Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kask hayat Kurtardı!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kask hayat Kurtardı!!!

Kask hayat Kurtardı!!!
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 06.07.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar burada insanlar boşuna kask takın korumalı ceketler giyin demiyorlar...
Motor'da ceket kask pantalon ve eldivenden başka korumamız yok..
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 06.07.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah hepimizi korusun... Aman arkadaşlar kask, mont, eldiven, dizlik. bot ve bellik olmadan motora binmeyelim. Abartı gibi geliyo böyle sayınca ama gerçeknten hepsi lazım...

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 07.07.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk gecmıs olsun cok uzucu bır kaza

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 07.07.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu kaskı kendimiz için takalım.Bazı arkadaşlar saçım bozuluyor,trafik ceza yazıyor vs. gidip idareten kask alıyor kafasına geçiriyor.Yumurta kabuğu gibi kaska para vermeyin.Sağlam kask alın.
Kendi hayat güvenceniz için takın Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 07.07.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam baya şanslıymış gerçekten.Çünkü Kadir abinin koyduğu fotolara dikkatli bakarsanız aslında adamın kaskı o kadar kaliteli değil gibi görünüyo.Yani galiba
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 07.07.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOOHHHAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
böyle bir kaza ilk defa gördüm umarım bir daha görmem İstemiyorum

eko_r1, kask takmayanlar için çok faydalı bir paylaşım teşekkürler Bravo

kadiRR_delisi, haberin detayı içinde teşekkürler Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 07.07.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be cok etkıleyıcı bı goruntu valla benım kask yumurta kabugu gıbı napcaz sımdı takmıyacakmıyım Üzgünüm daha iisine almak ıcın en az 1 yıl beklememlasım

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serbest81
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 07.07.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağlam kasklarda dünyanın parası ama insanın canı herşeyden önemli tabi..
Başa dön
serbest81 Çevrimdışı serbest81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kask "Safebet" klasmanında,dandik olarak bilinen bir kask olan "Best" marka,fiyatı 25-50 ytl ve çenesi tamamen açık,buna rağmen koruma sağlayabilmiş,şans faktörü de var sanırım,geçmiş olsun ...
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 07.07.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haberi hürriyet gazetesinde okudum tüğlerim diken diken oldu.adamı ALLAH ve kaskı korumuş valla kask omadığını düşünsenize aracın altında kasksız 10 metre sürüklenmek düşünmesi bile kötü.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cagdasefe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok ben yinede çok ürktüm bu resimden.Siz ürpermediniz mi.Benden motorcu olmaz galiba. Ağlıyorum İstemiyorum
Başa dön
cagdasefe Çevrimdışı cagdasefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cnby
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 08.07.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke her motorcu böyly şanslı olabilse
Başa dön
cnby Çevrimdışı cnby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 09.07.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offff motoru cok seviyoruz ama gercekten cok tehlikeli sen adam gibi kullansan bu tip insanlar sana gelip carpıyorlar İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.07.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bırakın simdi short u t-shirtleyi de kaskı kafana takacaksın kardesim tek kelime kask kask kask Bravo Bravo Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.07.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kasksız motor gereksiz motor Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal