Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600F'in Üretimi Durdurulmuş yaa.!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600F'in Üretimi Durdurulmuş yaa.!!!

600F'in Üretimi Durdurulmuş yaa.!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
YASQ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 15:47    Mesaj konusu: 600F'in Üretimi Durdurulmuş yaa.!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadaşlar daha önce de duyuruldu mu bilmiyorum ama ben daha yeni öğrendim. HONDA CBR 600F'in üretimini 2006 da durdurmuş. onun için hiçbir yerde 0 km 600F yok. Hangi motor daha çok tutulsa onu bitiriyolar abi. Biz CBR250 veya CBR400 beklerken adamlar 600F'i kaldırıyolar. Olacak iş değil. Beğenmedim Üzgünüm Ağlıyorum ?
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 06.07.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet benımde favarım 600F tı ama artık uretılmıcek uzucu bısey amacları ne anlamısta degılım bılen bırısı varsada bızımle paylasırsa cok guzel olur Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 f gerçekten çok güzel bir makine bikere çok sağlam
hondanın bi bildiği vardır belki onun yerine daha gelişmiş bi model sunarlar 600 f in fiyatıda makul hayırlısı olsun Gülümsüyorum
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

transam, wallaha bencede sunsalar ıyı olur ama F gıbı tatlı olurmu bılmem F gercekten cok kalıtelı bı makınaydı umarım yerını alıcak makına F yerını tuttar

not:ınsallah yerını alcak makınaya orta sehba koymazlar supersport makınada orta sehbanın ne ısı var Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanıyorum 2006'da 1000RR'lar ellerinde kalınca (bu seneki indirimlerden haberi olanlar biliyodur) 600'lük makinaların üretimini kısarak 1000'lik majkinalara yöneltmeye çalışıyorlar tüketiciyi. Haksız bir davranış Sinirlendim
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bnde çok seviyodum 600f i bu arada 600 f bildiğim kadarıyla sport touring bi makina ve bnce honda kesinlikle yerine çıkarır başka bi alet Bravo
Başa dön
Lagorda Çevrimdışı Lagorda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sanıyorum 2006'da 1000RR'lar ellerinde kalınca (bu seneki indirimlerden haberi olanlar biliyodur) 600'lük makinaların üretimini kısarak 1000'lik majkinalara yöneltmeye çalışıyorlar tüketiciyi. Haksız bir davranış

Yok daha neler.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondanın zaten yaptıgı sey bu tamam hondacıyım ama alma ımkanı olmayanlar napacak İstemiyorum mecbur baska markalara gıdıcekler bence yanlıs yapıuyolar İstemiyorum kalın kafalılarrr Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mesela Bu
Suzuki GSXF 650 2008
http://www.motordelisi.com/ftopicp-934038-.html#934038
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar adamlar hakketen kerizlik yapıyorlar
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 06.07.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangi model çok tuttu ise onu kaldırıolar yada getirmiolar ben üretimi bittiğine pek inanmıyom..türkiyeye getirmezler en fazla okadar.sebebide diğer makinalar ellerinde kaldığı için şimdi istermisiniz 600f lerin 2nci el fiyatları tavan yapsın Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 06.07.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 de yeni kasa çıkcak dediler çıkmazsa bile fabrikadan 2006'nın sıfırını getirebiliyormuşuz ben mecbur onu alıcam Ağlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 26.07.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hangi model çok tuttu ise onu kaldırıolar yada getirmiolar ben üretimi bittiğine pek inanmıyom..türkiyeye getirmezler en fazla okadar.sebebide diğer makinalar ellerinde kaldığı için şimdi istermisiniz 600f lerin 2nci el fiyatları tavan yapsın

katılıyorum . Şimdiden 600F lerin fiyarı yükseldi . Millet bi daha bulamazsın bu son kasa diyo Alla Allaaa yaaa. Üretimi olmayan bir model almak ??? bilmiyorum (600F için demiyorum o daha taze)

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 04.01.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok daha neler
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 04.01.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hele siyahı iyice az var, biri de bende Delirdim

İnşallah 2. makineyi alırken bunu satmak zorunda kalmam...
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal