Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 07/07/07 - Motosikletimde 1. yılım ve ilk kazam!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

07/07/07 - Motosikletimde 1. yılım ve ilk kazam!

07/07/07 - Motosikletimde 1. yılım ve ilk kazam!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi tekrar geçmiş olsun diyorum.böyle alışıcaksın zaten üzülme.
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.07.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun.. Üzgünüm Allah beterinden korusun...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.07.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alpaslan abi geçmiş olsun .Allah daha büyügünden korusun abicim..
HULK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun dilekleriniz ve iyi temennileriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Durumumun iyi olduğunu canlı canlı göstermem için çarşamba günü çayır çimene gelmek farz oldu. Kazanın ufağı büyüğü değil, içinden en az hasarla çıkabilmemiz önemli... Bunları da kullandığımız korumalar sayesinde başarabiliriz... Çünkü artçım Ersin kardeşim; "abi senin arabaya kafa attığını gördüm, o zaman çok korktum" demesi önemliydi. Kask sağolsun demek ki çok faydası var... Lütfen dikkatli olalım, tam korumalı... Ben faydasını gördüm... İlla korumaların faydasını görmek için benzer şeyler yaşamamız gerekmiyor... Hepinize sevgiler... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 09.07.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun yılda bir ufak bi kaza fazla sayılamaz Gülümsüyorum
Başa dön
kemendo Çevrimdışı kemendo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 09.07.2007 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi geçmiş olsun aman dikkat
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 09.07.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun sana bişey olması sevindirici abicim Gülümsüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 09.07.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alparslan abi geçmiş olsun allah beterinden saklasın Gülümsüyorum
shadow44
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Bostancy

MesajTarih: 09.07.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun sizlere birşey olmadıgına çok sevindim kazasız belasız sürüşler dilerim..
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok geçmiş olsun Bravo
allahtan ufak tefek sıyrıklarla kurtulmuşuni motoru düşünme sen
yapılır gene..
buuucu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok gecmis olsun.... ben de b1 yılın sonunda gerceklestirdim ilk kazamı...
aman allah beterinden saklasın da...daha ne guzel uzun km lerimiz olacak motorlarımız tepesinde Delirdim
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 09.07.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi geçmiş olsun. ne demişler düşmemiş motorcu yoktur , şimdilik düşmemiş motorcu vardır Dil çıkarıyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal