doğru söylüyorsun Hakan. Ben bu tip olumsuzluklarla bu sitede karşılaşacağımı ummuyordum ama burda da oluyormuş. Yine de seni açıklama nezaketini ve olaya yaklaşımını kutluyorum. Siteye 2.el ilanı vermiş biri olarak kesinlikle sıkıntı yarattığı konusunda seninle hem fikirim. Motor alacak arkadaşlar bence de diğer sitelere göz atmalı.
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 06.07.2007 - 16:35 Mesaj konusu:
HakanDincer abi gerçekten çok güzel bir uygulama benimde bir 2.el topiğimde neler neler yazılmışdı sağolsun freewing abim gerekeni yapmıştı _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Tarih: 21.08.2007 - 13:27 Mesaj konusu:
Yerinde ve düzgün bir karar. Kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. İtiraz edenler art niyetlidirler. Satılık ilanına olumlu veya olumsuz yorum yapılması gereksiz.
Tarih: 21.08.2007 - 17:13 Mesaj konusu:
Bu karar bence yanlis. Sebeplerini asagida siralayacagim. Ama kisaca sunu soyliyeyim , Eger boyle olacaksa 2.el topic'inin olmasina gerek yok kaldiralim daha iyi. Bu hali ile ne alana ne satana 1 gr faydasi yok. Bakin 2tekerde ilan verme olayi yok. Haa onlar yanlis yapmiyormu ? Yapiyor ama siz daha buyuk hata yapiyorsunuz cunku yanlis is yapacagina yapmamak her zaman daha iyidir.
Neden yanlis Sebepler :
1- Ben ilan yazmisim motor satilmis yada satmaktan vazgecmisim yada fiyati dusurucem kaldiricam hicbisey yapamiyorum moderatore yazmam lazim. Garibim moderator de isi gucu yok benimle ugrasicak....
2- Kendine guvenen ilanini verir eger piyasasindan fazla fiyat yazmis ise tabiiki millet dalgasini gecer. Yada carpik patlak motor satiyorsa adam yazar yada km'si dusurulmus ise biri kalkar "Bu motoru ben 2 yil evvel 30 binde aldim 46 binde sattim aradan 2 yil gecmis sen nasil olur da bu motoru 20 binde diye satiyorsun" der. Bunda ne kotuluk var ben anlayamadim. adam 2002 Bandite 2005 fazer parasi yaziyor biri kalkip laf edince , .ok atmak oluyor. Buna otokontrol mekanizmasi denilir.
Bu hem alici hem de satici icin cok faydalidir. Bu sistem kimin isine gelmez ? Fazla fiyat yazanin , kirik dokuk mal satanin. Siz burada bu tip adamlari koruyorsunuz. Kimi cezalandiriyorsunuz. Durust temiz ucuz mal satanlari. Ben bu gune kadar 10'larca motoru hep forumlar araciligi ile sattim hic sacma bir muhabbetle karsilasmadim. Ben bu forumlarda acik sistem ilan yazabilsem satis sansim cok fazla cunku burada beni bir cok insan tanir bana guvenir. Ama sahibinden.com'da kimse kimseyi tanimaz. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 21.08.2007 - 17:18 Mesaj konusu:
Bu kural ben modken uygulanmaya baslandi.. Acilan topiclerin yarisini kitlemek zorunda kaliyorduk,alakasiz yazi yazan cok oluyor.. Yok motor o parayi yapmazmis, yok motor hasarliymis.. Topicler kavga dövüsle doluyordu. Bu kilitleme olayi modlar icin ve satanlar icinde en iyisi.
Saticiya ulasmak isteyen PMden ulasabilir. Topicdeki degistirmeniz gereken seyler varsa moda bildirin, seve seve yapar. Kavga, dövüsle ugrasmaktan iyidir. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız