Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BU ADAM PROF MOTOR SURUYO..İZLEMENİZİ ÖNERİRİM

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BU ADAM PROF MOTOR SURUYO..İZLEMENİZİ ÖNERİRİM

BU ADAM PROF MOTOR SURUYO..İZLEMENİZİ ÖNERİRİM
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.06.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akıllı olmak lasımm bence
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 30.06.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, bende zaten beni döveceğinden değil güzelim bunu zaten soylemem senin soylemende espiri olur..
töbe hasa bizim arkamızdada gazi paşalı osman ağa yok sendeki allah bizdede var hatta şaşıracaksın ama herkezde o allah var..
daha o abınınde senınde cok öreneceğiniz seyler var hadı bakım sana bu kadar yeter bugunluk bu kadar ders Bravo

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 30.06.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni gördüm bu topici,enteresan yorumlar olmuş..

benı tanıyan samımı arkadaslarım zaten gereken cevapları yazmıs,üstüne ekleme yapacak bişey yok.

insaniyet sınırları içerisindeki eleştirileri kabul etmekle bırlıkte sacmalama ve hakaret boyutlarına tasıyanlara ise aynen iade ediyorum.
yorumlardan sadece birine cevap verme geregı hıssediyorum;

hindingin demişki;dizi degmıyor ,korkusundanmı cekmıs acaba?
ona cevap yazmamdakı neden yazılarını okumaya deger buldugum nadır uyelerden bırı oldugu ıcındır.cevabımda alttadır..

dıger vıdeolarda bunlar,henuz olmedım,acelem yok.ama öyle birşey olursa kapalıcarsıda son derece kalıte kınalar satılıyormus,ilgililere duyurulur..

http://www.youtube.com/watch?v=K7SwWQwycrI

http://video.google.com/videoplay?docid=7000144719437016900&q=conan81
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 30.06.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ghost rider e özenmiş,yaptigi haraketlerde cok tehlikleli..professionalda değil,bas baya amatör..dikkat edelim..daha bilinçli motor kullanalim. İyi fikir
red_line23
Üye
Üye

Nereden: elazığ

MesajTarih: 30.06.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gereksiz risk fazla almış bu videoyu sanki vermişlerdi.
Başa dön
red_line23 Çevrimdışı red_line23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 30.06.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa bu video daha önceden verilmişti Şok oldum

|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru. her geyik kendi bacağından asılır. ama bir gün soluğu aracımın sırtında alırsan, yazık olur. sürüş kaliten ile ilgili bir müzakereye girmedim farkındaysan. sadece yoğun trafikte, herkezin hakkı olduğu bir yerde, bu sürüş stili yalnıştır..şimdi cevaplara gelelim: otomobiller,kaza hallerinde motorsikletlerden kat kat güvenlidir. "türk" meselesine gelince, bunu kim yaparsa yapsın karşıyım. "türk" deyipte hedef saptırmaya çalışmayın. 2 amcamı, 1 dayımı trafikte kaybettim. eğer o "salak" yazısını bu kullanıma yalnıştır diyenler için kullanıyorsan, sende bir kaç çok yakınını kaybetmelisin ki sağlıklı düşünebilesin.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, abi ben eleştirimi bir MD nin bi hiç ugruna kaybolmaması için söyledim sürç-i lisan ettiysek affola!.
Üzgünüm

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bziim siteden olmadıgını bilmiyordum ama sonuçta sende bir motorcusun sonradan conan81 oldugunu ögrenince daha da sevindim allahtan bişey olmadı diye herkez prof.. ama bi yere kadar
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ghostrider a özenp trafikde tehlike saçmak motorculukca ilgilenenlere duyrulur satılık 600cc ve 1300cc makinalarım var
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amatör dien arkadaşlar ne kadar gazlıo onlarıda bi görsek Çok gülüyorum (allah korusun conan senide dikkat)
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o damın bisey yaptıgı yok gelsin ben ona ögretim kullanmayı Beğenmedim
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gockhan
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 01.07.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafikte makas atan, modifiyeli şahin-doğan kullanan magandalara binbir laf etmeye gelince ediliyor da bu yapılanın ondan farkı nedir? Altında ha doğan olmuş ha cbr olmuş..Yaptığın şey aynı..Demek ki kafa aynı..En yakın zamanda motoru değiştirmeden kafayı değiştirmesini temenni ediyorum..

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Ayrıca bu konunun Motovitrin bölümünde işi nedir yani?
Başa dön
Gockhan Çevrimdışı Gockhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TuRKeY BuRsA CitY

MesajTarih: 01.07.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ygt-srn, oğretcen demek adamım o zaman cek bi videonu gonder yanı .. bu kadar basit.. Bravo
DoGaN_FaLcOn arkeolojikmi ? Bravo Bravo Şok oldum
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 03.07.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 öncelikle yazımda korkmakla ilgili bir söz yok onu belirteyim.Örnekte gösterdiğin grenaj içinde diyecek bir şey yok o açıya kadar yatan bir race kullanıcısı zaten korkak olamaz.Ben çok fazla konuda yazı yazan biri değilim,cevap yazmaya değer bulmanda hoşuma gitti açıkçası...onun içinde teşekkür ederim sana.İzmit pistinde hızlı sağ tabir edilen virajda yatış pozisyonunu eleştirdim sadece ve sana bir tavsiyem olsun,caddede bu şekilde gazlıyorsan eğer bence pistte kendini denemelisin ve gerçekten o zaman bindiğin race makineden maksimum keyfi alırsın ve ne kadar iyi olduğunu görürsün çıkardığın zamanlara bakarak.İzmit pistinde 50 sn ler civarı dönebilen biri oladuğunda, inanıyorum daha sonra caddede kullanmaktan asla zevk alamayacaksın çünkü pistin içinde yaptıklarının çeyreğini yapamıyor olacaksın, işte o zaman KORKACAKSIN.Ve anlayacaksın ki dışarıda ne kadar boş işlerle uğraşmışsın..Ben kendimden biliyorum çünkü.Bir sözü çok kullanırım ben ZEVKİN FATURASI VARDIR diye.Ama motosikletin, sürat zevkinin faturası asla ÖLÜM OLMAMALI..Çok dikkat et ..her zaman...Kazasız keyifli sürüşler....
Başa dön
hingindin Çevrimdışı hingindin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
unfortunate
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with F14

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.07.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu adam prof. değil bence sadece kötü örnek Şok oldum
ayrıca böle devam ederse sona hep yakın allah korusun Üzgünüm
unfortunate Çevrimdışı unfortunate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal