - 19:24 Mesaj konusu:
orjinal demiş ki:
arkadas demıskı e5 te yanımda cbf goremıyorum demıs ya arkadasım ben o motordan ekmek yıyorum ve o motoru alan arkadasların buyuk bır kısmıda bu amacla bınıyor bence ne dıye motorumu zorlayım yada daha az yakıt yakmak varken ne dıye hızlı gıdıp yakıtımı arttırayım canım bıraz hız yapmak ısteyınce hysung uma bınıp kendımı tatmın edıcek hızı yapıyorum zaten varsın apache benı gecsın umrumda degıl nasıl olsa o motordan daha kalıtelı bı motora bindigimi ben bılıyorum o yuzden hıc onemlı degıl ben 120 km hızı nasıl yapıcagımı degılda 2 lt benzınle nasıl 120 km yol yapıcam onu dusunurum bence o tıp motorlara bınen ınsanlarında dusunmesı gereken budur saygılarımla
abim teşekkür ederim açıklaman için bu sözünüzü asla unutmayacağım bende bi CBF 150 kullanıcısıyım çok güzel bi yorum ağzına sağlık _________________ _-anadolu racing kings of the races-_ ghost rider türkiye temsilcili?i
2006model 110cc (2006-2006)
2007 model cbf 150 (2007 - .....)
Tarih: 30.06.2007 - 13:16 Mesaj konusu:
ya düzde kymco ck 120 yi çok rahat görüyor nasıl oluyoda 150 lik honda böle gidiyo ön tekere tanzik vurarak bende 150 160 yaparım kadranı dayarım önemli olan video çekip koymak yolda gözükecek nerden bilcem ben dik bir yokuştan açağı basmadığını _________________ нєякєѕтєη нyzℓy ѕüямєη, уαℓηyz ѕüяє¢є?ιηιη gαяαηтιѕι
Tarih: 01.07.2007 - 10:52 Mesaj konusu:
orjinal demiş ki:
Unutmayın ki çin mallarıda piyasaya ilk geldiğinde yere göğe sığdırılmıyodu.Ucuz ama sağlam fln ...Bkz: Modial Club diye bi topik vardı. TVS lerinde 2 gün sonra kokusu çıkar korkayın siz.
EROL88 sen o 120+ hızlarla giderken piston bi yerlerine girmesinde dikkat et
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4355 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 01.07.2007 - 12:04 Mesaj konusu:
bende cbf 150 ciyim...bu dediğin 100 göremiyorum meselesi beni şaşırttı...5000 km oldum motorumu belli kriterlerle bana denilenleri dinleyerek motor iyi davranarak yerine getirdim...şahsen bazen 100de olduğunu bile farkedemiyorum çünkü rahatlıkla 4.viteste 100 yapıyor...ki hemen 5 atıyorum ...rodaj durumun nedir bilemem...inşallah ilk 500 de 80-90 km yi geçmemişindir...sanayi tipi ustaların önerdiği bas bas açılsın mantığıyla ilk 100 kmde motoru köklememişindir...inşallah diyorum eğer böyle bişey varsa zaten 3000-4000e geldiğinde sağırlaşır...sağır motor asla belli bir süratin üzerine çıkmaz çıkamaz...en azından pistonların ömrünü yemez bu detay...gazlamak önemli değil...motorun bakımı sağlığı temizliği önemlidir...saygılar...
bu arada ben motoru 110 da sabitliyorum...120 çok rahat...130 uda .köprü çıkışında Kadıköye giderken görüyorum ...çok rahat...130 niyetlenirken eğiliyorum ama... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 01.07.2007 - 12:38 Mesaj konusu:
arkadaşlar bu cbf 150 ye hiç yan çanta takan var mı aranızda varsa bi resmini koyabilir mi gerçekten çok merak ediyorum.veya kendince birşeyler yapanlar varsa lütfen resmini koysun....şimdiden sağolun _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4355 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 04.07.2007 - 00:00 Mesaj konusu:
Onur ve Erol dostlar muhabbet seviyesi yine belatına kaymış biraz...
şimdi Ağır tahrik unsuruda var ama yinede birbirimizi kırmamaya gayret edelim... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız