Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kask yine kurtardı...bir kaza haberi daha :((((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kask yine kurtardı...bir kaza haberi daha :((((

kask yine kurtardı...bir kaza haberi daha :((((

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TuRKeY BuRsA CitY

MesajTarih: 07.07.2007 - 18:37    Mesaj konusu: kask yine kurtardı...bir kaza haberi daha :(((( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD CİLER AZ ONCE HABERLERDE İZLEDİM İSTANBUL GÖZTEPEDE YOLDA GİDERKEN ARABADA BAYGINLIK GEÇİREN SURUCU ONUNDE SEYİR EDEN MOTORA ÇARPMIŞ... MOTOR Bİ YANA FIRLAYIP MOTORU SUREN ARABANIN ALTINA GİRMİŞ.. ALLAHTAN ADAM DA KASK VARDI KASK OLMASAYDI KURTULAMAZDI DİYOLAR HABERDE... MOTOR KURALLARINA UYMAK ÇOK ONEMLİ ARKADAŞLAR KASK SIZ YOLA ÇIKMAYALIM . GERCEKTEN .. BU KAZADA SURUCUDE KASK OLMASAYDI KURTULMA ŞANSI YOKTU BENCE ÇÜNKÜ RESMEN ARABANIN ALTINDAYDI ...UCUZ ATLATMIŞ..HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR ...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zeki04
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 07.07.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendisine geçmiş olsun.bütün deliler kasklı olsunnnnn Bravo
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 07.07.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ALLAHTAN ADAM DA KASK VARDI KASK OLMASAYDI KURTULAMAZDI DİYOLAR HABERDE... MOTOR KURALLARINA UYMAK ÇOK ONEMLİ ARKADAŞLAR KASK SIZ YOLA ÇIKMAYALIM .

paylaşım için çok sağol.kazazedeye acil şifalar ama artık sadece kask takmak yetmiyo daha 3-4 gün önce arkadaş düştü kask olmasına rağmen o da yaralandı.bu sıcak havalarda korumaları takmıyoruz ama çok yalnış... Beğenmedim . KORUMALARI KULLANMIYACAKSAN BİNME ŞU MERETE...

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suan da bile show tv de haberlerde gosterıyolar adam fotografcıymısmı ne 10 yıldırda motor kullanıyomus ... ama sağ kurtulmuş.. çok doğru soylemişsin adamım
Alıntı:
. KORUMALARI KULLANMIYACAKSAN BİNME ŞU MERETE...

Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 07.07.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopic-50231-0-days0-orderasc-.html
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dalyanoner
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazi arkadaslarda goruyorum bilhassa supersport kullanan arkadaslar filenin altina koyuyorlar kaski. Onu sadece bir aksesuar olarak goruyorlar Beğenmedim
Başa dön
dalyanoner Çevrimdışı dalyanoner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko, forumu takıp etmemişim yine ama az once gordum haberlerde paylaşmak istedim Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 07.07.2007 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HiRi, iyi yaptın ,önemli bir konu, zaten diğeri duyurular sayfasında, pek kimse görmez.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boyle kazalar çok oluyo olumler yaralananlar felan allah kimsenın basına getırmez inş.. Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask önemli tabi allah hepimizi kazadan beladan korusun
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende izledim.adam kask sayesinde kurtulmuş.çok geçmiş olsun kendisine.kaskımızı takalım OK
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo demiş ki:
kask önemli tabi allah hepimizi kazadan beladan korusun
aynen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar bu olay medyaya bomba gibi düştü nerdeyse tüm kanallar verdi ve emniyet müdürlüğünün açıklamasına göre kasksız yakalanlara anında ceza dişkaktli olun arkdşlar
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cagdasefe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben bu haberin fotosunu gördüm adam aracın altında tamamen ve araç kaskın üstünde askıda duruyor.Eksoz sırtına yapışmış.Korkunç manzara.ama kask öyle saffet veya kivi gibi markalar değil demekki 1.5 tonluk bmw aracı taşıyo.15 ytl ye kask taktım demeyin.sadece polisi kandırırsınız.
Başa dön
cagdasefe Çevrimdışı cagdasefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal