Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu

Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
neco44
Üye
Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 26.06.2007 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm yönetici abi ablalara basarılar hayırlı olsun

Son Mesajdan 46 saniye:

tüm yöneticilere basarılar diliyorum hayırlı olsun
Başa dön
neco44 Çevrimdışı neco44 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gulek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.07.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kolay gelsin herkese..
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yf304
Üye
Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 07.07.2007 - 06:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TÜM MOTOR DELİLERİNE HAYIRLI UGURLU OLSUN,EMEGİ GEÇENLERE SONSUZ SAYGI VE SEVGİLER
Başa dön
yf304 Çevrimdışı yf304 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 07.07.2007 - 06:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, hepinizi kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

YÖNETİM UYUMA HEPİMİZE RACE AL!!!!!!!!

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 22.07.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resmi üyerimizinde isimlerini yayınlamak istiyoruz vede il temsilcisi olarak organizatör yetkileri vermek istiyoruz irtibata gecilmesi gereklidir...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 22.07.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Re: Motordelisi Kulübü Yönetim Kurulu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Motordelisi Spor Kulübü-Dernegi DUYURUSUDUR.

Ertan Özkan - Basın ve Halkla İlş. Yön.Kur.Üys

Hakan abi kızma bi arıza çıkarmıcam ama... Gülümsüyorum bu açıklamayı yukarıdaki görevli yapmalıydı... Dil çıkarıyorum yani işin raconu budur...
MotoMuzo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

s.a dayı
Başa dön
MotoMuzo Çevrimdışı MotoMuzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tigerexhaust
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.07.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirlisi olsun
Başa dön
tigerexhaust Çevrimdışı tigerexhaust Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 22.07.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLDBERG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 22.07.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BÜTÜN MD İÇİN HAYIRLI OLUR İŞLLAH Bravo
Başa dön
GOLDBERG Çevrimdışı GOLDBERG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 25.07.2007 - 07:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH yolunuzu açik etsin hayırlı olur inşallah Bravo
greeneyes_girl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.07.2007 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan hayırlı olsun Bravo Gülümsüyorum
Kaleli_Ati
Üye
Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 25.07.2007 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm MD ailesine hayırlı olsun. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kaleli_Ati Çevrimdışı Kaleli_Ati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ygt23
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.07.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese yani tüm motor delisine hayırlı olsun. yeni yönetime görevlerinde başarılar dilerim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal