Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KAWASAKİ ACİL YARDIM

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KAWASAKİ ACİL YARDIM

KAWASAKİ ACİL YARDIM
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
harundaymoon
Üye
Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 07.07.2007 - 18:54    Mesaj konusu: KAWASAKİ ACİL YARDIM Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim 99 model kawasaki zx6r motorum var. motoruma yaklaşık 2 aydır binemiyorum tamirhanede yatıyor. sorunum motor ilk çalıtırmada çalışıyor hareket ediyorum ve kırmızı ışıkta durduğumda yada durmam gerektiğinde, durmamla beraber hemen stop ediyor ve tekrar çalışmıyor. yarım saat bekledikten sonra çalışıyor ama gazı kesersem hemen stop ediyor.benzin pompasından dediler değiştirdim yine aynı,bujiler değişti,karburatör temizlediler yinede olmadı. benim fikrim motor ısınmasından kaynaklanıyor çünki soğuyunca çalışıyor ama bi garip tarafıda 1 metre hareket etsem stop etçek gibi oluyo bende ara gazlarıyla kaldırıyorum.yaklaşık 2 aydır motoruma binemiyorum çok vahim bi durum canım çok sıkılıyor. yardımlarınızı bekliyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
metinagca
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.07.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda çözersin sorunu
Başa dön
metinagca Çevrimdışı metinagca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harundaymoon
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk ederim
Başa dön
harundaymoon Çevrimdışı harundaymoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 07.07.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu olayın aynısını başka bir sitenin forumlarında okumuştum ama baya oldu, sonuç olarak bir bobin değişmişti galiba ve çözülmüştü olay, tam hatırlamıyorum.
Gerçi baya zaman oldu ama o yazıyı bulursam copy paste ederim buraya.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 07.07.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Srad-Han Gelse yardımı dokunur da yok ...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.07.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sargı olabilir evet
sen manyetonu söküp bi ölçtürsene
harundaymoon
Üye
Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yardımlarınız için tşkler. rico yazıyı bulunca yollarsan sevinirim.
Başa dön
harundaymoon Çevrimdışı harundaymoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.07.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burada benim ve birkaç kişinin yorumu vardı ama şuan göremiyorum neden Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harundaymoon
Üye
Üye

MesajTarih: 09.07.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben bişey yapmadım. zaten yapamam ki.
Başa dön
cecito
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor yağ devir daymı yapıyomu onu kontrıol ettir. yağı motul kullan kesinlikle bujin iridyum olsun, radyatörden takviye eden küçük su deposunu kontrol et parmagını içine soktuğunda parmak ucun hisseticek kadar su olsun tam doldurma..başka himmm / benzin muslugu arızalı olabilir ona baktır sonra benzin totmatiğinin filitreye giden hortumu kırılma sonucu benzin yetiştirmiyodur.
Başa dön
cecito Çevrimdışı cecito Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
YASQ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.07.2007 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hava ayarlarını ve eğer varsa benzin filitreni değiştir. Motorun ısınmasıyla alakalı bişey değil. Motor bir müddet çalışıp jortumdaki benzini yakıyor fakat benzin depodan yeteri kadar hızlı şekilde karbüratöre ulaşamadığı için biraz beklemen gerekiyor. Benzin yavaş bir şekilde 10-15 dakikada karburatöre ulaşınca motor tekrar çalışmaya başlıyor
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 10.07.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emme manifolduna bi baktır bi gevşeklik veya kaçak olursa bunu yapar
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alplioncool
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kütahya

MesajTarih: 10.07.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazer i olan birinin başına da gelmişti hatırladıgım kadari ile müşürler bozuluyo ve ateşlemeyi kesiyo motoru hareret yapıyo gibi gösteripte çalıştırmıyo.
Başa dön
alplioncool Çevrimdışı alplioncool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 10.07.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pm den sana tlf.nosu gönderiyorum yardımcı olurlar.
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 10.07.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum aynısı benim motorumda oluyordu valla silindir ust kafak degisti yanlız cok cizik vardı silindir icinde parmak ile dokunuldugunda bariz anlasılıyordu sonra bi deisli degistirdiler ama o dislinin adını hep unutuyorum sonra motoru 1 ay kadar kullandım gene aynı sorunu yaptı bidahada calıstırmadım zaten hic üniversite olayı oldugu icin ilgilenmedim zaten yeni motor alıcagım ama bu dediklerimden oluyor cogunlıkla anlattıklarının aynısı oluyordu dostum zaten sen bence onu sat miyadı dolmus onun hadi kolay gelsin Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal