Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - alanya gezimizden ufak kareler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

alanya gezimizden ufak kareler

alanya gezimizden ufak kareler
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 30.06.2007 - 14:00    Mesaj konusu: alanya gezimizden ufak kareler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şahin kardeşimle gece bir anlık aldıgımız karar ile düştün alanya yollarına gece saat 2 de alanya ya gitmek üzere yola çıktık saat 4:30 da alanyada gözümüzü açtık ilk adresimiz tek teker arif abimizin yanına ugrayıp bir çayını içtik alanyada tur atarken şahin kardeşimizin 600rr müşteri çıktı ve minik 600rr alanya ya bıraktık geltik artık 600rr yeni sahibi ahmet kardeşimiz.

sonunda alanyadayız...

Şahin kardeşim boz veremeden duramadı

eeeeeee bende geri kalmam yani

tek teker arif abinin en büyük oglu yarışa hazırlanıyor.

şahin motoru ile vedalaşıyor yapma şahin etme şahin beni de aglatacaksın Ağlıyorum

artık 600rr yeni sahibi ahmet kardeşimiz allah kaza bela vermesin diyoruz.

sonunda ben yola yalnız çıkıyorum.

şahin kardeşim yorgun oldugu için otobüsle gelmeyi tercih etti.

yolun sonu konya sonunda kazasız belasız 2 günlük bir gezi yaptım geldim.
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NO__FEAR
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.06.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakışır kardeşim bu pazarda hazır ol uçuyoruz alanyalara Bravo

Konya MD NO FEAR 1
MSN: keyboyy@hotmail.com
ölümden korkmayan No Fear 1
Başa dön
NO__FEAR Çevrimdışı NO__FEAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 30.06.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş..arif abinin dükkanınıda görmüş olduk bu arada..600rr yeni sahibinede hayırlı olsun..
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.06.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Re: alanya gezimizden ufak kareler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ByCompleX demiş ki:

Güzel gezi, virajlarda birazdaha yatırın Göz kırpıyorum ne bu arka tkerin hali Gülümsüyorum
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.06.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ByCompleX, bekir bana neden haber etmediniz bensiz tadı çıkmaz oraların otekerin fotolarınıda kaldırın ne o tekerin hali ben ölemi teslim ettim şahine aşk olsun Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 30.06.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar için tşk. Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
nofear_42 Çevrimdışı nofear_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 30.06.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezı guzelmıs bıraz yorucu oldugu kesın.motoru alanada satanada hayırlı olsun.paylasım ıcın tesekkurler
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 30.06.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet güzel bir gezi ve üzücü bir olay ya daha yeni gelmedimi bu 600 rr anlamadığım neden alanya da kaldı makina Ağlıyorum neyse daha iyisini alırsınızByCompleX, güzel bir paylaşım teşekkürler
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 01.07.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi ve motor satışı olmuş...... Çok gülüyorum paylaşım için sağol
racingdelisi şimdi Çevrimiçi racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

payşaşım için teşekkürler....
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.07.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşey güselde motoru satan arkadaş yeni makina alacak heralde ?
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 01.07.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
experienced
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.07.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli olmuş
resimlerde çok güzel
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 05.07.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel kareler.paylaşım için tesekkurler Alkışlıyorum
Başa dön
hera09 Çevrimdışı hera09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 05.07.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor ve yollar ahhh ahhhh Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal