Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Airbag li ceketleri sorup duruveriyodunuz :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Airbag li ceketleri sorup duruveriyodunuz :)

Airbag li ceketleri sorup duruveriyodunuz :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.02.2005 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wowwwww :md:
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
baro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bring_me_to_life sölicem :D

MesajTarih: 20.06.2006 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolda giderken şişmesin o bi yere takılıp pimi ya sonra balon gibi uçarız Dil çıkarıyorum
Başa dön
baro Çevrimdışı baro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.06.2006 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar yapıyo aaaabi :P Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.06.2006 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç birşey anlamadım...

Ama paylaşım için teşekkürler...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Kendi düz mantığımca gazla dolu bir tüp var, pimi çektiğinde gazı balonlara boşaltıyor hızla, sonra tüpü değiiştirerek montu tekrar kullanabiliyorsun.. Mantıklısı bu olurdu...

kaza anında işin gücün yok pimi çekmeyle uğraş...

o anda onu düşünemezsin bile...
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.06.2006 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siparis etmeyi düşünüyorum Gülümsüyorum Bence fiyat uydun
Başa dön
SnooTy Çevrimdışı SnooTy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
talkie
Üye
Üye

Nereden: U?ak

MesajTarih: 26.06.2006 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pimi kendin çekmiyosun,motora bağlanıyo ve kaza anında sen motordan ayrılacağın için otomatik olarak şişiyo.Bildiğim kadarıyla yedek tüpleri satılıyo bu montların ve tekrar kullanabiliyosun...
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.06.2006 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet evet çok güzel almak lasım neden olsa sağlığımız için
jawa350
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.06.2006 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saçma... o parayı verene kadar şişmiş haliyle gezsen aynı hesap olacak ^1 (iğrencim biliyorum Çok gülüyorum )
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.06.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fİyatlar iyi ya Gülümsüyorum Hemen almak laizm 1-2 tane heheh Çok gülüyorum
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.06.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim arkadaş abisinin montunu(abisi yunus) giyip cebinin yan tarafındaki bi ipi asıldığında balon gibi şişmişdi herkes çok gülmüştü...sonra tekrar geri koymuşlardı...Ama bunlarda aynı sistemmi bilmiyorum...fiyat oalrakta ahım şahım yüksek değil yaw alsakmı ne???ama bende bu kafa varken unturum bağladığım yerde inerim motordan fosss diye açılır yaw... Çok gülüyorum :P

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 28.06.2006 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne gerek var ,,motordan düşmekmi lazım acaba illaki bunu alınca Çok gülüyorum Çok gülüyorum
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
JustHappy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 29.06.2006 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşların bir çoğu işin espri tarafında ama bence uzun yol yapanlar için ideal bir koruma. şehiriçinde kullanımı ızdıraptan başka bişey değil. ayrıca videoları tam olarak izlediğiniz zaman yedek tüpünün olduğunu ve tekrar kullanılabileceğini görüyoruz.

Kazasız günler dilerim. Alkışlıyorum
Başa dön
JustHappy Çevrimdışı JustHappy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

MesajTarih: 08.07.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen 10 numara Bravo
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ducati999s
Üye
Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu şehir içinde çok kullanışsız bişi olur bence , şehir dışındada çok iyi korur mantığına pek katılmıyorum, nedenlerine gelince:

1- farzedelimki yan yattı motor ve motorla beraber sürüklenmeye basladınız, motordan kopamadınız yani , ozaman hiç bir işe yaramaz bu ceket.

2- düşme yada sürüklenme degilde direk bir çarpışma olayını farzedelim, şehir dısında bir direge agaca yada otobüs yada kamyona , kafalama çarptınız, çarptıgınızda zaten motordan kopmadan direk karşı cisme giriyoruz yani .. ee ozaman ne anlamı kaldı bu ceketin . kaliteli bir mont, pantolon dizlik ve body armor ile , pekala bu ceketin verdiği koruma kadar koruma saglayabiliriz.. düşüp sürüklenme anlarında bile dediğim aksesuarlar üzerimizde olursa bu şişen ceket kadar koruyacaktır buna eminim yani..
bence çok gereksiz , tamamen gösteriş ve motorcuların parası çoktur, bunları ne yapalımda söğüşleyelim tarzı bir icat.. Öfkeliyim
Başa dön
Ducati999s Çevrimdışı Ducati999s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş teknolojinin gözünü seveyim.neler çıkıyor Alkışlıyorum
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal