Arkadaşlar yeter bu kadar muhabbet. çin malı da olsa türk malıda olsa motor bi sevdadır. helal olsun bu çinlilere ki yüzbinlerce kişi onlar sayesinde motor kullanıcısı oldu motor sevdalısı oldu. çin malını beğenmeyen parası olan gitsin kaliteli markalı motor alsın adam gibi baksın hiçbir sorun çıkmazzzzzzzzzzzzz..........................
_________________ KALYONCU MOTOR MOTORSiKLET SATIS SERViS YEDEK PARÇA
insanlar çin malı motorları beğenmiyor ön yargılı görüyor artık bu forumlarda çin malı japon malı muhabbetleri bitsin honda cbf 150 de çin malı yamaha ybr de çin malı ama kimse onlara karşı ön yargılı değil bizim türk firmaları çine gidip motor yaptırıyor deniliyor honda yaptırmıyor mu bakın bakalım honda cbf 150 nin şasedeki etiketinde ne yazıyor?
önemli olan hevesi olupta zamanında motor alamayanların şuan motorsiklet sahibi olmaları.
adam akıllı bindikten sonra bakımını yaptıktan sonra hiçbir zaman dökülmez yolda bırakmaz. _________________ KALYONCU MOTOR MOTORSiKLET SATIS SERViS YEDEK PARÇA
sana tamen katılıyorum arkadaşım ya bbu çinlişler olmasa idi ne olcekti kimse binemeyecekti hadi aldı diyelim markalı bişi ozamanda kaza yaptığında yaptıramıyacaktı sanki japon malı-da hiç parça sıkıntısı yok değilmi ama arkadaşım sana kolaygelsin sana aynen katılıyorum
beenimde 2005 modeL dayunum var bende çok memnunum şuanda 12400km de motorda tık yok vaLLa ben iLk qördüğümde kızmıştım bunu neden aldın diye çünkü ondan önce ogarım vardı babam beni yarışırken kıstırdı sonunda da arkadaşına vermişti şimdi gönlümü almak için dayunu almış ama gerçekten hoşuma gidiyo üstelik şase side güzel deponun olduğu yer sanki racingmiş gibi duruyo ama hıza geldikmi en fazLa 115 km yi gördüm çünkü motor çok aşırı titremeye başladı bende hız kestim motor çok hafif 115 kg belki biraz ağır olsa 130-140 qörebiliriz ama bilemiyorum yani ben cesaret eedipte daha fazla basmadım
Son Mesajdan 23 saat 40 dakika sonra eklendi:
ya bide bişey sorcam benim dayunun egsozu nası değiştirebilirim örneğin bir racing egsozu takılabilirmi yada ben egsoza matkapla delik delsem ses nası değişir kalınlaşırmı incemi çıkar yadımcı olursanız sevinirim
eksozu değiştirmen bişi ifade etmez yani bir makina sesi bekleyemezsin 125cc den bence bişi yapma
Son Mesajdan 4029 saat 30 dakika sonra eklendi:
evt dogru arkadaslar dayun 150 cc olcu silindiri cevirdim 150 cc koydum motor manyak oldu inanamadım kendim bile cok seri eksos özel yapım abart . sanzımanda değişimlik yapıldı . fotoda koyabilirim isterseniz . manyak hız var .diger 150cc ler yanıma bile gelemiyor
kalyoncumotor, yaw arkadas sende hıcmı akıl yok HONDA TİTAN satılıp dayun alınırmı bı de DAYUN SPACE almıssındır sen bıde onunla TİTANı bile geciyosundur
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1485 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 18.04.2008 - 22:06 Mesaj konusu:
o motor 160 çıksa zangır zungur titrer yaw.. bi tarafı düşer.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 3.200 Km
GENÇ FB !! // http://apachefan.xphpbb.com/
arkadaşlar herkese selam. bende dayun kullanıcısıyım 1)evet dayun güzel bir motor. 2) fazla hız yaptıgında masaj aleti gibi titriyo. 3)saglamlık olarak çok saglam bir motor. 4) bu motorla ben 20 bin km yol yaptım. arızaları oldu tabi şanzumanı dagıttı allahtan 30 hzla giderken kilitledide bişey olmadı. 5) zorda olsa servisi kabullendi yapıldı çünkü motorun bakımını zamanında yaptırdıgım için. bugüne kadar 2 defa kaza yaptım araba yandan gelip çarptı ben motorun dagılacagını düşünürken motorda hiç birşey yoktu ama arabanın tampon far ve panzuru kırılmıştı. birde 4 gün önce kaza yaptım kanala uçtum 70 hızla falan agır yaralandım belimde zedelenme olmuş ama hiç bir yerimde çizik yoktu. motr uçtugum sırada ön far üzerine çarmış. ayaga kaldırdım motoru yürüyen aksamında yine bişey yoktu sadece far . kaskı. sşnyal. çamurluk ve km saati param parça oldu. bence sıkıtur olsaydı bilmiyorum ama ele alınacak yeri kalmazdı diye düşünüyorum.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
şimdi soruyorum motor güzel ama bazı parçalarını bulamıyorum izmir fabrikayı aradım yok dediler. bana lazım olan parçalar şunlar km saati komple. ön far kaskı komple bu parçalar lazım.
ferit4209, o parcaları bulman cok zor bı arkadasımdada senın motorundan var 1 senedır parca arıyo ama hala bulamadı ızmırde gezmedıgı gıtmedıgı yer kalmadı o da sonunda farsız camurlusuz bınmeye karar verdı ınsallah sen bulursun bulursanda banada haber verde arkadasıma soylıyım o da alsın... _________________ CBR 125 REPSOL
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız