Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - A2 Motosiklet Ehliyeti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

A2 Motosiklet Ehliyeti
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 28.06.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan1351 demiş ki:
gelisim_surucu_kursu demiş ki:
Türkiye genelinde sınav tarihleri;
- 07 Temmuz 2007 test sınavı (20 adet motor tekniği bilgisi sorusundan sınav)
- 04 Ağustos 2007 uygulama sınavı

ben a2 ve b almak istiyorum bu motor teknıgı sorularıyla araba ehliyeti soruları beraber mi olacak mı yoksa 2 seans gıbı mı olacak?

Merhaba ;
Önce B için yapılacak olan sınava ardından A2 için 20 adet motor sorusuyla sınava tabi oluyorsunuz....
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
peugeot80
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.07.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sn gelişim kursu yetkilisi be şu anda evraklarımı getirsem nezaman ehliyet sınavına girebilirim ne zaman ehliyet alabilirim
peugeot80 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.07.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende e var fark ne kadar tutuyoo yukarda yazanların aynımı

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 07.07.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

25 ağustos test / 22 eylül direksiyon sınavı
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 07.07.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler... A2 den sonra B sınavına girsek (a2 de trafik-motor-ilk yardıma girdim) sınavda kaç soru oluyorr? teşekkür ederim....

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 07.07.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trafik ve motor dersinden sınav oluyor... toplam 40 soru
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 07.07.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

trafik ve motor dersinden sınav oluyor... toplam 40 soru

çok sağolun Çok gülüyorum zaten ilk yardımdan korkuyodum.peki fiyat nedir??? A2 den B ye

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 07.07.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A2 sınıfı Motosiklet sürücü belgesinin toplam maliyeti;
150 ytl kurs ücreti (15 ağustos'a kadar taksitli)
35 ytl sınav hizmetleri ücreti (M.E.B.lığı zıraat veya Vakıflar bankası hesabına)
35 ytl sağlık raporu(ilgili polikliniğe ödenecek, kursumuz yardımcı olacak)
100 ytl trafik masrafı(sürücü belgesi alınırken trafik şubesine ödenecek)
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 07.07.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba bugun b sınıfı ehliyet için sınava gırdım.agustostada direksiyona gırıp b yi alıcam en yakın gırebılıcegım a2 sınavı ne zaman??
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 07.07.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehlyetsz günlere elveda artıkk
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 10.07.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en yakın sürücü kursu sınavı 25 ağustos test / 22 eylül direksiyon
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
comersale
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 26.07.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slmlar ben kayseri'de ikamet etmekteyim ve A2 ehliyet almak istiyorum.. siz kurs ücretini 150 ytl diye açıklamışınız ama burada bir kaç kursa gittim ve görüştüm; tüm kurslar aralarında anlaşmış ve sadece kurs ücreti 350ytl trafige 100ytl ve sınav için 30ytl ve ek masraflarla neredeyse 500ytl'ye maloluyor... neden bu kadar fark var aranızda.. Öfkeliyim
Başa dön
comersale Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

MesajTarih: 27.07.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olması gerek fiyat 500 lira...
biz rekabetten dolayı fiyatları bu kadar çektik.. 150 lirada kazanç sadece 40 lira tabi onada kazanç diyemeyiz... 2 ay boyunca hizmet verip ağzımızla kuş tutmadığımız kalıyor..
bir kask'a 500 lira verilip en fazla 2 yıl kullanılıyorken; A2 ehliyete 500 lira verip ömür boyu kullanmak neden pahalı geliyor...
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
POLAT484
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yok

MesajTarih: 08.08.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN AGUSTOSTA OLDUM Gülümsüyorum B DIREKISYON EHLIYETIMI OLDUM ONU GECTIM A2 SINAVI NE ZAMN OLCAK

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

YANI HEMEN CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM
Başa dön
POLAT484 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
firtina_511
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 08.08.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu, Konya'da şubeniz var mı???
Başa dön
firtina_511 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye