Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "Küresel Isınmaya El Koyun,Ağaç Dikin" Kampanyamız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"Küresel Isınmaya El Koyun,Ağaç Dikin" Kampanyamız
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Desdemona
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.07.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, süper bir düşünce Alkışlıyorum biz de istanbul md olarak yapsak ya..

** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
Başa dön
Desdemona Çevrimdışı Desdemona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 05.07.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, bende canakkaleden gonulluyum.. sadece md olarak degil onüme gelene yapısırım bu konuda.. her zaman tam destek yani..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.07.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bireysel olursa gevşeklik olur diye düşünüyorum.Denildiği gibi fidan ücretleri bir çatı altında toplansa ve sonrasında md ormanı oluşturulsa...
gulek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.07.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üye oluğunmdan beri gördüğüm en güzel ve en anlamlı başlık,tebrik ve teşekkür ederim...
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.07.2007 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzerinde durulması gereken, Alacağımız oksijen ile doğru oranlı bir kayıp.. Bilinçli bir toplum olarak tam destek olmamız gerekir.. Bravo
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 05.07.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana yaz bir fidan abla.Benim gibi boylu poslu olsun ama Bravo
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 05.07.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, çok duyarlı bir yaklaşım harikasın Bravo bu tür düşüncelerde üstüne yok bende varım OzzE benim içinde katkıda bulun ablam Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 05.07.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pinaar6, Görelim seni şeker..Çanakkale'den kaç fidan çıkacak bakalım..(Lütfen yazılarımızda Türkçe Dil Bilgisine dikkat edelim )

Ben hemen bir domuz kumbarası temin ediyorum..İzmir MD'den çıkacak fidanlar için start verdiik Delirdim
BeLiaL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 05.07.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu'm hassasiyetinden dolayı her zaman ki tebrik ederim seni.
Her zaman dikili bir ağacımın olmasını isterdim ve işte şimdi bu fırsatı yakaladım(yakaladık).Hepimiz hem kendi hemde çocuklarımızın geleceği için birşey yapalım.
3 YTL hepsi bu kadar.Susuz kalmamak adına AĞAÇ DİKİYORUM.
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 05.07.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O zaman il Grupları oluşturulsun artık ... Uşak'tan ben varım diğer illerin başını kim çekecek ?

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 05.07.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BarışTok ve Ben her hafta 6 lira vereceğiz Arzu abla.Çorbamızda bizim de tuzumuz olsun.Tek başımıza bir şeyler yapacağımız yok yoksa.

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Derin_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul - Anadolu

MesajTarih: 05.07.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul MD bende varım bu konuda Bravo
MD ormanı olsa çok güzel olur Göz kırpıyorum Hatta ağaçlarımızı biz kendi ellerimizle de dikebiliriz tabii izin verirlerse . Bu konuda sonuna kadar destek.

A Rh(+)
Başa dön
Derin_ Çevrimdışı Derin_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TTurk
Üye
Üye

Nereden: Yçerenköy - Ystanbul

MesajTarih: 05.07.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper walla ne yapmak gerekiyosa varım Bravo

fz6 the ticket to your dreams !
Başa dön
TTurk Çevrimdışı TTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 05.07.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiyede 50 milyon insan 2 fidan dikse 100milyon ağaç yapar ve bu konuda toplumumuzu bilinçlendirmek lazım yoksa sonu kötü gözüküyor Üzgünüm

––––•[Çanakkaleli]•––––
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 06.07.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün sevgili Mehmet Tan abimizi Robroy la beraber evinde ziyaretine gittik.Robroy la ziyaret için ne alınabileceği hakkında konuşurken güzel bir fikir ortaya çıktı.Mehmet baboma ve sevgili eşi Sevgi anneme tansaştan birer tane ağaç satın aldık.onlarda çok sevindiler. Robroy bu fikir için çok sağol. Artık onlarında Urla ormanında dikili bir ağaçları olacak.Kendi adıma ve sevdiklerim adınada ağaç dikilmesi için duyarlılık göstericem.insanın hayatta güzel birşeyler bırakması kadar anlamlı bişey yok sanırım.hepimiz kendimiz için yada sevdiklerimize 1 ağaç armağan edebiliriz.bundan güzel kalıcı bir hediye olamaz Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
2. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal