Kayıt: Dec 24, 2006 Mesajlar: 228 Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA
Tarih: 27.06.2007 - 10:59 Mesaj konusu: mardin mdden destek
selam arkadaşlar 1 arkadaşım mardin hasankeyfe gezmeye gelecek ordaki durumlar nasıl gidip gitmemekte kararsız bana yardımcı olurmusunuz ilginize alakanıza şimdiden teşekkürler
bence gezmeye gidecelek durum degil.malum hal ortada,neyin ne zaman ve nerede olacagi belli olmuyor.amac sadece gezmekse bence biraz daha ertelenmeli.yinede siz bilirsiniz. _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
CABAL, dostum ben babamın gorevı nedenıyle yaklaşık 2 sene mardınde kaldım 1998 - 2000 yılları arasında. O bolgede oturan arkadaşlarında çok ıyı bıldıgı gıbı yollar bıraz sıkıntılı. Gerek bolgedekı konumu ıtıbarıyle gerek yoldakı guvenlık nedenıyle. Bence boyle rıskı gozealıp gıtmek pek sıcak gelmıyo acıkcası bana. Malesef bu satırları uzulerek yazıyorum, koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NİN sınırları içinde bi vatandaşımız istediği zaman istediği yere gidemiyor. Lafı fazla uzatıp konu dışına çıkmak istemiyorum. Ama tekrar dediğim gibi, gezi olayı doğru zaman ve doğru yerler için geçerlidir diye düşünüyorum. Malesef bu ıkı faktorde arkadaşının gideceği yer için geçerli değil. Saygılar sunarım.
mardine 1.saatlik yoldayım bana ulasırsa arkadaş ben ona yardımcı olurum hiç merak etmesim turkiye sınırları içinde herkes gitmek istedği yere güvenle gider. ben geçen pazar oralardaydım ayrıca hasankeyf ve mardine dünyanın her yerinden trust akıyor siz neye teredüt ediyorsunuz anlamadım .merak etmeyin güvenlik güçlerimiz burada gayet güvenli bir ortam şağlamışlar...
lafinida ben anlamadim acikcasi !!!!! bizim hergün tv de izledigimiz haberler yoksa yalan mi??halka birsey yapmiyorlar ama bu konunun garantisini kim verebilir ki?belki yolda giderken önündede asker araci yol alicak,belki arkanda olucak...yapmayin allah askina birsey yok gibi konusmayin.ha ne var tabiki oradaki normal hayat devam ediyor...neyse öncesindede belirttigim gibi kisinin kendi secimidir.bilemeyiz. _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
günaydın arkadaşlar _________________ enjoy your drive,do not violate speed limitation
rules and not drive under influence Aşıksan vur saza ,Şöförsen bas gaza
Kayıt: Dec 24, 2006 Mesajlar: 228 Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA
Tarih: 30.06.2007 - 11:29 Mesaj konusu:
benim korkum cok acık ve net arkadaşın başına 1 iş gelmesinden korkuyorum ayrıca devlet sanatcısı ve cok sevdiğim cok değer verdiğim 1 arkadaş başına bişi gelmesini istemem
ben salı ya çıkıyorum mardin,hasankeyf,batman,diyarbakır,bitlis, van,erciş,tatvan,adilcevaz ve ahlat 1 hatfa gezecem bir sonraki hafta size net olarak yazarım ama hiç kuşkunuz olmasın yollar gayet temiz.
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 685 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 01.07.2007 - 12:47 Mesaj konusu:
nedemeli bilemem ama ülke içinde herkez özğürdür dilediği yere dilediği zaman gidebilir.büyükşehirlerdede olan oluyor ama görünen bazı gercekler vardır bunları gözardı yapamayız.. gezinin zamanını iyi belirlemeniz gerekli geceye kalmamanız gerekli resmi makamlarla irtibata geçmeniz gerekli ... hiç kimsenin zarar görmesi istenilmez.... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız