Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Neden Hep Bmw Ve Kawasaki Çok Pahalı:Bad:

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Neden Hep Bmw Ve Kawasaki Çok Pahalı:Bad:

Neden Hep Bmw Ve Kawasaki Çok Pahalı:Bad:
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Yamaha-TDM
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 20.06.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Bencede Ama ismin şekil olması değil abi Bmw Alman markası Bi kere Ama Kawasakinin Son Hali biras ucuzlamış doğru Neden Ama 125 cc motor 200 cc gibi gidio hız neden?
Başa dön
Yamaha-TDM Çevrimdışı Yamaha-TDM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 20.06.2007 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendin sormuşsun kendin cevap v ermişşsin be abim:S Gülümsüyorum çünkü alman teknolojisi ister istemez biraz degiştirioyani karışık bi olay kalitee yaa!
Yamaha-TDM
Üye
Üye

MesajTarih: 20.06.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya 200 cc gibi neden Gidiyo 125 cc lik motorrrrrr
Başa dön
Yamaha-TDM Çevrimdışı Yamaha-TDM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alen07
Üye
Üye

Nereden: Antalya/Eskişehir

MesajTarih: 26.06.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha-TDM demiş ki:
Ya 200 cc gibi neden Gidiyo 125 cc lik motorrrrrr

37 beygirde ondan dimi Göz kırpıyorum bide kawazaki kalitesi artısı. OK
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 26.06.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW'nin nesi ucuzki.. arabalarıda pahalı.. dierlerine göre daha kaliteli bencede ondan pahalı Çok gülüyorum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yamaha-TDM
Üye
Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

BMW'nin nesi ucuzki.. arabalarıda pahalı.. dierlerine göre daha kaliteli bencede ondan

Neden Hep Pahalı Demişim Farkındaysan
Başa dön
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmw pahalı çünkü distribitör yaslıyoda ondan!! OK kawa pahalı çünkü herkes alamasın die Çok gülüyorum
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 30.06.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki neden mi hızlı? sen yamaha rx 115 i gordun mu yada yamaha rx-135 Gülümsüyorum bi dene istersen bakalım nasılmış Gülümsüyorum

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 30.06.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ExTReMa, ABi 2 zamanlı motorları karşılaştırıyosak sen hiç aprilla rs125 i duydunmu?

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 30.06.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göz kırpıyorum yamaha_onur imzama bak istersen birkere duydun mu diye sormana gerek yok..

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Gockhan
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ismlcrpc demiş ki:
4 japonlar içinde çok pahalı fark olan yok BMW pahalı sadece

Bu ülkede hepsi pahalı güzel kardeşim..Ama kazık yemeye o kadar alışmışız ki fiyatları 200-300 ytl aşağı çekseler hemen ucuzladı diyoruz..Al sana GSX-R1000 fiyatı: GSX-R1000 bu fiyat kişi başına düşen geliri bizden 10-15 kat fazla olan bir ülkeye ait..Devlet-distribütör ortaklığıyla işte böyle kazıklanıyoruz..
Başa dön
Gockhan Çevrimdışı Gockhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum yaw resmen geyik bu kadar yteter boynuzlardan bir yerden geçemeyecek yazık garibe Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak kardesim yamaha her yonde calısması olan bir firma yanı adamları müzik aletleri bile var yanı adı büyük bir firma o yuzden pahalı ve moto gp dede hap birinci adı yukseliyor tabiki oda fiyatlara yansıyor bmw ise oda zaten cok lüks ve saglam bir araba firması yyanı yaptıgı motorlarda cok kalıtelive lüks fiyatlar ondan pahalı ama kawazaki pahalı degil benze yanı normal fiyatları suzukide pahalı degil hele en ucuzu honda ve cook kaliteli 4 japon firma cok kalıtelidir adam gibi kullandıktan sonra hic sorun yaratmaz . aprilla ducati onlarda cok pahalı ve zor bulunuyor yani dıs ulkelerde satılan tum modeller bizde yok malesef o yuzden pahalı kimse almıyor ve alınsa bence 1 numara motor markası onlar anladınmı dostum saygılar Bravo
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coolface
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: usak izmir antalya

MesajTarih: 01.09.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Bmw Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm arkladaslar belki cok uzun süre oldu siteye girdigim bile yok ancak tartışmanızı gorunce fıkır beyan etmek istedim ....bmw bir tutkudur yıulklardır bmw r 80 rt biniyorum....yol tutusu saftlı olması guven vermesi haaa bide havası.....bmw farklıdır aynen otomobilde oldugu gibi bmw ye binin anlayacaksınız...sevgiler
Başa dön
coolface Çevrimdışı coolface Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 01.09.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki parçaları çok pahalı. Ön far camı kırıldı. Bilin bakalım kaç para ?

128 Euro

Vay babam vay.. ! İstemiyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal