arkadaslar plaka ruhsat dahil mondial 50 tt 1200 ytl ye alıyorum sizce nasıl ?? ve ayrıca ilk defa motor kullanıcam pahalı birseyede kacmak istemiyorum cok fazla km de yapmıcam balığa gidip gelirken kullanıcam onerilerinizi alabilirmiyim mondial kullanıcıları olursa tercihimdir şimdiden tesekkurler
valla 2. el today 1300 ve plaka ruhsat üzerine alma 200 kağıt noter onaylı satıs olacağı içinde 145 ytl oradan o yuzden cok kasar beni yoksa ben today istiyorum amakimse 1300 e vermiyor diğer işlemleride kendisi yapcak malesef ama olmuyor
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
yasım 28 evliyim ve 1 haftalık oğlum var kilomda 50 )
Tarih: 30.06.2007 - 21:16 Mesaj konusu:
Çocuğunuzu Allah analı babalı büyütsün. Benim görüşüm 50 Cc yerine 125 cc gibi bir scooter alsanız daha iyi olur. Mondial 50 Cc rampada sizi bırakabilir
oncelikle tesekkurler 125 cc benim boyuma uymuyor 1.69 boyum var en ideali today yada maondial 50 tt ve yeni kullanıcı olduğum için büyük bişi istemiyorum şimdilik sadece oğrenmek ve minübüsten kurtulmak balığa giderken eğer zaten daha sonra büyük motor alırsam almanydan alıcam sadece bendeki hevesmi yoksa bir tutkumu onu anlıcam hem
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 30.06.2007 - 23:47 Mesaj konusu:
bi çocuk gördüm ramzey servisinde ondan vardı okula bunla gidip gelıom dediydi bisiklet görevini göruyor dediydi artık sende abi! tin tin balık tutmaya gitceksen al derim! ama hondanın today i alma valla pancar motoru ben alıcaklı olduydum! 600 liraya ikinci el!... yani harbi pacncar motoru bisikletle daha hızlı gidiyorum yaa işin özü 125 cc bi çantalı mondiial işini görür yani bu kadar büyütmeye gerenk yok ana yazıda baya bi uzamış neyse... _________________ :P
kardeş mevzu 500cc bir araç bence yazık ama illede alıcaksan bence farkk etmez hangi 50cc alırsan al seni rampada çekmiyeceği kesin ama yinede sen bilirsin allah aşkına sizce 500cc bir scooter motorsiklet bile sayılmaz bence oyuncak ama yurdum insanı ona bir dünya para döküp ondan bir şeyler umuyo bence biraz daha düşün dediin rakamlara aynı markanın daha büyük hacimlisini ala bilirsin _________________ HARPUT MD
Elazığ motosiklet ve motorsporları klübü
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 01.07.2007 - 00:39 Mesaj konusu:
sercenk, (500cc bir scooter motorsiklet bile sayılmaz ) doğru sayılmaz abi yarı canavar sayılır 500cc valla:) 50 cc güzel bi enstantene!. evet abi dogru sölüyor mesela mondial 151RS güzel scooter dır! temiz kullanırsan arıza çıkarmaz! yani... _________________ :P
muci, kardeş onu yazarken ekrana bakmıyodum hata oradan kaynaklanıyo şuan bendede hacimi yeterince büyük makinalar var:))merak etme neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum bu arada bir şey daha geçen sezon mondial servisinde çalışıyodum hangisinin ne olduğunu ii biiyom sıkma canını marka vermek istemiyom ama japon olsun çamurdan olsun (alim olan anlar) _________________ HARPUT MD
Elazığ motosiklet ve motorsporları klübü
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız