Tarih: 06.07.2007 - 09:16 Mesaj konusu:
benı sıkıstırdı benım cbf 150 onun motoru yakalayamazdı benımkının motoru bıraz sagır aldıgımdan berı hıc sıkıstırmadım o yuzden kovalamadım bısey soylucem dıye ısaret yapıp yanıma cektım ondan sonra yapıcagımı yaptım kovalamaya kalksam buyuk ıhtımalle yakalayamazdım
orjinal kardeş sabah sabah kopardın ne sinir kaldı ne stress şaşıracak ne var bunda eleman üflenti demekki kafası güzel action yapmış işte...gerçi dersinide iyi vermişsin..eline sağlık
Tarih: 06.07.2007 - 10:30 Mesaj konusu:
[quote="speed_racer"]Eheheheoheouehouho Seni hayranlıkla alkışlıyorum süper bi ceza olmuş . Ancak o kendinibilmez seni tehlikeye atarken senin de ceza olarak anahtarını alıp denize atman bu dengesiz arkadaşın kaza yapmasına sebebiyet verebilirdi hatta arkadan gelen başka araçların da dahil olmasını sağlayabilirdi elemanın hata yapması sonucunda ceza aslında çok güzel ancak biraz daha dikkat hırsa yenilmemek en üyüsü bence.(olsun aga yinede alkışlıyorum )[/quote
ali yıldız :bi sonraki mesajda neler olduğunu kendin anlatmışsın, burda bi insandan bahsetmiyoruz aslında ama kanunlar öyle bi durumda insan yerine koyuyor malesef
ne kadar aşalayıcı bi durum birinin kaskına tokat atıp sonra da artislik yapmak bence en iyisini yapmışsın az bile olmuş
Orjinal bir hikaye olmuş. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız