Evet Arkadaşlar Geldi yine bir çarşamba, Bildiğiniz gibi çarşamba toplantılarımızı uzun zamandır El Paso da yapıyoruz.
Ancak havaların sıcak olması ve Elpasoda hepimizin fan açması sebebiyle bu haftaki buluşmamızı Atatürk Orman Çiftliğinde yapacağız.
Daha öncen oraya bizimle gelen arkadaşlar gideceğimiz mekanı zaten biliyorlar, ancak bilmeyen arkadaşlarında bulunduğunu gözönüne alarak A.O.Ç ye geçmeden bir buluşma noktası belirlenmiştir.
Buluşma Saati: 19:30
Buluşma Yeri: ANKAMALLOtoparkı
Gidilecek Mekan: Atatürk Orman Çiftliği (A.O.Ç)
Motorlu veya Motorsuz Herkez Davetlidir.
Not: Buluşma yerine geç gelecek arkadaşlar direk A.O.Ç ye gelebilirler. A.O.Ç ye girdikten sonra Tekel Fabrikasından sola doğru dönüp yukarı doğru 200 metre gidip sağ tarafta bulunan ilk mekana dalın, zaten motorları orda göreceksinizdir. Açık Otoparkı mevcuttur.
Daha Önceki Buluşmalardan Birkaç foto(Hem mekanı görmeniz açısındanda faydalı olcaktır.)
Eylemlerimiz devam edecektir, Bizden ayrılmayın
En son TayDen tarafından 10.07.2007 - 14:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
tayden, aman abi kaybolmayın oralarda,birde Aslan kaç para para pam diyin,elinize değnek te alın
Size iyi eğlenceler abiler,amcalar ve dedeler,gerçi dedemiz bir tane var çoğul kullandım biraz abes oldu _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
erken kalkmam gerekebilir ama 7bucukta ordayim _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
hadi yine güzel bir çarşamba toplantısı olacak ormanda olacak oh serin serin püfür püfür herkkese iyi eglenceler bol katılımlı olsun inşallah.
tayden demiş ki:
Bu arada kısmetse dede sayımızı ikiye çıkartmak üzereyiz, aman dedem duymasın kıskanabilir
dede konusunda ayıp etmişin bizim dedemiz biricik bir tane baska dede olmaz ne kadar büyükte olsa ne olursa olsun kimse bizim dedemizin yerine geçemez bir daha duymayız inşallah
nooluyo orda bakiiim,dedeler medeler,cekicem kulagınızı.deryacım çok sağol valla sende olmasan yandık. bu arada geliyorum arkadaşlar ama arabayla gelicem bu sefer. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
leopoldo, ne demek dedecim ya biz öyle satıcılardan degiliz hehe anca beraber kanca beraber nasıl baslarsa öyle gider alla alla bak cevrene dostunu düşmanını ii sec dermişim herkes aslan gibi kükrer bana hehe.
şaka ya.
haydeeeeeeeee herkese ii eglenceler bol kahkalı sohbetler
birgün sizleri görücem inşallah
HaYaBuSa, Bu arada kısmetse dede sayımızı ikiye çıkartmak üzereyiz, aman dedem duymasın kıskanabilir
bende zaten 1 aylığına kuşadası md'ye transfer ettim kendi kendime..ordan da izmir md punto buluşmaları ,bende onların dedesi oluyom gari. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
leopoldo, vay be biz burda dedemize sahip çıkalım o kendini nerelere transfer etsin ii peki demin ki sözümü kendime diyorum dostu ii görmek secmek lazım sen git bakalım kuşadası izmir md ye peki
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız