[ leopoldo, ABİ biz kaydıraklardan kaydıkmı cok su sıçrıyordu o yüzden ama içimde gıpte kalan cekemediğim bi foto war onu bi cekebilseydim ne kadar neşeli olduğumzu anlaşılacaktı neyse ben anlatayım siz kurun kafanızda ;
şimdi bir alana yere fiskiyeler yapmışlar eşit aralıklı böyle dikdörtgen bi alana aşaği yukarı 25-30 tane wardı herkez şınav pozisyonunda elleriyle ve ayakalarıyla 4 tane fiskiye kapattı 1 fiskiyeyi acık bıraktık tabi bütün basınc 1 fiskiyeye binnce su 3 metre yükmseldi cok komikti bütün turistler bize bakıyor ahh ahh bii fotolayabilseydim
bilmezmiyim hiç o eğlencenin tadını.ne güzel yaa.helal olsun size _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 10.07.2007 - 13:57 Mesaj konusu:
HalilRR,
afiyet olsun diyemiyeceğim yemek harici çok eğlenmişsiniz kebapcı olayı bozmus kötü ve üzücü bir durum,
Ama orda hemen kalksaydınız en azından bir daha böyle davranamazlardı,
böyle esnaf zihniyeti almamış, servisi ve hizmeti kötü olan yeri anında terk edip direk suratınada söylemek gerekiyor sanırım lafdan anlamıyorsa . _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Valla herşey süper görünüyor ne güzel eğlence olmuş paylaşım için teşekkürler. _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
yamaha_onur, kardeşim ellerine sağlık süper kareler yakalamışsın,hatta ve hatta benim dondurmamı bile yakalamışsın
katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.....
katılmayanlarada teşekkür ederimmmmmmm..... _________________
onur ellerine sağlık,hatunlarla kesişmekten fotoya zaman ayırabilmene şaşırdım , MD yi tekrar bekliorum.
onur sen herzaman çık gel burdada bi evin var.
ooh valla ne güzel eglenmişsiniz ....sıcaklarda en iiside bu zaten...izmir MD ye yakışır... _________________ "......Take the chance to fall-but hope for the chance to Fly......."
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız