Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HONDA'nın dayanıklılığını kanıtlayan bir video.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HONDA'nın dayanıklılığını kanıtlayan bir video.

HONDA'nın dayanıklılığını kanıtlayan bir video.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:06    Mesaj konusu: HONDA'nın dayanıklılığını kanıtlayan bir video. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar motosikleti 4. kattan aşağıya atıyorlar fakat motosiklet yinede çalışıyor. işte HONDA nın farkı HONDA HAYAT ONDAAAAAAAA!!!

Link

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_harley_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu videoyu televizyonda izlemiştim gerçekten artık honda kendini kanıtlamış bi marka Bravo ...paylaşımın için teşekkürler
Başa dön
_harley_ Çevrimdışı _harley_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar anlamıyorum şu dört marka arasındaki savaş nedir yok 4 . kattan düşünce çalışırmış yok biri uzarmış sürücüsü eğer iyi ise hepsi iyi makinalar Bravo ben yamaha ybr 125 kullanıyorum honda 600 rr almayı düşünüyorum r6 ve gsxr 600 ü beğeniyorum hepsi kardeş hepsi japon değilmi sorun ne Gülümsüyorum
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 06.07.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bosunamı honda hayat onda dıyoruz Bravo Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 06.07.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda sahibini üzmüyor bu japonlar işi biliyor Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar nedir bu marka fanatikliği.bu 4 lülerin hepsi aynı değilmi(honda-yamaha-kawasaki-suzi)bunların hepsi aynı değilmi ben bunu anlamıyorum yok honda şöyle yok suzi böyle gibisinden. ne fark var kardeşim!!!
tit_of_the_niro
Üye
Üye

Nereden: _KoNyA_

MesajTarih: 06.07.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paradiseeizmir demiş ki:
arkadaşlar anlamıyorum şu dört marka arasındaki savaş nedir yok 4 . kattan düşünce çalışırmış yok biri uzarmış sürücüsü eğer iyi ise hepsi iyi makinalar Bravo ben yamaha ybr 125 kullanıyorum honda 600 rr almayı düşünüyorum r6 ve gsxr 600 ü beğeniyorum hepsi kardeş hepsi japon değilmi sorun ne Gülümsüyorum

Evet hepsi güzel ama sen yine de hepsinin üzerine en ezından bin, rahatlığına ve sana hitap edip etmediğine bir bak.
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu model dünya üzerinde en çok satmış motor modeli,50 milyonun üzerinde satmış.bu videoyu tv de izlemiştim.Bir modelden 50 milyonun üzerine çıkınca ybr,yamahada,suzukide de tv ye çıksın.Honda bu modelle övgüyü hakediyor.
CUB segmentinin yaratıcısı olarak.

arrda90,
2 teker ve genel görünüm dışında özellik ,performansve kalite olarak çok büyük farklılıklar gösterebiliyor bu markaların modelleri..Bazıları r6 ya biner,bazıları 600 rr a bunu marka fanatikliğine bağlama.TAm senin dediğin gibi honda şöyle suzi böyle.İnsanın zevkine göre.Hepsi aynı değil senin dediğinin tersine.2 teker olunca aynı olmuyolar ARDA cım. Gülümsüyorum

En son retox70 tarafından 06.07.2007 - 16:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
retox70 Çevrimdışı retox70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arrda90, sen şuan ne kullanıosun yada bu dört markadan hiç kullandınmı. bunun cevabını ver ona göre... anlatalım sana ne fark var.. gerçi çok uzun sürer..ama artık eğretmek ayıp değil anlatmamak ayıp Dil çıkarıyorum
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arrda90, benim sözlerimi kullanarak açtığın topik kitlendi uslu dur artık
Alıntı:

Evet hepsi güzel ama sen yine de hepsinin üzerine en ezından bin, rahatlığına ve sana hitap edip etmediğine bir bak

sen merak etme hepsine bindim hondayı masrafsız görüyorum ama hondaya binip yamaha r1 e geçiyor bunun farkındayım suziki diğer japonların toplamı bir motor gibi geliyor kawa sürücüsü çok fazla beklentisi olmayanların tercihi bence
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Re: HONDA'nın dayanıklılığını kanıtlayan bir video. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TiTaN_ demiş ki:
adamlar motosikleti 4. kattan aşağıya atıyorlar fakat motosiklet yinede çalışıyor. işte HONDA nın farkı HONDA HAYAT ONDAAAAAAAA!!!

ali yıldız : dayanıklılık testinin amacı içindekilere vereceği minumum zarara göre hesaplanır. amacı budur 4. kattan adamla birlikte düşse ve adama bişey olmasa honda yapmış derim

En son ali_yildiz tarafından 06.07.2007 - 16:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya gerçekten şaşırtıcıı hayrett
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir HONDA'cı olarak takdir ediyorum ve büyük laf etmiyeyim ama HONDA'dan başka motor almam Çok gülüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora evet, marka savaşına hayır Bravo
omerR1
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.07.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondayııııı yenı teknolojılerle beraber yenı kasasında gormek ıstıyorus artıkk.....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal