Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2.EL topiclerini,Neden kilitliyoruz !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2.EL topiclerini,Neden kilitliyoruz !!!

2.EL topiclerini,Neden kilitliyoruz !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok dogru bir karar acıklama yapmanda çok iyi olmuş herşey için sağolun md
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
minimotors
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru söylüyorsun Hakan. Ben bu tip olumsuzluklarla bu sitede karşılaşacağımı ummuyordum ama burda da oluyormuş. Yine de seni açıklama nezaketini ve olaya yaklaşımını kutluyorum. Siteye 2.el ilanı vermiş biri olarak kesinlikle sıkıntı yarattığı konusunda seninle hem fikirim. Motor alacak arkadaşlar bence de diğer sitelere göz atmalı.
Başa dön
minimotors Çevrimdışı minimotors Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BAŞKANIM GÜZEL KARAR Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer abi gerçekten çok güzel bir uygulama benimde bir 2.el topiğimde neler neler yazılmışdı sağolsun freewing abim gerekeni yapmıştı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 06.07.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md neylerse güzel eyler Bravo
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.07.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ce çok dogu ve düzgün bir karar Çoook seviyorum Alkışlıyorum
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 31.07.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok iyi dusunmussunuz Bravo
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deadend
Üye
Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 01.08.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kilitlenme güzel bi karar ama niye üstü çiziliyor ??
Başa dön
deadend Çevrimdışı deadend Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
boraks250
Üye
Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 21.08.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yerinde ve düzgün bir karar. Kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. İtiraz edenler art niyetlidirler. Satılık ilanına olumlu veya olumsuz yorum yapılması gereksiz.
Başa dön
boraks250 Çevrimdışı boraks250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.08.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu karar bence yanlis. Sebeplerini asagida siralayacagim. Ama kisaca sunu soyliyeyim , Eger boyle olacaksa 2.el topic'inin olmasina gerek yok kaldiralim daha iyi. Bu hali ile ne alana ne satana 1 gr faydasi yok. Bakin 2tekerde ilan verme olayi yok. Haa onlar yanlis yapmiyormu ? Yapiyor ama siz daha buyuk hata yapiyorsunuz cunku yanlis is yapacagina yapmamak her zaman daha iyidir.
Neden yanlis Sebepler :
1- Ben ilan yazmisim motor satilmis yada satmaktan vazgecmisim yada fiyati dusurucem kaldiricam hicbisey yapamiyorum moderatore yazmam lazim. Garibim moderator de isi gucu yok benimle ugrasicak....
2- Kendine guvenen ilanini verir eger piyasasindan fazla fiyat yazmis ise tabiiki millet dalgasini gecer. Yada carpik patlak motor satiyorsa adam yazar yada km'si dusurulmus ise biri kalkar "Bu motoru ben 2 yil evvel 30 binde aldim 46 binde sattim aradan 2 yil gecmis sen nasil olur da bu motoru 20 binde diye satiyorsun" der. Bunda ne kotuluk var ben anlayamadim. adam 2002 Bandite 2005 fazer parasi yaziyor biri kalkip laf edince , .ok atmak oluyor. Buna otokontrol mekanizmasi denilir.
Bu hem alici hem de satici icin cok faydalidir. Bu sistem kimin isine gelmez ? Fazla fiyat yazanin , kirik dokuk mal satanin. Siz burada bu tip adamlari koruyorsunuz. Kimi cezalandiriyorsunuz. Durust temiz ucuz mal satanlari. Ben bu gune kadar 10'larca motoru hep forumlar araciligi ile sattim hic sacma bir muhabbetle karsilasmadim. Ben bu forumlarda acik sistem ilan yazabilsem satis sansim cok fazla cunku burada beni bir cok insan tanir bana guvenir. Ama sahibinden.com'da kimse kimseyi tanimaz.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 21.08.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kural ben modken uygulanmaya baslandi.. Acilan topiclerin yarisini kitlemek zorunda kaliyorduk,alakasiz yazi yazan cok oluyor.. Yok motor o parayi yapmazmis, yok motor hasarliymis.. Topicler kavga dövüsle doluyordu. Bu kilitleme olayi modlar icin ve satanlar icinde en iyisi.
Saticiya ulasmak isteyen PMden ulasabilir. Topicdeki degistirmeniz gereken seyler varsa moda bildirin, seve seve yapar. Kavga, dövüsle ugrasmaktan iyidir.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nefes53R1
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.10.2007 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum doğru karar
Başa dön
nefes53R1 Çevrimdışı nefes53R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 13.10.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
izmirli_genc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR --- ZX6r MD

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel VE Yerınde Bı Karar Olmus.. Alkışlıyorum
izmirli_genc Çevrimdışı izmirli_genc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 28.11.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok haklısın abi Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
CheGUEVARA Çevrimdışı CheGUEVARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal