Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bitmeyen tartışma "ÇİN MOTORLARI"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bitmeyen tartışma "ÇİN MOTORLARI"

Bitmeyen tartışma "ÇİN MOTORLARI"
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.12.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostlar 1. si Çin malları ile bir çok motorsiklet sevdalısı ilk acemiliklerini bu motorlar ile atmıştır ki bunu çok kalite bi motorla yapsalar yedek parçadan canları yanardı örnek ben 3 sene önce kanuni hussar ile başlamıştım ,
2. si bütçe meselesi iyi makineler çok abartı fiyatlarda malum vergi cennetinde yaşıyoruz ,
3.sü ise 1500 ile 2500 ytl lik motorsiklet demek o kadarlık bir kalite demek bisiklet fiyatına bu kadar olur aynı malı zaten kaliteli de yapsalar suzuki den yamaha dan honda dan vesaire farkı olmaz dimi saygılar .
+ Şu an yamaha xmax 250 sahibiyim motorsiklet mi arabamı farkı yok Gülümsüyorum
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
felix_bjk1903
Üye
Üye

Nereden: Aydin/Kusadasi

MesajTarih: 27.12.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wala arkadaşlar bu çin motorları yüzünden bizim burda bilen bilmeyen insanlar motor aldılar.. bu yüzden de kazalar katlandı.. adamlar ne fren yapmayı biliyo, ne dönerken sinyal wermeyi.. yazın nerdeyse hergün 1-2 kaza oluo bu ufacık yerde..
Başa dön
felix_bjk1903 Çevrimdışı felix_bjk1903 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dragturkonya
Üye
Üye

Nereden: lastiklerin tutunmayy burakypda asvaltla pazarlyk ettigi o sisli dünya..

MesajTarih: 15.04.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence tamamen şans işi bu cin işi aynı beyaz eşya gibi oluyolar baılarına taş gbi si düşüyo bazılarınada en cinlisinden limon ben olsam alırmıyım ...almam çünki şanssızım...
Başa dön
dragturkonya Çevrimdışı dragturkonya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 06.06.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eskiden made in japan yazmayan elektronik parçaları adi diye nitelendirirdik, sonradan taiwan da iyi şeyler üretmeye başladık. İlk defa made in china ile karşılaşınca ıyy bu ne dedik şimdi ise aslında iyi malları da var demeye başladık. Yakın zamanda çin malı değilse alınmaz demeye başlarsak şaşmayacağım Delirdim Delirdim
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ucdcan
Üye
Üye

Nereden: çankırı

MesajTarih: 30.06.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke ihtiyacımız olan şeyler kendi devletimizde daha kaliteli üretilse de kimseye muhtaç olmasak...her tarafta çin motosikletleri Şok oldum
Başa dön
ucdcan Çevrimdışı ucdcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Manisa

MesajTarih: 30.06.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar. Bende şehir içinde kullanmak için sınıfının en sağlamlarından olduğunu öğrendiğim %100 Çin malı Kanuni Tigrina aldım
İşte bu babayiğit..

Shot at 2007-06-30

çok kısa sürede 1000kmyi geçtim. Motor ve yürüyen aksam bence çok sağlam. Seri ve pratik. bir depo ile 200kmye yakın yol yapabiliyor ve düz yolda sabit 90km hızla seyredebiliyor. Ama bir sorunu var...
Kendi kendine grenajlarının vidalandığı bağlantı noktaları cam gibi çatır çatır kırılıyor. Garantiden yaptır demeyin çünkü malum garanti dışı Gülümsüyorum
Ama ona da şahane bir çözüm buldum hatta devrim niteliğinde.
Tüm Çinli motorlara Japon mucizesi. İşte bu Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Shot at 2007-06-30
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.06.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

unutmayalımki herkezin bir bütçesi var ve Çin malı motosikletler bir çok kişinin MOTOSİKLET Hayalini gerçekleştiriyor

aynen Alkışlıyorum Alkışlıyorum

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuçta imkan meselesi gönül ister herkesin durumu süper olsun napalım durumu iyi olmayanların motor sevdasını en azından görüyor bu çinliler.ama eminimki bu çin mallarının bir sonu olacak.tüketici şuan bilmediğinden bu malları satın alıyor ve dandirik,dayanıksız,ucuz,kalitesiz mal olduğunu görüyor.böyle böyle nereye kadar bir gün duracak bence çin mallarının egemenliği.
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi herkezin bütseci war bu % de 100 dogru ama 2000 ytl ye sıfır cin malı alacagıma 2. el honda alırım o paraya yorum yapmaya bile gerek kalmaz. Gülümsüyorum :md
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2007 - 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazpapagan, bulduğun çözüm harika Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuçta bütçe meselesi napalım
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
harikeyn
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında haklı hakan,insanların içindeki motor sevdasını gün ışığına çıkardı çin malları,kalitesiz oldukları bir gerçek ,ancak diğer japon firmalarıda karşılarında rakipleri görünce fiyatları normale getirdiler,iyi veya kötü herkes bütçesine göre bir motorsiklet alıyor .önemli olan bu kadar insanın bir şekilde motorsikletle tanışması ve azınlıktan çıkmamız yani sonuçta motor adına çinliler oldukça fazla bir yarar sağladılar bu inkar edilemez Gülümsüyorum
Başa dön
harikeyn Çevrimdışı harikeyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 10.07.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de çin malı kullanıyorum 6900-7000 km ye geldi bisanlifan motocub 100. 2005 hazirandaalmıştım sıfır şu ana kadar hiçbir arızasıyla karşılaşmadım sofor gibi duruyor.

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Funky
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 15.07.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çinde ne kadar para verirsen o kadar kaliteli ürün üretir.bende tchibo diye bir firmada çalışıorum belki duyanınız vardır her çeşit ve her ülkeden ürünler mevcut.çinde üretilen ürünler var ve gerçekten çok sağlamlar yani hiç bir farkı yok dier ülkelerin ürünleri ile.panasonic in bazı telefon modelleri bile çinde üretiliyor.şimdi sizlere sorum çin malı olan en iyi marka hangisidir??
Başa dön
Funky Çevrimdışı Funky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 15.07.2007 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım de motorum cın malı gayet memnunum 1000 km yı gectı rahat 130 km gorebılıo sagından dsolundan sesler gelıo ama gecıs motoru olarak kullanıcam sonucta katlanıcaz bır ıkı yıl okadarda olsun Gülümsüyorum sımdı hondaya gıdıom 2500cc cbf 7.400 fıat cekıo presto 3.000 mılyar elımde parcalansada onu alıorum mecburen cınku otekının borcu bıtmez motoruda yukseltemem Üzgünüm oyuzden ben cın malını kın getırmısse ulkeye alkıslıyorum Alkışlıyorum ama bı sorakı motorum kesınlıkle suzukı olucak o butceye yaklastıgım an kendımıde 600 cc ye hazır hıssettıgımde bunu gerceklşestırıcem Bravo Bravo

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 12, 13, 14  Sonraki
10. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal