Kayıt: Jun 03, 2007 Mesajlar: 338 Nereden: TuRKeY BuRsA CitY
Tarih: 07.07.2007 - 18:37 Mesaj konusu: kask yine kurtardı...bir kaza haberi daha :((((
MD CİLER AZ ONCE HABERLERDE İZLEDİM İSTANBUL GÖZTEPEDE YOLDA GİDERKEN ARABADA BAYGINLIK GEÇİREN SURUCU ONUNDE SEYİR EDEN MOTORA ÇARPMIŞ... MOTOR Bİ YANA FIRLAYIP MOTORU SUREN ARABANIN ALTINA GİRMİŞ.. ALLAHTAN ADAM DA KASK VARDI KASK OLMASAYDI KURTULAMAZDI DİYOLAR HABERDE... MOTOR KURALLARINA UYMAK ÇOK ONEMLİ ARKADAŞLAR KASK SIZ YOLA ÇIKMAYALIM . GERCEKTEN .. BU KAZADA SURUCUDE KASK OLMASAYDI KURTULMA ŞANSI YOKTU BENCE ÇÜNKÜ RESMEN ARABANIN ALTINDAYDI ...UCUZ ATLATMIŞ..HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR ... _________________
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 07.07.2007 - 18:42 Mesaj konusu:
Alıntı:
ALLAHTAN ADAM DA KASK VARDI KASK OLMASAYDI KURTULAMAZDI DİYOLAR HABERDE... MOTOR KURALLARINA UYMAK ÇOK ONEMLİ ARKADAŞLAR KASK SIZ YOLA ÇIKMAYALIM .
paylaşım için çok sağol.kazazedeye acil şifalar ama artık sadece kask takmak yetmiyo daha 3-4 gün önce arkadaş düştü kask olmasına rağmen o da yaralandı.bu sıcak havalarda korumaları takmıyoruz ama çok yalnış... . KORUMALARI KULLANMIYACAKSAN BİNME ŞU MERETE... _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Jun 03, 2007 Mesajlar: 338 Nereden: TuRKeY BuRsA CitY
Tarih: 07.07.2007 - 18:50 Mesaj konusu:
suan da bile show tv de haberlerde gosterıyolar adam fotografcıymısmı ne 10 yıldırda motor kullanıyomus ... ama sağ kurtulmuş.. çok doğru soylemişsin adamım
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 07.07.2007 - 18:59 Mesaj konusu:
HiRi, iyi yaptın ,önemli bir konu, zaten diğeri duyurular sayfasında, pek kimse görmez. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
arkadaşlar ben bu haberin fotosunu gördüm adam aracın altında tamamen ve araç kaskın üstünde askıda duruyor.Eksoz sırtına yapışmış.Korkunç manzara.ama kask öyle saffet veya kivi gibi markalar değil demekki 1.5 tonluk bmw aracı taşıyo.15 ytl ye kask taktım demeyin.sadece polisi kandırırsınız.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız