belki beni tanırsınız ben can şuanda mamak mebs okulun da askerliğimi yapıorum ağustosta motorumuda yanıma alacağım emininm bi toplantınızda buluşur siz ANKARA MD ilede tanışırız...
SEVGİLERLE... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
canerdemir79, sağolasın sıcak ilgin için emin ol satışlardan çok para kazanacaz _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
motocrazyracing, istersen tam adresini ver bi pazarda seni ziyarete geliriz be dostum.veya pazar çarşıya cıktıgında takıl bize. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Tarih: 11.07.2007 - 12:05 Mesaj konusu:
AteSh, yok ateşcim anahtarlar yerinde duruyor, ama seni bekledik Ankaranın bir organizatörü olarak buluşmalara gelemiyor belki yorum yapmak ister dedik.
Peh, işten güçten başımı alamadım ancak şimdi yorum yapabiliyorum. Öncelikle Yonca Cafe sahipleri, ali_yildiz ve organizatörlerimiz canerdemir79 ve tayden' e, sonra da katılan tüm MD arkadaşlara teşekkür ederim. Mekan, yiyecekler ve ortam dört dörtlüktü.
Çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik. Başımızda bu organizatörler varken daha yerimizde durmayız biz. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız