Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD 11.07.2007 Çarşamba A.O.Ç deyizzzzz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD 11.07.2007 Çarşamba A.O.Ç deyizzzzz

Ankara MD 11.07.2007 Çarşamba A.O.Ç deyizzzzz
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.07.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Ankara MD 11.07.2007 Çarşamba A.O.Ç deyizzzzz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadaşlar Geldi yine bir çarşamba, Bildiğiniz gibi çarşamba toplantılarımızı uzun zamandır El Paso da yapıyoruz.
Ancak havaların sıcak olması ve Elpasoda hepimizin fan açması sebebiyle bu haftaki buluşmamızı Atatürk Orman Çiftliğinde yapacağız.
Daha öncen oraya bizimle gelen arkadaşlar gideceğimiz mekanı zaten biliyorlar, ancak bilmeyen arkadaşlarında bulunduğunu gözönüne alarak A.O.Ç ye geçmeden bir buluşma noktası belirlenmiştir.

Buluşma Saati: 19:30
Buluşma Yeri: ANKAMALLOtoparkı
Gidilecek Mekan: Atatürk Orman Çiftliği (A.O.Ç)

Motorlu veya Motorsuz Herkez Davetlidir.

Not: Buluşma yerine geç gelecek arkadaşlar direk A.O.Ç ye gelebilirler. A.O.Ç ye girdikten sonra Tekel Fabrikasından sola doğru dönüp yukarı doğru 200 metre gidip sağ tarafta bulunan ilk mekana dalın, zaten motorları orda göreceksinizdir. Açık Otoparkı mevcuttur.

Daha Önceki Buluşmalardan Birkaç foto(Hem mekanı görmeniz açısındanda faydalı olcaktır.)

Eylemlerimiz devam edecektir, Bizden ayrılmayın Bravo

En son TayDen tarafından 10.07.2007 - 14:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 10.07.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gelirim beni de alın benide Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 10.07.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden, aman abi kaybolmayın oralarda,birde Aslan kaç para para pam diyin,elinize değnek te alın Delirdim

Size iyi eğlenceler abiler,amcalar ve dedeler,gerçi dedemiz bir tane var çoğul kullandım biraz abes oldu Gülümsüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erken kalkmam gerekebilir ama 7bucukta ordayim Bravo
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler diliyorum ankara md.inşallah birgün aranızda olucam Bravo
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.07.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Teşekkürler kardeşim, Bu arada kısmetse dede sayımızı ikiye çıkartmak üzereyiz, aman dedem duymasın kıskanabilir Dil çıkarıyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 10.07.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, ANKAMALL otoparkında tekteker yapacaksa bende gelirim hahahaha Dil çıkarıyorum
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 10.07.2007 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizlere iyi muhabbetler Eski mekanım Ankara..MD. Bravo

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ozgur_654
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii eğlenceler.........
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 10.07.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yetişebilirsem Ankamall yetişemezsem AOÇ' de görüşürüz
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi yine güzel bir çarşamba toplantısı olacak ormanda olacak oh serin serin püfür püfür herkkese iyi eglenceler bol katılımlı olsun inşallah.
tayden demiş ki:
Bu arada kısmetse dede sayımızı ikiye çıkartmak üzereyiz, aman dedem duymasın kıskanabilir Dil çıkarıyorum

dede konusunda ayıp etmişin bizim dedemiz biricik bir tane baska dede olmaz ne kadar büyükte olsa ne olursa olsun kimse bizim dedemizin yerine geçemez bir daha duymayız inşallah Beğenmedim Sinirlendim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 10.07.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nooluyo orda bakiiim,dedeler medeler,cekicem kulagınızı.deryacım çok sağol valla sende olmasan yandık. bu arada geliyorum arkadaşlar ama arabayla gelicem bu sefer.
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, ne demek dedecim ya biz öyle satıcılardan degiliz hehe anca beraber kanca beraber nasıl baslarsa öyle gider alla alla bak cevrene dostunu düşmanını ii sec dermişim herkes aslan gibi kükrer bana hehe.
şaka ya.
haydeeeeeeeee herkese ii eglenceler bol kahkalı sohbetler
birgün sizleri görücem inşallah
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 10.07.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden demiş ki:
HaYaBuSa, Bu arada kısmetse dede sayımızı ikiye çıkartmak üzereyiz, aman dedem duymasın kıskanabilir Dil çıkarıyorum

bende zaten 1 aylığına kuşadası md'ye transfer ettim kendi kendime..ordan da izmir md punto buluşmaları ,bende onların dedesi oluyom gari.
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, Sinirlendim vay be biz burda dedemize sahip çıkalım o kendini nerelere transfer etsin ii peki demin ki sözümü kendime diyorum dostu ii görmek secmek lazım sen git bakalım kuşadası izmir md ye peki
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal