Güzele ne yakışmaz be mete abi Süper olmuş CBF'e de gider bu kask. Yanlız şaka maka sen nasıl kıydın bu paraya _________________ Tutkulary ve zevkleri ellerinden alynan gençler, onlaryn yerine daha tehlikeli ve daha hyzly olany koyarlar...
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 04.07.2007 - 18:19 Mesaj konusu:
mete_han, Yakışmış güle güle kullan
Alıntı:
şimdi ben aksesuardan yana pek bahtsız ve cimri bir adamımdır beni tanıyanlar bilir...kafayı gözü kırmadan ölmeden :Pmümkün değil ben bu paraları kaska poka püsüre vermem...e abi kaskımız MAX çin malı...kafa kocaman olunca bende napim bulamıyodum kafa bedenimi...en son vizör plastiğimi 8 liraya almıştım onada ağlamıştım...
bişey alırken hep evladımı düşünürüm...:Pulan kızıma bu parayla şunu bunu alırdım diye dertlenirim hep...bu yüzden pek para harcamam...
Demişsin de abicim sözlerimi yanlış anlama akıl vermek değil niyetim ama Allah korusun sana birşey olsa :?:Birde bunu düşün _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız