Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benzin deposu kapağı neden sıcakta şişiyor ve sıkışıyor!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benzin deposu kapağı neden sıcakta şişiyor ve sıkışıyor!

Benzin deposu kapağı neden sıcakta şişiyor ve sıkışıyor!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 02:57    Mesaj konusu: Benzin deposu kapağı neden sıcakta şişiyor ve sıkışıyor! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun sıcaklığından dolayı ısınan depomun kapağı ötüyo arasıra kapağı açarak havasını alıom Dil çıkarıyorum pof edio açınca bunun başka bir çözümü yokmu ? sıkışmanın zararı varmı ? depoyu bozarmı yada ömrünü kısaltırmı Dil çıkarıyorum hatta abartıp depom patlarmı dermişim Çok gülüyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var OK
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 06.07.2007 - 03:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sımdıye kadar bu yuzden kımseye ve kımsenın vasıtasına bı zarar geldıgını duymadım duyacagımıda dusunmuyorum.depo kapagının hava alan yerlerını bı kontrol et belkı bı tıkanma soz konusudur ınce bı telle falan acarsın ama tıkalı degılse bu modeller boyle demekkı.er5 lerde sık sık bu sıkayet oluyor mesela.senın makıne 636 mı ?
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1fatih, evet 2006 636 sıcakta depodan yani kapağından ses gelio bir açıom şampanya gibi patlıo resmen Sinirlendim 290 la patlamadım bu yüzden patlamakta hiçde hoş olmaz
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sigarayla ateşle yaklaşma derim Dil çıkarıyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zeki04, saol dostum zaten ben sigara kullanmıom alkolde kullanmıom zaten bu 2si sürücülük ile bağdaşlaştırılamaz Sinirlendim
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Depo kapağında sıcaktan depoda oluşan basıncı boşaltmak için ince bir delik olması lazım ,belki tıkanmıştır bir incele bence.
Yani durup dururken patlamaz heralde ama, benzin depoda basınç yapıp sıkışmış haldeyken, depoya gelecek bir darbe tehlikeli olabilir.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 636 dada aynı problem desem mi demesem mi durum var,hele uzun sure gectıkten sonra acınca benzın buharı genzinizi bile yakacak bir basıncla cıkıyor..
stranger71
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiçbir tehlikesi yok arabalardada aynı sorun vardır.Devam Gülümsüyorum
Başa dön
stranger71 Çevrimdışı stranger71 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, aynen öle oluo Bravo tahliye borusu gibi içerdeki genleşen havayı dışarı atan bir delik olsa dicem ama ozamanda içerdeki benzin uçar sonra yalan oluruz Çok gülüyorum Delirdim düşünsenize depoyu fullüyosunuz 1 hafta yatıo motor depo boşalıo hehehe Dil çıkarıyorum
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, bende gecen sene bir zx7 vardı hareket halinde iken depom az bisey dolu olsun fan açtımı makine daglara halinde benzini dısarıya veriyordu nemden sıcaklara dikkat etmek lazım tehlike olmadı ama yinede sakat Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, benim 2007zx10 dada aynı olay var.

bir problem olmaz olmayacağı kanısındayım. Bravo

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.07.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepınızın motoru curumus atın o makınalar alın bırertane r1 keyfınıze bakın..

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, 10 tane r1 versen bir kawa etmez Çok gülüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

10 tane r1 versen bir kawa etmez

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, KONYA MD COk kalabalık bence sen bulaşma walla ezerler bunlar alayı kawacı Dil çıkarıyorum Delirdim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal