Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD aqua fantasi eyLEncesi FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD aqua fantasi eyLEncesi FOTOLARI

İZMİR MD aqua fantasi eyLEncesi FOTOLARI
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BOSTANCI42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.07.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel mükemmel SGOR duy sesimi en kısa zamanda bizde böyle sulu bir buluşma Delirdim Delirdim
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 10.07.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, kardeşinizi unuttunuz iice hiç çağırmıyonuzda İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

290 gün sonra AYARA DEVAM Göz kırpıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 10.07.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnecede çok güzel eğlenmişsiniz helal olsun paylaşımınız için teşekürler Delirdim

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 10.07.2007 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur demiş ki:
[ leopoldo, ABİ biz kaydıraklardan kaydıkmı cok su sıçrıyordu o yüzden ama içimde gıpte kalan cekemediğim bi foto war Üzgünüm onu bi cekebilseydim ne kadar neşeli olduğumzu anlaşılacaktı neyse ben anlatayım siz kurun kafanızda Dil çıkarıyorum ;
şimdi bir alana yere fiskiyeler yapmışlar eşit aralıklı böyle dikdörtgen bi alana aşaği yukarı 25-30 tane wardı herkez şınav pozisyonunda elleriyle ve ayakalarıyla 4 tane fiskiye kapattı Gülümsüyorum 1 fiskiyeyi acık bıraktık tabi bütün basınc 1 fiskiyeye binnce Gülümsüyorum Gülümsüyorum su 3 metre yükmseldi cok komikti bütün turistler bize bakıyor Gülümsüyorum ahh ahh bii fotolayabilseydim Gülümsüyorum

bilmezmiyim hiç o eğlencenin tadını.ne güzel yaa.helal olsun size Alkışlıyorum
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 10.07.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper eğlenmişsiniz fotolar harika paylaşım için saol onur Bravo

bizde hafta sonu çeşmeye kaçtık süper eğlendik keşke sizde bizimle olsaydınız Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 10.07.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,
afiyet olsun diyemiyeceğim yemek harici çok eğlenmişsiniz kebapcı olayı bozmus kötü ve üzücü bir durum,
Ama orda hemen kalksaydınız en azından bir daha böyle davranamazlardı,
böyle esnaf zihniyeti almamış, servisi ve hizmeti kötü olan yeri anında terk edip direk suratınada söylemek gerekiyor sanırım lafdan anlamıyorsa .
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla herşey süper görünüyor ne güzel eğlence olmuş paylaşım için teşekkürler.
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, kardeşim ellerine sağlık süper kareler yakalamışsın,hatta ve hatta benim dondurmamı bile yakalamışsın Şok oldum Şok oldum
katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.....
katılmayanlarada teşekkür ederimmmmmmm.....

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozgurcal
Üye
Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 11.07.2007 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onur ellerine sağlık,hatunlarla kesişmekten fotoya zaman ayırabilmene şaşırdım Gülümsüyorum , MD yi tekrar bekliorum.
onur sen herzaman çık gel burdada bi evin var.
Başa dön
ozgurcal Çevrimdışı ozgurcal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ygt-srn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Gelibolu

MesajTarih: 11.07.2007 - 06:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallla cok güzel gecmis daha nice geziler yaparsınız insallah dostum Bravo
Başa dön
ygt-srn Çevrimdışı ygt-srn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.07.2007 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sıcaklarda iyi gelmiştir doğrusu OK
eğlenceniz herdaim sürsün, selamlar hepinize Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.07.2007 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Maşallah 41 Kere Maşallah Resimler harika paylaşımınız için çok teşekkürler Saygılarımla
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.07.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooh valla ne güzel eglenmişsiniz ....sıcaklarda en iiside bu zaten...izmir MD ye yakışır... Bravo Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.35 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal