Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mondial 50 tt alıyorum onerileriniz nedir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mondial 50 tt alıyorum onerileriniz nedir?

mondial 50 tt alıyorum onerileriniz nedir?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
timucingfb
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 20:55    Mesaj konusu: mondial 50 tt alıyorum onerileriniz nedir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar plaka ruhsat dahil mondial 50 tt 1200 ytl ye alıyorum sizce nasıl ?? ve ayrıca ilk defa motor kullanıcam pahalı birseyede kacmak istemiyorum cok fazla km de yapmıcam balığa gidip gelirken kullanıcam onerilerinizi alabilirmiyim mondial kullanıcıları olursa tercihimdir şimdiden tesekkurler
Başa dön
timucingfb Çevrimdışı timucingfb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 30.06.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alma, git 2. el today al. hiçbişey olmaz ona
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 30.06.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaş ve kilonuzu öğrenebilir miyim ?
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
timucingfb
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla 2. el today 1300 ve plaka ruhsat üzerine alma 200 kağıt noter onaylı satıs olacağı içinde 145 ytl oradan o yuzden cok kasar beni yoksa ben today istiyorum amakimse 1300 e vermiyor diğer işlemleride kendisi yapcak malesef ama olmuyor

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yasım 28 evliyim ve 1 haftalık oğlum var Gülümsüyorum kilomda 50 Gülümsüyorum)
Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 30.06.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasımda mondial 150 zat var, sürekli servise para ödüyoruz. bu nedenle söyledim. sen bilirsin
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 30.06.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çocuğunuzu Allah analı babalı büyütsün. Benim görüşüm 50 Cc yerine 125 cc gibi bir scooter alsanız daha iyi olur. Mondial 50 Cc rampada sizi bırakabilir Gülümsüyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
timucingfb
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncelikle tesekkurler 125 cc benim boyuma uymuyor 1.69 boyum var en ideali today yada maondial 50 tt ve yeni kullanıcı olduğum için büyük bişi istemiyorum şimdilik sadece oğrenmek ve minübüsten kurtulmak balığa giderken Gülümsüyorum eğer zaten daha sonra büyük motor alırsam almanydan alıcam sadece bendeki hevesmi yoksa bir tutkumu onu anlıcam hem Gülümsüyorum
Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 30.06.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50 tt den çekiş filan bekleme kardeş. bizim komşunun var boş gürültü anasını satam Çok gülüyorum 125 cc bence ideal başlangıç Bravo
timucingfb
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimsede mondial yokmu arkadaslar yaaa
Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 30.06.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

timucingfb, 50 cc baaslangıc olabilir ama 6-7 ay sonra değiiştirmen gerekir...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
timucingfb
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motora binmeye iyice alısayımda sonrasını düşünürüzabi:)
Başa dön
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi çocuk gördüm ramzey servisinde ondan vardı okula bunla gidip gelıom dediydi bisiklet görevini göruyor dediydi Bravo artık sende abi! tin tin balık tutmaya gitceksen al derim! ama hondanın today i alma valla pancar motoru Beğenmedim ben alıcaklı olduydum! 600 liraya ikinci el!... yani harbi pacncar motoru bisikletle daha hızlı gidiyorum yaa Üzgünüm işin özü 125 cc bi çantalı mondiial işini görür yani bu kadar büyütmeye gerenk yok Dil çıkarıyorum Bravo ana yazıda baya bi uzamış neyse...
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş mevzu 500cc bir araç bence yazık ama illede alıcaksan bence farkk etmez hangi 50cc alırsan al seni rampada çekmiyeceği kesin ama yinede sen bilirsin allah aşkına sizce 500cc bir scooter motorsiklet bile sayılmaz bence oyuncak ama yurdum insanı ona bir dünya para döküp ondan bir şeyler umuyo bence biraz daha düşün dediin rakamlara aynı markanın daha büyük hacimlisini ala bilirsin
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercenk, (500cc bir scooter motorsiklet bile sayılmaz ) doğru sayılmaz abi yarı canavar sayılır Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum 500cc Gülümsüyorum valla:) 50 cc güzel bi enstantene!. evet abi dogru sölüyor mesela mondial 151RS güzel scooter dır! temiz kullanırsan arıza çıkarmaz! yani... Bravo
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muci, kardeş onu yazarken ekrana bakmıyodum hata oradan kaynaklanıyo şuan bendede hacimi yeterince büyük makinalar var:))merak etme neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum bu arada bir şey daha geçen sezon mondial servisinde çalışıyodum hangisinin ne olduğunu ii biiyom sıkma canını marka vermek istemiyom ama japon olsun çamurdan olsun (alim olan anlar)
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal