Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Önceden motorcular birbirine selam verirdi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Önceden motorcular birbirine selam verirdi

Önceden motorcular birbirine selam verirdi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Önceden motorcular birbirine selam verirdi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm,Arkadaşlar önceleri 90 lı yıllarda bir motorcu diğerini gördüğünde kornayla veya uzunlarla selamlaşırdı.fakat günümüzde bu selamlaşma devam ediyormu etmiyormu tam çözemedim.çin motorlarına binen arkadaşlar ,japan veya alman italyan motorlarına binen arkadaşlarca küçümseniyormu, bir hor görme olayı varmıdır,bunu konuyu açıklayıp açarmısınız.Ben 200cc lik ramzey cros kullanıyorum ve şuan bir motorcu gördüğümde selam vermekte biraz kararsız kalıyorum.
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım kimsenin kimseyi motoruyla küçümsediği yok sorun zamanda eskiden olsaydı böyle olmazdı tabiki su devirde herkez kendi havasında benim küçüklüğümde bizim buraya gelen motorculara ustalarımız yemek yedirirlerdi cay bahcelerıne gider otururduk ama sımdı oyle değil adam geliyo 5 dk duruyo gidiyo yani sorun tamamen insanın kişilğinde. he selam veriyomusun diye sorarsan bende ancak eskilerden tanıdıklarımı gorunce selam verıyorum yenilere selam versende almıyolar zaten..

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
afo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobici, kardeşim bende aynı şekilde bazen kararsız kalıyorum ama yinede bi dıt yaparım karşılık vermesze o onun bilecegi iştir.Ya yeni motorcudur yada senin dedigin gibi popocugu kalkıktır yada farketmemiştir.haa dersen eskisi gibi degil , zaten ne eskisi gibi ki artık.O yuzden sıkma canını böle seylere. devam Delirdim
Başa dön
afo Çevrimdışı afo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çoğu kişi selamlaşıyo ama büyük makina kullanan arkadaşlar biraz kasılıyolar tabi istisnalar hariç sen kararsız kalma herkezi slmla üzerine düşeni yap yeter Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumlarınız için teşekkürler olayı yavaş yavaş çözüyorum
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.06.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcu selamının büyük motor-kucuk motor diye bir ayrımı olması anlamsız.hobici, sen bir ''dıt'' yaptiginda karsılık alamamışsan o karşındakinin ayıbıdır. Zaten biz motorseverlerin en güzel alışkanlıklarından biridir selamlaşmak. 50cc den tutta 1800cc ye kadar, 2 teker olsunda VARSIN CAMURDAN OLSUN Delirdim
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla belki burası ufak bir yer olduğu için hangi motora korna çalsam oda çalıyor....valla ben gördüğüm her motora selam veriyorum,o vermezse onun bileceği birşey.ben ona gerçek motorcu demiyorum...... OK
racingdelisi şimdi Çevrimiçi racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobici, senin kararsızlığı 125 liği olan arkdaşlar daha büyük cc lere selam vermekte aynı sorunu yaşıyorlar bmw' cilerin küçüm sediğini biliyorım selamı mı almadı diye birisi vardı sitede!
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3-4 defa selamıma karşılık bulamadım. Her yolu denedim hem de, kornaya bastım selam yok, selektör yaptım selam yok en sonun da elimi hafifçe kaldırdım bizim el havada kaldı Çok gülüyorum Ben de bıraktım artık selam vermeyi, işin acı yanı ben bıraktıktan sonra da kimse selam vermedi. Bu gelenek ölüyo galiba yavaş yavaş Beğenmedim
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, aynen öyle valla dünya yaşanmaz hale geliyor ve hepimiz bu durumlar karşısında sadece hayıklanıyoruz!... Ağlıyorum
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas demiş ki:
3-4 defa selamıma karşılık bulamadım. Her yolu denedim hem de, kornaya bastım selam yok, selektör yaptım selam yok en sonun da elimi hafifçe kaldırdım bizim el havada kaldı Çok gülüyorum Ben de bıraktım artık selam vermeyi, işin acı yanı ben bıraktıktan sonra da kimse selam vermedi. Bu gelenek ölüyo galiba yavaş yavaş Beğenmedim

3-4 defa selam alamayan herkez selam vermeyi bırakırsa, bu gelenek yavaş yavaş ölür tabi.
Bu mevzu aslında çok tartışıldı daha önce, öyle çok kafaya takmayın bence büyük motor,küçük motor falan diye, selam motora değil, üzerindeki motorcuya verilir.
Selamlaşma geleneğini seviyorsanız ve kaybolmasın istiyorsanız siz vermeye devam edin. O 3-4 kişide zamanla bu güzel adetin farkına varıp benimser muhakkak Bravo
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar slm laşmak gerçekten güzel bir olay ama bence bu adetin azalmasının bir sebebide motor kullanıcısının artması...sizce yalnışmı düşünüyorum ?
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben slm veriyorum bana verenlere el kaldıramadıgımda ara gaz yapıyorum yada selektör Göz kırpıyorum
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.07.2007 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bana selam veren herkese selam vererim Çok gülüyorum özellikle güzel kızlara Dil çıkarıyorum şaka biyana kimseyi küçük görmemek lazım gün olur devran döner Bravo
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.07.2007 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ben bana selam veren herkese selam vererim özellikle güzel kızlara şaka biyana kimseyi küçük görmemek lazım gün olur devran döner

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal