arkadaşlar anlamıyorum şu dört marka arasındaki savaş nedir yok 4 . kattan düşünce çalışırmış yok biri uzarmış sürücüsü eğer iyi ise hepsi iyi makinalar ben yamaha ybr 125 kullanıyorum honda 600 rr almayı düşünüyorum r6 ve gsxr 600 ü beğeniyorum hepsi kardeş hepsi japon değilmi sorun ne _________________ pancar motoru
SATILIK 2008 MODEL YBR 125
http://www.sahibinden.com/2008_model_ybr_125WQQaXQQ7745327WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar nedir bu marka fanatikliği.bu 4 lülerin hepsi aynı değilmi(honda-yamaha-kawasaki-suzi)bunların hepsi aynı değilmi ben bunu anlamıyorum yok honda şöyle yok suzi böyle gibisinden. ne fark var kardeşim!!! _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
arkadaşlar anlamıyorum şu dört marka arasındaki savaş nedir yok 4 . kattan düşünce çalışırmış yok biri uzarmış sürücüsü eğer iyi ise hepsi iyi makinalar ben yamaha ybr 125 kullanıyorum honda 600 rr almayı düşünüyorum r6 ve gsxr 600 ü beğeniyorum hepsi kardeş hepsi japon değilmi sorun ne
Bu model dünya üzerinde en çok satmış motor modeli,50 milyonun üzerinde satmış.bu videoyu tv de izlemiştim.Bir modelden 50 milyonun üzerine çıkınca ybr,yamahada,suzukide de tv ye çıksın.Honda bu modelle övgüyü hakediyor.
CUB segmentinin yaratıcısı olarak.
arrda90,
2 teker ve genel görünüm dışında özellik ,performansve kalite olarak çok büyük farklılıklar gösterebiliyor bu markaların modelleri..Bazıları r6 ya biner,bazıları 600 rr a bunu marka fanatikliğine bağlama.TAm senin dediğin gibi honda şöyle suzi böyle.İnsanın zevkine göre.Hepsi aynı değil senin dediğinin tersine.2 teker olunca aynı olmuyolar ARDA cım. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
En son retox70 tarafından 06.07.2007 - 16:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 06.07.2007 - 16:15 Mesaj konusu:
arrda90, sen şuan ne kullanıosun yada bu dört markadan hiç kullandınmı. bunun cevabını ver ona göre... anlatalım sana ne fark var.. gerçi çok uzun sürer..ama artık eğretmek ayıp değil anlatmamak ayıp _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
arrda90, benim sözlerimi kullanarak açtığın topik kitlendi uslu dur artık
Alıntı:
Evet hepsi güzel ama sen yine de hepsinin üzerine en ezından bin, rahatlığına ve sana hitap edip etmediğine bir bak
sen merak etme hepsine bindim hondayı masrafsız görüyorum ama hondaya binip yamaha r1 e geçiyor bunun farkındayım suziki diğer japonların toplamı bir motor gibi geliyor kawa sürücüsü çok fazla beklentisi olmayanların tercihi bence _________________ pancar motoru
SATILIK 2008 MODEL YBR 125
http://www.sahibinden.com/2008_model_ybr_125WQQaXQQ7745327WQQpXQQdisplayitem
adamlar motosikleti 4. kattan aşağıya atıyorlar fakat motosiklet yinede çalışıyor. işte HONDA nın farkı HONDA HAYAT ONDAAAAAAAA!!!
ali yıldız : dayanıklılık testinin amacı içindekilere vereceği minumum zarara göre hesaplanır. amacı budur 4. kattan adamla birlikte düşse ve adama bişey olmasa honda yapmış derim
En son ali_yildiz tarafından 06.07.2007 - 16:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 06.07.2007 - 16:37 Mesaj konusu:
bir HONDA'cı olarak takdir ediyorum ve büyük laf etmiyeyim ama HONDA'dan başka motor almam _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız