Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Racing motolara ilgili sorulara cevap arıyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Racing motolara ilgili sorulara cevap arıyorum

Racing motolara ilgili sorulara cevap arıyorum
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 24.06.2007 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FireBlade, verdiğin bilgiler içi çok saol
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 24.06.2007 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor yağında yarı sentetik 10-40 shell,tortu bırakmıyor ben memnunum,çevremdeki arkadaşlardan mobil kullananlarda var iyi olduğunu söylüyorlar.
kitapçığında ise fren hidroliği dot-4.
(iki ayrı yağ kullandım memnun kalmadım biri repsol diğeri castrol )
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cecito
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.06.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu guzel bilgi icin tesekkür ederimmmm Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
cecito Çevrimdışı cecito Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sercenk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: elazig

MesajTarih: 03.07.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm

Son Mesajdan 30 saniye:

Alkışlıyorum
sercenk Çevrimdışı sercenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 03.07.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : en iyi yağ tere yağdır abi başkasını tanımam hem motora hem yemeğe Çok gülüyorum şaka bir yana 10-40 shell hidrolik dot 4

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.07.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıcak iklimlerde 10-40 yağ kullanılmaz zaten ince olan yağ ısınınca su gibi olur. 15-50 ege-akdeniz iklimine en uygun yağ!!
ilk rakam yani 15 yağın kalınlığı ikinci rakam yani 50 yağın ısıya dayanma kapasitesini gösterir.
sentetik yağlar için RACE makinaya uymaz diyen çok kişi var ancak şuna aklım mantığım almıyor!
mobil-repsol-castrol v.s gibi dev yağ firmaları yüzlerde mühendis binlerce testten sonra bu tam sentetik yağları race makinalar içindir diyorlar ve yağın üzerine!! SADECE YÜKSEK PERFORMANSLI SPOR MOTOSİKLER İÇİNDİR YAZIYORLAR.. şimdi bukadar muhendis milyon dolarlık yatırımlar yapan firmalar bu işi bilmiyormu??
arkadaslar teknoloji en üst düzeyde makinaları üretiyor lastik firmaları en üst düzeyde lastik hamuru yapıp bu gücü yere vermek için ugrasıyor! yağ firmaları bu makinaları bu yuksek devirli yuksek ısıda calışan makinaların ömrünü uzatmak performansını korumak için milyon dolarlık yatırım yapıp tam sentetik yağları üretiyolar ama biz inatla YARI-SENTETİK diyoruz bence siz yarı sentetik demeye devam edin!
tam sentetik yağın en buyuk özelliği en hava sıcaklığından etkilenmeyim herzaman aynı kalınlıkta ve akıcılıkta olmasıdır. ve metal yuzeye yapışıp sabahları ilk marsta asınmayı önler yada en aza indirir..
dünyada sadece motosiklet yağı üreten ve bu konuda en buyuk yatırımı yapan firma REPSOL dür ama bizde sevilmiyor.bu tamamen yetersiz bilgi ve kulaktan dolma savsatalrın sonucudur...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 03.07.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0-40 Full sentetic motorsporları yağıdır.30 milyona 10-40 yağ alabiliyorken.0-40 lar 65 milyondan başlar.3 veya 4 litreleri Bravo
19.000 devir çeviren tüm F1 motorları 0-40 kullanır.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 03.07.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FireBlade, öyle güzel yazmışsınki bende yazacaktım ama ekleyecek bişey yok
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.07.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FireBlade Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
cecito
Üye
Üye

MesajTarih: 11.07.2007 - 02:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sradhan cok sağol ilgi alakan bilgi paylaşımın için... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cecito Çevrimdışı cecito Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 11.07.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yağ:mobil,catsrol 10-40 veya 15-50
Fren hisrolik Dot 4

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.46 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal