Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 01.07.2007 - 00:44 Mesaj konusu: Konya MD Kelebek Fotoları
Biz yine çok eğlendik gece çok geç bitti. Hepinize sonsuz teşekkür ederim.
Bazı fotolarımız karanlık çıktığı için bir program yardımıyla açtık renkler biraz soluk bunun için özür dilerim.
Vaktim az olduğu için yorum yapamıyorum çok üzgünüm.
İyi seyirler 88 foto
İzmir den gelen çiftimize copadelcapo nun motorunu sattık kendilerini Antalya ya yolcu ettik.
Edit.....SGOR
Ve bizler de aynı anda Kelebek kafemize doğru yola çıktık
Gecemiz her zamanki köftecimizde son buldu
Hepinize tekrar teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun Konya MD _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
En son SGOR tarafından 02.07.2007 - 08:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
cok eglenceli vede keyifli bir aksam olmus,belli.allah icinize sindirsin.bu arada hic bayan MD li arkadasimiz yokmu oralarda?hep erkek gördümde _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Tarih: 01.07.2007 - 00:57 Mesaj konusu:
SGOR, Ahmetcim, ellerine kolarına sağlık,
Süper bi akşam olmuş, yalnız bişeyi anlamadım haliti şişe mi geçirmeye çalışıyodunuz orda yoksa bizim kuzu işi olmadıda halitimi yutturacaksınız kuzu diye bize
Allah Muhabbetinizi bozmasın dostlarım, Sabah görüşmek üzere, dikkatli gelin
En son TayDen tarafından 01.07.2007 - 01:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 691 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 01.07.2007 - 00:57 Mesaj konusu:
keyifli bir gece olmuş resimler için teşekkürler _________________ 600 RR & yoshimura RS-5 full carbon cone & Zero Gravity
satılık spidi ve held mont http://www.motordelisi.com/ftopict-39502-.html
ahmet cim ellerine saglık kardeşim çok güzel bir gece oldu fotolar cok güzel cok güldük cok eglendik gecenin rengi yine capo dayı ve halitin titremeleri birde cengizimin güzel anılarıydı herkeze cok teşekkürler
SGOR, nen gangaa ne guzel bı gundu yaff o degılde kofte yı ucuzamı kapattın ganka cıngen koftecısıne goturdun bızı mıdem allak bullak oldu
capodelcapo, dai hadı gıt yat artık yaslı baslı adamsın zaten tıtreyıp durun yarın yola nasıl gıdecen sıkarım bak yenı cıcegınle senı ayrıca ALLAH kaza bela vermesın bamyadan kurtardın o boncuk gıbı r1 o bındımı goruntu kırlılıgı olusturuyordu puhahaha
Tarih: 01.07.2007 - 01:14 Mesaj konusu:
ahmedim gardaşım benim bu ne sürat süper gün süper fotolar allah razı olsun senden yine derdi sıkıntıyı hepsini unuttuk _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız