Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosung gt 250r ile cbr 125r?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosung gt 250r ile cbr 125r?

hyosung gt 250r ile cbr 125r?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
vedat_bmw
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben yeni başlayan birisi olarak cbr125r yi tavsiyeler sayesinde beğendim ve istiyorum.yalnız hyosung gt 250r yi al daha iii diyen arkadaşların sayısıda az değil....kararsız kaldım yorumlarınızı bekliyorum...bisiklet haricinde deneyimim yok...ama motorlara bayılyorum...kullanış yönünden hangiisini tavsiye edersiniz?hyosungun parça sorunu olduğunu duydum....

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

o aprillaydı dostum.....hep yardım etmek istiyorsan yaz......
Başa dön
vedat_bmw Çevrimdışı vedat_bmw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.07.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN 250GT KULLANITORUM VE SÜPER PARÇA SORUNU OLDOĞUNUDA PEK ZANNETMİYORUM ARKASINDA GLOBAL MOTOR VAR AMA GENE ARAŞTIRMAK EN DOĞRUSU OK
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
vedat_bmw
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah kardeşim
Başa dön
vedat_bmw Çevrimdışı vedat_bmw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 10.07.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gt 250r diyorum daha da bişey demiyorum Bravo
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 10.07.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gt 250 r al cbr bisiklet gibi zaten cok cabuk sıkılırsın

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 10.07.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora bu gün ilk kez binecek olsam hyo 250 alırdım
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
md_ankara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.07.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung 250 de iyidir bence.ama parça sorunu yaşamam,sonrada büyütürüm diyorsan cbr al Bravo
Başa dön
md_ankara Çevrimdışı md_ankara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 10.07.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gt250r al derım bence
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 10.07.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung gt 250 r al derim ben...
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.07.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ak bu konu 50000 kez acıldı bız bıktık yawww arama motoru dıye bısey var gır arattır bak ben senın yerıne aramotoruna gırdımbıle

http://www.motordelisi.com/fsearch-results.html

yazık yahu forum kırlıgı yapmayalım lutfen Bravo

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

avare2, buyuk harflerle yazmak yasak Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 10.07.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 hiç olmazsa sıkıldığında satıyorum dersen daha satarsın hem de fiyat olarak daha cazip sanırım..
Başa dön
motorrad45 Çevrimdışı motorrad45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 10.07.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru cabuk büyültmek istiyosan cbr al derim bende.. Göz kırpıyorum
Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turgutlu_md_2010
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Turgutlu....

MesajTarih: 10.07.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede gt250 r ama seçim senin Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

sayın 03afyok kardeşim msn adresimi veriyorum eklemek istersen hemşerini konuşuruz Göz kırpıyorum yamaha_racing_team_2009@hotmail.com
Başa dön
turgutlu_md_2010 Çevrimdışı turgutlu_md_2010 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadrunner5
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.07.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr al derim,çünkü bisiklet dışında deneyimim yok diosun,gt 250 büyük geleblr, hem ona 1 yıl falan binip işi iyice kaptıktan sonra 500-600 cc yede geçersin,cbrın satışı daha rahat olur
Başa dön
roadrunner5 Çevrimdışı roadrunner5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR alırsan 3-5 ay sonra motorun cc'si düşük gelmeye başlar. Ama GT alirsan değiştirmek istemeden en azından 1 sene kullanırsın. Hem görünüş bakımından hemde tepki bakımından GT cok daha ustun ben olsam GT alirdim.
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal