sen daha önce vitesli motor kullandın mı ki hemen race istiyosun eeer kullanmadıysan önce vitesli motor eğitimi veren yerden al daha sonra race alırsın ne bu hemen raceye geçme istediği birasçık yavaş olun yaw
motorcuman035, ben dedim abi ara gaz cekmeyin millet kuduruyor die
abi aslında race makinalara ayrı bi yol yapmak lazım millet görünce unutamıyo kardesim bilmiyorum race makina ile eğitim veren yer ama sen sen ol makinanın üzerine binince kendini kaybetme bu imkansız ama ben söyliyeyim bidaha
Tarih: 28.05.2007 - 21:51 Mesaj konusu:
Bi arkadasim var ama 1000 cc'den assasina egitim vermiyor yine de bi soriim _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Bir arkadasım zx6r aldı. tecrübesi yok. daha önce hiç motor kullanmadı. ama simdiye kadar da bisey olmadı. nasıl oluyor anlamadım 1 hafta da alıştığını söyledi. hic motor kullanmadan 600cc kullanılabilir mi ?
bak arkadaşım bende daha önce scooter dahil hiç motor kullanmama rağmen ilk motor deneyimim honda 600 f ile olmuştur.kendini kontrol ettikten sonra sorun olmaz ama arkadaşın dediği gibi sağ eline çok dikat et
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız