Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 05.07.2007 - 01:04 Mesaj konusu:
nurcum seni uğurlamaya geldim ama biliyorsunki şu kazalardan dolayı canım bayağı sıkkındı..ordaki dostların da keyfini fazla kaçırmayayım diye fazla duramadım..umarım gittiğin yerde mutlu olursun..bir an önce dönmen dileği ile.. _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Bodrum'da nerede çalışıcaksın göz kulak olalım sana..
Şaka bi yana ben Bodrum'dayım iz bilmez yol bilmezsen yakınlardayım haberin olsun.. _________________ R?zgary y?z?nde hissetmedik?e, kanatlaryn ne ?nemi var?
Rabbit, fotolar süper
Nur'cum cnm benim seni çok seviyorum kendine çok ii bak en kısa zamanda yanında olucaz ama şu var ki bence sen en kısa zamanda geri döneceksin...
bizsizlilğe dayanmak kolay değil cnm benim...
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
izmir md erkekleri olarak fotomuz süper hepimiz çerkirdek yiyoruz...
ne poz vermişiz yaww
ne poz çekermişim ben...
fekat arzu ısrarla beceriksiz olduğumu düşünüyor oysaki; alakası yok ,ben makineme çek diyorum çekiyo o makinaya bastır dur bekleki çeksin allah allah yaa uyus oldum , ne biçim teknoloji anamadım ben
Tarih: 05.07.2007 - 09:20 Mesaj konusu:
Rabbit, abla yine muhteşem resimler koymuşsunuz , özellikle resimlerin cerceveleri cok hoş bizlerle paylastigin icin tsk ederim . Nur abla , sizinde yolunuz acik oLsun cabuk geri gelin ama.
PeLLiNe, çamur atma makinama çamur atmaa Becereksiz _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Rabbit, Valla bana öyle geliyor ki bizim kız eli kulağında biz oraya gezi düzenleyemeden o Bodrum Md'i toplayıp İzmir'e gezi düzenler.Hazır onlarla buraya gelmişkende geri dönmez. _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız