Herkes ne güzel şeyler yazmış.Çok sevindim çok mutlu oldum..Teşekkürler arkadaşlar..Umarım hep beraber oluruz cumartesi günü..
Yaşlandım artık _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
merci efem merciiii..Cumartesi bi gelmeyin bak noluyo.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Rabbit, Bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken , geleceğin sana kalbindeki tüm dileklerini vermesini dilerim. _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
Nice senelere
ben vakit bulup siteye giremiyorum
sürekli nette oldugum halde
dogum gününe gelmeyen böyle olsun diosunuz aiip yahu 8) :oops: _________________ Takma Kafana Kasktan Başka
İzmirde olupda gelmeyen ne olsun...?
Bence eşşek olsun
biz cumartesi karşıyakada müzik yapıyoz.gerçekten orada olmak çok güzel olurdu size iyi eğlenceler ben gelemiyooooooommm malefeeeeeeeeeeeeeeeffffffffffffffffffff
Tarih: 29.01.2005 - 02:36 Mesaj konusu:
arkadaşlar saat 18:00 da TURKUAZ da şu açık büfe restorant da buluşalım,yemegimizi yiyelim,sonra orda yemekte nereye gidecegimize karar veririz..
Cumartesi saat 18:00 de herkezi bekleriz efem _________________
Nice yıllara. Doğum gününüze katılmak ve motor delileriyle tanışmak isterdim ama final hafatsındayım ders çalışmalıyım. Sevdiklerinizle birlikte nice yıllara. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız