Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İst MD Alanya dan delibinamca geldi. Taner Pekoz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İst MD Alanya dan delibinamca geldi. Taner Pekoz

İst MD Alanya dan delibinamca geldi. Taner Pekoz
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tobesh
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:20    Mesaj konusu: İst MD Alanya dan delibinamca geldi. Taner Pekoz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz günlerde bizi ve Patik ailesine büyük bir dumura uğratan bir olay yaşandı ve Alanya'dan deli bir herif çıkageldi Dil çıkarıyorum Burdan herkese şahsın kimliğini açıklıyorum:TANER PEKOZ Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Şu an kendisi İstanbuldadır.Bilgilerinize Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 54 saniye:

Görmek isteyenler çrş ve cmt günleri çayır çimende kendisini bulabilir.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tobesh, biraz daha açıklayıcı olabilirmisin?
Mesela Taner Pekoz kimdir? Md limi dir? Md li ise nicki nedir? Md li değil se vip ve md ile ne alakalıdır?
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tobesh
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabii ya dmi pardon Çok gülüyorum
taner pekoz md lidir nick i de taner pekoz zaten ama bir sorun vardı hesabını açamıyordu uzun zamandır giremedi o yüzden.Hakan başkanım halledicekti etti de sanırım.birazdan kendileri online olur zaten Göz kırpıyorum sevdiğimiz bir arkadaşımız kendisi.marmok a giderken karşılaşmış bizimkilerle yolda bir çoğuyla da orada tanıştı.Çok sıcak bir adamdır.Tanıyanlar bilir Göz kırpıyorum böyle işte..geldiğini duyan niye haber vermiyorsunuz uleeyynn şeklinde tepki verince biz de topic açalım dedik. Gülümsüyorum
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tobesh, öyleyse tüm izmir in duyması için başlığını değiştirerek duyurulara aktarıyorum. Bravo
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendisi marmok dan kardeşim olur çokda sewerim kendilerini Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bilmem annatabildim mi? Dil çıkarıyorum
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tobesh
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:
tobesh, öyleyse tüm izmir in duyması için başlığını değiştirerek duyurulara aktarıyorum. Bravo

Yalnız şöyle birşey var izmir değil istanbul Çok gülüyorum Bravo neyse çok da önemli değil aslında Gülümsüyorum
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.07.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tobesh, nereden sorunuz İZMİR olunca böyle bi kanıya vardım...
Umarım yetkili bi moderatör arkadaş görür ve başlığı değiştirir. Çünkü sınırlarım dahilinde değil artık Bravo
Başa dön
tanerpekoz
Üye
Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaslar uzun zamandır md ile görüsmüyordum cünkü 3 aydir türkiyemi gezdim ve son olarak da marmok a ugradım.oradaki tüm arkadaşlarıma selamlar. atilla ve eşi filiz patik,örge ve kücük yenge tubish,erdogan kardesimle yalova yol üzeri bi benzinlikte karşilaştik ve onlarla marmok a kadar gittik. ve yine kardeslerimi görmek icin istanbula küçük bir süpriz yapmaya geldim.özlemişim hepinizi dostlar..görüşmek umuduyla. Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
tanerpekoz Çevrimdışı tanerpekoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tobesh
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:
tobesh, nereden sorunuz İZMİR olunca böyle bi kanıya vardım...
Umarım yetkili bi moderatör arkadaş görür ve başlığı değiştirir. Çünkü sınırlarım dahilinde değil artık Bravo

Nereden kısmının İzmir olması benim hayatım boyunca İzmir'den ayrılmayacağım anlamına gelmiyor ki ben İstanbul olarak değiştirmiştim onu siz yazmadan önce.Neyse uzatılacak birşey değil.Beni tanıyanlar İstanbul'da olduğumu biliyorlar zaten anlamışlardır.Taner'in de tüm arkadaşlarını tanıdığım için sorun yok.Yine de sağol ilgilendiğin için (yetkilerin sınırında Dil çıkarıyorum )
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN demiş ki:
kendisi marmok dan kardeşim olur çokda sewerim kendilerini Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bilmem annatabildim mi? Dil çıkarıyorum

dedim annatabildim mi?????
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tanerpekoz
Üye
Üye

MesajTarih: 06.07.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaslar nedir bu sacmalik. kendi akranlarinizla muhatap olun anlamsizca, topiklere müdahale etmeyin
Başa dön
tanerpekoz Çevrimdışı tanerpekoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 02:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu akşam sevgili Başağın doğumgünü kutladık. Taner de bizlerle beraberdi. Yarın sabah sınavım olduğu için artık yatmam lazım. Ama yarın resimleri de koyacağım. Taner hoşgeldin tekrardan. Yarın Kilyosda görüşürüz.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tsquare
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/sisli

MesajTarih: 07.07.2007 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoşgeldin deliiiiiii.................... Delirdim
tsquare Çevrimdışı tsquare Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 07.07.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tanerpekoz, DL KARDEŞİM İSTANBUL a HOŞGELDİNNNN Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reservoir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geldi gelmesinede hatta bende kalıyor ama işten güçten bi fırsat bulabilsemde adamın yüzünü görsem Dil çıkarıyorum

Bilinçsiz bir müdehale olmuş topik te galiba esprisi kalmamış.
delibir deil delibin olacak. Suzuki DL1000 den geliyor açıklamasını yapiimde anlaşılsın...
Başa dön
reservoir Çevrimdışı reservoir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal