Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURSA MD hafta sonu gezi planı....07 .07

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURSA MD hafta sonu gezi planı....07 .07

BURSA MD hafta sonu gezi planı....07 .07
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2007 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nt27, Bekleriz kardeşim Bravo

matrixilkermd, 3 manken getiriyorum ben düşün artık sen kimler geliyor kimler gelmiyor..

bulosel, canın saolsun..Salı günü mutlaka bekliyoruz o zaman Bravo

Bu arada arkadaşlar samet kardeşim gezi saatini deiştirmeyi unutmuş sanırım umarım görmediklerim okur Samete herkes yüklenmesin sonra Gülümsüyorum
Gezi pazar gününe alınıp saat 10:00 da Santral Garaj'ın ordaki eski benzinliğin yerinde olan Garanti Bankası'nın yanında buluşulcak duyanlar duymayanlara da iletsin Dil çıkarıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 05.07.2007 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar buluşma yeri va zamanımız pazar sabah saat 10 : 00 da

s.garaj garanti bankası önü olarak değişmiştir bilginize ...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 05.07.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sertaç başkanım hala mı yaa.. bu geziye gelmezsen ben bidaha ne toplantı nede gezilere gelirim buda bilinsin hadi hayırlısı olsun...
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 05.07.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

smoke-59, sertaç gelicek abi rahat ol... Gülümsüyorum Bravo Bravo Bravo sertaç kumsazda bizi bekliyor olacak Gülümsüyorum Çok gülüyorum işleri dolayısıyla sadece geceleri girebiliyor nete bilginize..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, Samet ben zaten senden önce yazdım kardeşim aynı şeyleri yazıcağına topicin ilk sayfasındaki bilgileri deiştirirsen gelcek arkadaşlarda yanlış anlayip bi önceki günden gelmezler ve devamlı ne zaman diye sormazlar.. Bravo

smoke-59, Canın sıkkın bu lafları söyledin farzedip bidaha böyle şeyler duymak istemediğimi belirtirim kardeşim Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 05.07.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, kardeşim bu sayfanın üstünde gerekli ayrıntıyı belirttim... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.07.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursa md size iyi eglenceler Delirdim
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 07.07.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar suan içiin 20 kişiyiz...

sabah saat 10 : 00

santral garaj garanti bankası önünde buluşuyoruz...

görüşmek üzere... Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende geicem isallah
Başa dön
emrekarasu Çevrimdışı emrekarasu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 08.07.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir gtün geçirdik katılan herkese teşekkürler bursa md gösterdi kendini ..
istanbuldan bize katılan arkadaşlarımızada bol bol teşekkür ederim...

fotoları bu gece enes arkadaşımız ekliyecek.... Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler bursa md OK
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

MesajTarih: 08.07.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offff offffffff gezilere hep gönlümüzden katılıoruz gönlümde benzin kalmadı neyse herkese ii eğlenceler Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmek çok isterdim üzgünüm kardeşime kız istemeye gittik insalla başka bi gezide yanınızda olucam arkadaşlar
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 08.07.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopicp-940994.html#940994

ARKADAŞLAR FOTOLAR BURDA BURDAN DEVAM EDELİM LÜTFEN... Bravo
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal