Tarih: 09.07.2007 - 10:48 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun dilekleriniz ve iyi temennileriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Durumumun iyi olduğunu canlı canlı göstermem için çarşamba günü çayır çimene gelmek farz oldu. Kazanın ufağı büyüğü değil, içinden en az hasarla çıkabilmemiz önemli... Bunları da kullandığımız korumalar sayesinde başarabiliriz... Çünkü artçım Ersin kardeşim; "abi senin arabaya kafa attığını gördüm, o zaman çok korktum" demesi önemliydi. Kask sağolsun demek ki çok faydası var... Lütfen dikkatli olalım, tam korumalı... Ben faydasını gördüm... İlla korumaların faydasını görmek için benzer şeyler yaşamamız gerekmiyor... Hepinize sevgiler... _________________
Kayıt: May 31, 2007 Mesajlar: 38 Nereden: Ystanbul-Bostancy
Tarih: 09.07.2007 - 12:41 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun sizlere birşey olmadıgına çok sevindim kazasız belasız sürüşler dilerim.. _________________ Senin marka oldugun yerde fiyatını ben koyarım !
Tarih: 09.07.2007 - 17:49 Mesaj konusu:
Cok gecmis olsun.... ben de b1 yılın sonunda gerceklestirdim ilk kazamı...
aman allah beterinden saklasın da...daha ne guzel uzun km lerimiz olacak motorlarımız tepesinde _________________ Black Pearl ( YBR 125 )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız