Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 635 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 05.07.2007 - 00:39 Mesaj konusu:
maliyetleri belli yeni siparişlerimizde yardımcı olursanız belki daha uygun yaptırırız hepimizin yararina olur.... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Yahu bu makul fiyatlara hala daha yok "pahalı", yok "indirim yapılsaydı" diyenler var. Bu mudur sizin kulüp desteğiniz? Arkadaşlar havadan her şey toz pembe iyi, güzel, hoş. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyoruz, yeter ki sen paradan haber ver o zaman yelkenler suya düşüyor.
Tişörtüm var bir tane daha alıyorum xl, kolye takmam bir tane de orta boy kolye ucu alıyorum.
Yapmayın Allah aşkına 15-20 lira bilemedin 30 lira kim nereye vermiyor ki? Alırım yeni tişörtümü gerekirse kolyemi de takar bağırta bağırta gezerim. Diğer ürünlerden zaten var. Alan olmazsa merak etmeyin onları da ben alırım. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
ürünler güzel ben yeni tshırtlerden aldım çok beğendim yalnız bitek anahtarlık bulamadım diğer ürünlerin hepsini temin etim...(yazlık-kışlık tshırt-şapka-kolye ucu-baf) yapanların eline sağlık çok güzel ürünler...
emin olun ki hepsi çok süper ve kaliteli kumaştan üretilmiş kendim kullanıyorum defalarca yıkanmasına rahmen ilk günkü gibi parlak kumaş baskıları solmuyor silinmiyor..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız