Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - manisa demirci kazaaaa

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

manisa demirci kazaaaa

manisa demirci kazaaaa
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ejderr1000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: MaNiSa/DeMiRcİ

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:31    Mesaj konusu: manisa demirci kazaaaa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu haberi üzülerek soyluyorumm dün manisa ilçesi demirci nin köyünde
bir FACİYA Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum bir cup motor kamyonla kafa kafaya girdii motorcunun hiçbir yeri salam deyil ta diz kapaklarınakadar kırık Üzgünüm AğlıyorumAğlıyorum neyazıkki coçuk da (17) allah bile diyemeden ölmüşş Ağlıyorum Ağlıyorum (ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR VERSIM) Ağlıyorum Ağlıyorum

45 PH 600
Başa dön
ejderr1000 Çevrimdışı ejderr1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendisine allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine allah sabır versin Üzgünüm Üzgünüm
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendisine allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine allah sabır versin
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 05.07.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır versin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 06.07.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vah vah gencecik ya Allah herşeyin hayırlısını versin ölümün bile Üzgünüm Ailesine sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun Ağlıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motordelisi0127
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin
Başa dön
motordelisi0127 Çevrimdışı motordelisi0127 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sevdiklerine sabır versin........
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 06.07.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü olmuş yaa kafa kafaya çok kötü.......ALLAH rahmet eylesin........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
panter-tr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Üzgünüm Herkes çok daha dikkatli kullansın arkadaşlar.Ailesine sabır versin Allah.
Başa dön
panter-tr Çevrimdışı panter-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2007 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin İstemiyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tit_of_the_niro
Üye
Üye

Nereden: _KoNyA_

MesajTarih: 06.07.2007 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah (cc) rahmet eylesin.
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm tüh ya ailesi nasılda kahrolmuştur Ağlıyorum üzüldüm allah rahmet eylesin Üzgünüm acaba bigün banada aynı şeyi yazacaklar mı Üzgünüm
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 02:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazık olmuş cidden daha hayatının baharında off Allahım sen bizi bu acılardan koru yarabbim..
Allah kimsenin başına vermesin böyle bişey..
Allah sevenlerine yakınlarına sabır versin..
Bidahaki gün bizim haberimizi buraya koymalarını istemiosak daha dikkatli olalım arkadaşlar!
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 06.07.2007 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum allah rahmet eylesin Şok oldum
yargic_adp
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 06.07.2007 - 03:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin cok üzücü aile perisan olmustur simdi
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı yargic_adp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal