crazy_81, bende zaten beni döveceğinden değil güzelim bunu zaten soylemem senin soylemende espiri olur..
töbe hasa bizim arkamızdada gazi paşalı osman ağa yok sendeki allah bizdede var hatta şaşıracaksın ama herkezde o allah var..
daha o abınınde senınde cok öreneceğiniz seyler var hadı bakım sana bu kadar yeter bugunluk bu kadar ders _________________ nUmbEr One My R1
benı tanıyan samımı arkadaslarım zaten gereken cevapları yazmıs,üstüne ekleme yapacak bişey yok.
insaniyet sınırları içerisindeki eleştirileri kabul etmekle bırlıkte sacmalama ve hakaret boyutlarına tasıyanlara ise aynen iade ediyorum.
yorumlardan sadece birine cevap verme geregı hıssediyorum;
hindingin demişki;dizi degmıyor ,korkusundanmı cekmıs acaba?
ona cevap yazmamdakı neden yazılarını okumaya deger buldugum nadır uyelerden bırı oldugu ıcındır.cevabımda alttadır..
dıger vıdeolarda bunlar,henuz olmedım,acelem yok.ama öyle birşey olursa kapalıcarsıda son derece kalıte kınalar satılıyormus,ilgililere duyurulur..
ghost rider e özenmiş,yaptigi haraketlerde cok tehlikleli..professionalda değil,bas baya amatör..dikkat edelim..daha bilinçli motor kullanalim. _________________ imza mimza yok barmak bassam olurmu. ?
doğru. her geyik kendi bacağından asılır. ama bir gün soluğu aracımın sırtında alırsan, yazık olur. sürüş kaliten ile ilgili bir müzakereye girmedim farkındaysan. sadece yoğun trafikte, herkezin hakkı olduğu bir yerde, bu sürüş stili yalnıştır..şimdi cevaplara gelelim: otomobiller,kaza hallerinde motorsikletlerden kat kat güvenlidir. "türk" meselesine gelince, bunu kim yaparsa yapsın karşıyım. "türk" deyipte hedef saptırmaya çalışmayın. 2 amcamı, 1 dayımı trafikte kaybettim. eğer o "salak" yazısını bu kullanıma yalnıştır diyenler için kullanıyorsan, sende bir kaç çok yakınını kaybetmelisin ki sağlıklı düşünebilesin.
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 01.07.2007 - 00:28 Mesaj konusu:
conan81, abi ben eleştirimi bir MD nin bi hiç ugruna kaybolmaması için söyledim sürç-i lisan ettiysek affola!.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bziim siteden olmadıgını bilmiyordum ama sonuçta sende bir motorcusun sonradan conan81 oldugunu ögrenince daha da sevindim allahtan bişey olmadı diye herkez prof.. ama bi yere kadar _________________ :P
ghostrider a özenp trafikde tehlike saçmak motorculukca ilgilenenlere duyrulur satılık 600cc ve 1300cc makinalarım var _________________ HARPUT MD
Elazığ motosiklet ve motorsporları klübü
amatör dien arkadaşlar ne kadar gazlıo onlarıda bi görsek (allah korusun conan senide dikkat) _________________ bedenler bakire olmuş önemi yogh ! beyinler fahişe olmasın...
Trafikte makas atan, modifiyeli şahin-doğan kullanan magandalara binbir laf etmeye gelince ediliyor da bu yapılanın ondan farkı nedir? Altında ha doğan olmuş ha cbr olmuş..Yaptığın şey aynı..Demek ki kafa aynı..En yakın zamanda motoru değiştirmeden kafayı değiştirmesini temenni ediyorum..
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Ayrıca bu konunun Motovitrin bölümünde işi nedir yani?
conan81 öncelikle yazımda korkmakla ilgili bir söz yok onu belirteyim.Örnekte gösterdiğin grenaj içinde diyecek bir şey yok o açıya kadar yatan bir race kullanıcısı zaten korkak olamaz.Ben çok fazla konuda yazı yazan biri değilim,cevap yazmaya değer bulmanda hoşuma gitti açıkçası...onun içinde teşekkür ederim sana.İzmit pistinde hızlı sağ tabir edilen virajda yatış pozisyonunu eleştirdim sadece ve sana bir tavsiyem olsun,caddede bu şekilde gazlıyorsan eğer bence pistte kendini denemelisin ve gerçekten o zaman bindiğin race makineden maksimum keyfi alırsın ve ne kadar iyi olduğunu görürsün çıkardığın zamanlara bakarak.İzmit pistinde 50 sn ler civarı dönebilen biri oladuğunda, inanıyorum daha sonra caddede kullanmaktan asla zevk alamayacaksın çünkü pistin içinde yaptıklarının çeyreğini yapamıyor olacaksın, işte o zaman KORKACAKSIN.Ve anlayacaksın ki dışarıda ne kadar boş işlerle uğraşmışsın..Ben kendimden biliyorum çünkü.Bir sözü çok kullanırım ben ZEVKİN FATURASI VARDIR diye.Ama motosikletin, sürat zevkinin faturası asla ÖLÜM OLMAMALI..Çok dikkat et ..her zaman...Kazasız keyifli sürüşler....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız