matrixilkermd, 3 manken getiriyorum ben düşün artık sen kimler geliyor kimler gelmiyor..
bulosel, canın saolsun..Salı günü mutlaka bekliyoruz o zaman
Bu arada arkadaşlar samet kardeşim gezi saatini deiştirmeyi unutmuş sanırım umarım görmediklerim okur Samete herkes yüklenmesin sonra
Gezi pazar gününe alınıp saat 10:00 da Santral Garaj'ın ordaki eski benzinliğin yerinde olan Garanti Bankası'nın yanında buluşulcak duyanlar duymayanlara da iletsin _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
smoke-59, sertaç gelicek abi rahat ol... sertaç kumsazda bizi bekliyor olacak işleri dolayısıyla sadece geceleri girebiliyor nete bilginize.. _________________
tekyildizmotor, Samet ben zaten senden önce yazdım kardeşim aynı şeyleri yazıcağına topicin ilk sayfasındaki bilgileri deiştirirsen gelcek arkadaşlarda yanlış anlayip bi önceki günden gelmezler ve devamlı ne zaman diye sormazlar..
smoke-59, Canın sıkkın bu lafları söyledin farzedip bidaha böyle şeyler duymak istemediğimi belirtirim kardeşim _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız