Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 08.07.2007 / Kahvaltı ve Atış Talimi Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 08.07.2007 / Kahvaltı ve Atış Talimi Fotoları

AnGara MD / 08.07.2007 / Kahvaltı ve Atış Talimi Fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.07.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yigitdegirmenci, Tamam abi sen eski rami getir orda bi inceleyelim, hem elimizde örnek olursa bulmamız daha kolay olur. Bravo
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 10.07.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belki beni tanırsınız ben can şuanda mamak mebs okulun da askerliğimi yapıorum ağustosta motorumuda yanıma alacağım emininm bi toplantınızda buluşur siz ANKARA MD ilede tanışırız...

SEVGİLERLE...

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 10.07.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motocrazyracing, ohh öle askerlik yapmaya ne var Çok gülüyorum
gel tanışırız adamım, eğlencenin kaynağını bulduk, şişeleyip satacaz Dil çıkarıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 10.07.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çarşambanın topiğini hala açmadınız ?
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 10.07.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, sağolasın sıcak ilgin için Göz kırpıyorum emin ol satışlardan çok para kazanacaz Dil çıkarıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çarş topiğini müdürüm açıcak. akşam olmadan halletmiş olur Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 10.07.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79 demiş ki:
çarş topiğini müdürüm açıcak. akşam olmadan halletmiş olur Bravo

merakla bekliyoruz
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çarşamba buluşmasının topici açılmıştır.
Burdan buyrun....
http://www.motordelisi.com/ftopicp-943277.html#943277

Eylemlerimiz devam edecektir, bizden ayrılmayınn.....
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 10.07.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motocrazyracing, istersen tam adresini ver bi pazarda seni ziyarete geliriz be dostum.veya pazar çarşıya cıktıgında takıl bize.
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AteSh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara,TR

MesajTarih: 11.07.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkan topiği bu sefer kilitlememişsiniz hayırdır? Anahtarmı kayboldu Delirdim
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AteSh, yok ateşcim anahtarlar yerinde duruyor, ama seni bekledik Ankaranın bir organizatörü olarak buluşmalara gelemiyor belki yorum yapmak ister dedik. Bravo
Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AteSh, akşama 3 lü bi zirve olsun artık. konuşacak çok şey birikti OK
Başa dön
AteSh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara,TR

MesajTarih: 11.07.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur başkan zirveyi yapalım akşam döner yiyelim ayran içelim AOÇ dondurması yiyelim bi Gülümsüyorum
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peh, işten güçten başımı alamadım ancak şimdi yorum yapabiliyorum. Öncelikle Yonca Cafe sahipleri, ali_yildiz ve organizatörlerimiz canerdemir79 ve tayden' e, sonra da katılan tüm MD arkadaşlara teşekkür ederim. Mekan, yiyecekler ve ortam dört dörtlüktü.

Çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik. Başımızda bu organizatörler varken daha yerimizde durmayız biz.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal