Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirin Delisi Motorunuda Delirtti...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirin Delisi Motorunuda Delirtti...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2007 - 13:44    Mesaj konusu: İzmirin Delisi Motorunuda Delirtti... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarım Türkiye turundan sonra motoru dağıtıp 3-5 şeyi değiştirme kararı almıştım...arka dişliyi ufaltıp,balatalraı değiştirip,kabüratör ayarını yapıp,boyamaya başladım...ve sonunda bitti...daha n iyim...deliyim işte....Allah ıslah etsin beni...

yeni farlarım ve sinyallerimide taktıktan sonra yeni fotoğraflarıda eklemeye çalışıcam...saygılar sevgiler...yorumlarınıza açığım güzel yada çirkin hiç farketmez...şimdiden teşekkürler...

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozgur_654
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullan
Alkışlıyorum Bravo

http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-37331.html
Başa dön
ozgur_654 Çevrimdışı ozgur_654 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum vallahi bravo ellerine saglık ne kadar marifetli bir adammışsın sen be yav hehe
çok güzel olmuş.
benim de çok yakında böyle bakımdan gecip güzel bir motorum olacak hehe allahhhhhh Motordelisi
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RoadEternity
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çook güzel olmuş yannıs boyası biraz mat olmuş sanki ama genede hoş güzel olmuş.. Bravo

En son RoadEternity tarafından 09.07.2007 - 14:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
RoadEternity Çevrimdışı RoadEternity Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 09.07.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullanman dılegı ıle Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşlar...Roadeternity evet özellikle mat siyah aldım...kırmızı iin bişey diyemicem ama siyahım mat Göz kırpıyorum teşekkürler yorumlar için...

Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.07.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bundan sonra gelirsin artık buluşmalara çok ara verdin sen OK
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybasaran, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR demiş ki:
Bundan sonra gelirsin artık buluşmalara çok ara verdin sen OK

cuma akşamaı ordaydım abi...bir iki fotoda bende vardım...

Başa dön
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 09.07.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostm makınayı harbı delırtmısın valla helal olsunn Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 09.07.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybasaran, arka dişliyi ufaltmak hız kazandırdı mı sana ?
Çekişi baya etkiledi mi ?
Kaç diş ufalttın?

motorun ççok güzel olmuş hayırlı olsn
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşlar 10_ur arka dişliyi ufaltmak kalkışta fazla belli etmesede biraz ağırlaştırdı ancak eskiden 60la gittiğim 5.vites 6000devirde şimdi yaklaşık 90km hızla giiyorum. arka dişli 43 tü 39u düşünmüştüm ama bulamadım en nihayetinde 36lık bulmuştum...yani 7diş ufalmış oldu...titreşim oldukça azaldı...şuanda tek sorunum egsoz...ondan başka yok..egsozun içinde,nmi dışlındanmı anlamadım bi ses gelio dli edici..gerçi zaten deliyiz ama neyse...

Son Mesajdan 22 dakika sonra eklendi:

Başa dön
gajiin
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.07.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş güle güle kullan bu arada boyama maliyeti hakkında bilgi verebilir misin .ben de motorumu komple mat siyah düşünüyorum ama kendim uğraşacak ne vaktim ve ne bilgim var? izmirde kim anlar motor boyamadan acaba ?
Başa dön
gajiin Çevrimdışı gajiin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aldığım boyaların kutusu 6ytlydi...mat siyah,kırmızı ve vernik almıştım...ama birisine boyatırsan portalama bi 50 ytl belki..am emin değilim yinede sormanda fayda var...daha yükske fiyat çekerlerse bana getirirsen ben boyarım 50ye:D

Başa dön
mmuzoglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 10.07.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim paylaşım için teşekkürler çok süper olmuş ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal