Tarih: 06.07.2007 - 16:20 Mesaj konusu: İst MD Alanya dan delibinamca geldi. Taner Pekoz
Geçtiğimiz günlerde bizi ve Patik ailesine büyük bir dumura uğratan bir olay yaşandı ve Alanya'dan deli bir herif çıkageldi Burdan herkese şahsın kimliğini açıklıyorum:TANER PEKOZ Şu an kendisi İstanbuldadır.Bilgilerinize
Son Mesajdan 54 saniye:
Görmek isteyenler çrş ve cmt günleri çayır çimende kendisini bulabilir. _________________ yüzlerine tükürülecek onlarca insanımsı trafikte dolaşırken neden hedefiniz hala yerler!?!?!?!?!
tobesh, biraz daha açıklayıcı olabilirmisin?
Mesela Taner Pekoz kimdir? Md limi dir? Md li ise nicki nedir? Md li değil se vip ve md ile ne alakalıdır?
Tarih: 06.07.2007 - 16:35 Mesaj konusu:
tabii ya dmi pardon
taner pekoz md lidir nick i de taner pekoz zaten ama bir sorun vardı hesabını açamıyordu uzun zamandır giremedi o yüzden.Hakan başkanım halledicekti etti de sanırım.birazdan kendileri online olur zaten sevdiğimiz bir arkadaşımız kendisi.marmok a giderken karşılaşmış bizimkilerle yolda bir çoğuyla da orada tanıştı.Çok sıcak bir adamdır.Tanıyanlar bilir böyle işte..geldiğini duyan niye haber vermiyorsunuz uleeyynn şeklinde tepki verince biz de topic açalım dedik. _________________ yüzlerine tükürülecek onlarca insanımsı trafikte dolaşırken neden hedefiniz hala yerler!?!?!?!?!
Tarih: 06.07.2007 - 16:48 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs demiş ki:
tobesh, öyleyse tüm izmir in duyması için başlığını değiştirerek duyurulara aktarıyorum.
Yalnız şöyle birşey var izmir değil istanbul neyse çok da önemli değil aslında _________________ yüzlerine tükürülecek onlarca insanımsı trafikte dolaşırken neden hedefiniz hala yerler!?!?!?!?!
tobesh, nereden sorunuz İZMİR olunca böyle bi kanıya vardım...
Umarım yetkili bi moderatör arkadaş görür ve başlığı değiştirir. Çünkü sınırlarım dahilinde değil artık
merhaba arkadaslar uzun zamandır md ile görüsmüyordum cünkü 3 aydir türkiyemi gezdim ve son olarak da marmok a ugradım.oradaki tüm arkadaşlarıma selamlar. atilla ve eşi filiz patik,örge ve kücük yenge tubish,erdogan kardesimle yalova yol üzeri bi benzinlikte karşilaştik ve onlarla marmok a kadar gittik. ve yine kardeslerimi görmek icin istanbula küçük bir süpriz yapmaya geldim.özlemişim hepinizi dostlar..görüşmek umuduyla.
Tarih: 06.07.2007 - 18:25 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs demiş ki:
tobesh, nereden sorunuz İZMİR olunca böyle bi kanıya vardım...
Umarım yetkili bi moderatör arkadaş görür ve başlığı değiştirir. Çünkü sınırlarım dahilinde değil artık
Nereden kısmının İzmir olması benim hayatım boyunca İzmir'den ayrılmayacağım anlamına gelmiyor ki ben İstanbul olarak değiştirmiştim onu siz yazmadan önce.Neyse uzatılacak birşey değil.Beni tanıyanlar İstanbul'da olduğumu biliyorlar zaten anlamışlardır.Taner'in de tüm arkadaşlarını tanıdığım için sorun yok.Yine de sağol ilgilendiğin için (yetkilerin sınırında ) _________________ yüzlerine tükürülecek onlarca insanımsı trafikte dolaşırken neden hedefiniz hala yerler!?!?!?!?!
Bu akşam sevgili Başağın doğumgünü kutladık. Taner de bizlerle beraberdi. Yarın sabah sınavım olduğu için artık yatmam lazım. Ama yarın resimleri de koyacağım. Taner hoşgeldin tekrardan. Yarın Kilyosda görüşürüz.
Tarih: 07.07.2007 - 11:17 Mesaj konusu:
geldi gelmesinede hatta bende kalıyor ama işten güçten bi fırsat bulabilsemde adamın yüzünü görsem
Bilinçsiz bir müdehale olmuş topik te galiba esprisi kalmamış.
delibir deil delibin olacak. Suzuki DL1000 den geliyor açıklamasını yapiimde anlaşılsın... _________________ yamaha xtz 660 ténéré - artık yok :'(
Asker yolcusu.Dönünce BMW ile yola devam.
Traktör kullanmak bir ayrıcalıktır 0 rh+
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız