Kayıt: May 29, 2007 Mesajlar: 390 Nereden: KONYA M.D A RH (+)
Tarih: 30.06.2007 - 14:00 Mesaj konusu: alanya gezimizden ufak kareler
şahin kardeşimle gece bir anlık aldıgımız karar ile düştün alanya yollarına gece saat 2 de alanya ya gitmek üzere yola çıktık saat 4:30 da alanyada gözümüzü açtık ilk adresimiz tek teker arif abimizin yanına ugrayıp bir çayını içtik alanyada tur atarken şahin kardeşimizin 600rr müşteri çıktı ve minik 600rr alanya ya bıraktık geltik artık 600rr yeni sahibi ahmet kardeşimiz.
sonunda alanyadayız...
Şahin kardeşim boz veremeden duramadı
eeeeeee bende geri kalmam yani
tek teker arif abinin en büyük oglu yarışa hazırlanıyor.
şahin motoru ile vedalaşıyor yapma şahin etme şahin beni de aglatacaksın
artık 600rr yeni sahibi ahmet kardeşimiz allah kaza bela vermesin diyoruz.
sonunda ben yola yalnız çıkıyorum.
şahin kardeşim yorgun oldugu için otobüsle gelmeyi tercih etti.
yolun sonu konya sonunda kazasız belasız 2 günlük bir gezi yaptım geldim. _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 30.06.2007 - 15:40 Mesaj konusu:
ByCompleX, bekir bana neden haber etmediniz bensiz tadı çıkmaz oraların otekerin fotolarınıda kaldırın ne o tekerin hali ben ölemi teslim ettim şahine aşk olsun _________________
ewet güzel bir gezi ve üzücü bir olay ya daha yeni gelmedimi bu 600 rr anlamadığım neden alanya da kaldı makina neyse daha iyisini alırsınızByCompleX, güzel bir paylaşım teşekkürler _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız