Tarih: 06.07.2007 - 15:34 Mesaj konusu: son günlerde yapılan marka fanatikliği
arkadaşlar anlamıyorum şu dört marka arasındaki savaş nedir yok 4 . kattan düşünce çalışırmış yok biri uzarmış sürücüsü eğer iyi ise hepsi iyi makinalar ben yamaha ybr 125 kullanıyorum honda 600 rr almayı düşünüyorum r6 ve gsxr 600 ü beğeniyorum hepsi kardeş hepsi japon değilmi sorun ne _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
ya tamamda ben ilginç topicler açmıcam dedim.bunun neresi ilginç _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
moderatörlerden veya adminlerden rica ediyorum lütfen arrda90 ı kapatın.madem istenmiyorum. _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
Daha önce bu konu gündeme gelmişti. Lütfen arama butonunu kullanalım. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız