Tarih: 30.06.2007 - 19:46 Mesaj konusu: 260 KM Bursa-Mudanya-Gemlik-Esenköy Gezisi
Selamlar,
Bu rotayı 3. ye tekrarlıyoruz. Gerçekten çok güzel manzaralı, bol bol virajlı (yatıp kalkmaktan kusacaktım artık) harika bir yol. Kısaca rotayı özetliyim. Bursadan önce mudanyaya gittik. Güzelyalıdan eski sahil yoluna sapıp kurşunludan çıktık. Daha sonra sırasıyla Gemlik, Kumla, Fıstıklı, Armutlu, Kapaklı, Esenköy'ü gezdik. Amacımız esenköyde denize girmekti. Saolsun orada tanıdık bir abimiz var. Çay bahçesinde onun odasında üstümüzü değişip yallah denize Yaptığımız toplam yol 260 km civarı. Neyse uzatmadan Resimlere geçeyim.
İşyerinde son hazırlıklar,
Güzelyalıda mola vermeden direk kumlaya girdik.
Kumlada deniz fena değil.
Burası esenköy
Adet oldu her gittiğimizde kano yarışı yapıyoruz :P
Dönüş vakti;
Esenköye gelmeden 5 km geride şelale diye bir yer vardı. Bu sefer gidelim dedik. Keşke gitmeseydik şelale dedikleri yerde bir dere akıyor oda çok azalmış :pale:
Yolda güzel gördüğümüz her yerde durduk. 150 km boyunca deniz bize hep eşlik etti. İnanılmaz manzaralar var.
XT'de bana yakıştı :mrgreen: Çok güzel, çok beyendiğim bir motorda ayaklarım yere deyse dahada beyenicem :salut: Durmak için kaldırım arıyorum
Yolda toprak bi yol gördük ve bizim endurocular dayanamadı. CBR'la 5 km cross yaptım. Ciğerlerim düşecekti.
Ama gittiğimize deydi. Tam kamplık yer :cat:
Ve kapanış :cat:
Yorumları bekliyorum :mrgreen: _________________ Tutkulary ve zevkleri ellerinden alynan gençler, onlaryn yerine daha tehlikeli ve daha hyzly olany koyarlar...
okan süper bir gezi tebrik ederim...MAvi cbr'ına kardeş getiricem inş bursa'ya Çarşamba günü kısmetse alıyorum sanıırm...umarım yeni bir aksilik çıkmaz.... _________________
güzel gezi olmuş yerler aynı seferihisar kuşadası yolu gibi......resimler için sağol..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
ck gusel bı gezı olmus okan ama kırıldım ınsan bızede haber verır mavı cbr yanına bıde mavı ybr eklerdım daha gusel olurdu ıyı eglenmıssın eglencen ıns daim olur _________________ _____lonely in world______
ck gusel bı gezı olmus okan ama kırıldım ınsan bızede haber verır mavı cbr yanına bıde mavı ybr eklerdım daha gusel olurdu ıyı eglenmıssın eglencen ıns daim olur
Yiğit biraz apar topar oldu. Birdahakine haber veririm kusura bakma
ultraukala demiş ki:
okan süper bir gezi tebrik ederim...MAvi cbr'ına kardeş getiricem inş bursa'ya Çarşamba günü kısmetse alıyorum sanıırm...umarım yeni bir aksilik çıkmaz....
Akın hadi hayırlısı bekliyorum _________________ Tutkulary ve zevkleri ellerinden alynan gençler, onlaryn yerine daha tehlikeli ve daha hyzly olany koyarlar...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız