Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bitmiş hallerini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bitmiş hallerini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem

bitmiş hallerini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 21:06    Mesaj konusu: bitmiş hallerini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motosikletime de servis veren maslak sanayi sitesinde motoX diye bir yer var sahibi Memduh usta,uzun zamandır 3 Harley Davidson'u kesip biçmek onların ruhuna ruh katmakla meşgul dü. Dil çıkarıyorum bende ona geçen seneden beri, sen bitersin abicim ama bunlar bitmez derdim ''O'' da hade len anca gidersin ve bunun gibi bilimum cümlecikler kurar ve beni gönderirdi hatta bir ara servis katına çıkmamı bile yasaklamıştı canı sağolsun Çok gülüyorum

geçenlerde alanya dan gelen ''delibin amcaTaner'' bir arkadaşımızın motorunu ona götürmüş servis için yanındayken beni aradı Memduh usta ya verdi telefonu Dil çıkarıyorum

o da yavrularımın 2 tanesi bitti istersen gel bi gör aklın çıksın dedi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

evden nasıl çıkıp maslak'a nasıl geldiğimi inanın ki hatırlamıyorum ki bu bahsettiğim ustamız kulağında doktorların kullandığı stebilmemneskop ile motorları dinleyip teşhis koyan tabiricaiz semotosiklet doktorudur. mutlaka emeği güzel olmuştur diye daldım içeri gözüm kimseyi görmedi ilk onu gördüm nefesim tutuldu
o nasıl bir endam o nasıl bir duruş sanki olduğu yerde nefes alıyor ve ''gelll gelll gell''diyordu kırmızı gözleriyle dedim tamam ben aşık oldum işte yanına yaklaştıkça kalp atışlarım hızlandı,hele o ilk dokunuş yok mu titretti beni aldı götürdü beni durduğu yerde uzak diyarlara, sadece ''O''nun ve benim olduğumuz ve kesik çizgilerden aşkımıza fal tuttuğumuz o uzun bir o kadar da keyifli Sevda ülkesine diye düşünürken bir kükreme ile irkildim birden, yanında yaklaşık boyu 3m evet evet yanlış duymadınız tam 3m den biraz daha uzun kırmızı bir lokomotofi andıran kardeşi duruyordu, ön çatal milattan önce yaşayan Mamutların dişlerini andırıyordu sanki oradan bana gülümsüyordu o da bir başkaydı

neyse bu kadar kafanızı şişirmek yeter buyrun izleyin ve ülkemizde nelerin yapılabildiğinin en güzel örneklerini izleyin

işte ilk gördüğüm anda tutulduğum ''ilk aşkım'' neden bu motorları çok sewdiğimin en iyi örneklerinden birisi

bu delibin amca nın ruhunda tam bir chopper havası var ama ne yazık ki haberi yok Üzgünüm

şu gözlerine bir bakın adamı yoldan çıkarır Dil çıkarıyorum(tabi benim gözlerim de öyle ama çaktırmayın siz Çok gülüyorum)

şimdi sıra 3metrelik ufaklıkta Çok gülüyorum o kadar uzun ki kadraja sığrıdamadık

ve son olarak da bu bebeklere can veren,onlara ruh katan ''memduh usta''. ustam iyiki varsın ellerin dert görmesin Bravo

sonra ne mi oldu? aldım KaRaKiN'i götürüdüm çayır-çimene, kederlendim üzülme ''seni de bir gün böyle yapacağım'' dedim. bir bira ona aldım, bir bira kendime, gönlünü almaya çalıştım Çoook seviyorum

ufak not; dediklerimi yapın ama yaptıklarımı asla(profesyonel serseri tavsiyesi Bravo )
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 12.07.2007 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu ne yaa benide yapıcaksınız chopper 'cı Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
ustamızın eline sağlık Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
metrosat_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KENYA

MesajTarih: 12.07.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime ile motorlar mükemmelll
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 12.07.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memduh ustaya selamlar Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 12.07.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayldım abicim,güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.belki bi gün alırız bi cruiser,bakarsın onuda memduh ustada kestirmişiz olmuşuz chopper cu.yollarımızda bi yerde kesişmiş...bellimi olur.
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 12.07.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onur ben de dogru yolu bulacagım kardeşim 3 metrelikten isterim ama
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, her zaman Bravo
MehmetTan, abi sen gel 3 metre 4metre ne istersen kulun olur Dil çıkarıyorum
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum eline sağlık menduh usta Alkışlıyorum Alkışlıyorum
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemel motor Alkışlıyorum Alkışlıyorum
major_01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş. valla işçilik fotodan bile anlaşılıyo.
Başa dön
major_01 Çevrimdışı major_01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tanerpekoz
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helicoptermennnnnnnnnnn kardeşim merhaba resimler güzel cıkmış ama makinalar daha baba be. sonunda yine cruisercı olacam ama 70.000 dolerim olursa Üzgünüm Ağlıyorum
Başa dön
tanerpekoz Çevrimdışı tanerpekoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN, abi yavrular harbiden şahane!
senin karakin'den iyi olmasın çok güzeller...
daha bu gün belgeselde harley-indian vs. motorları izledim hayran oldum!
birde üstüne bunlar geldi Alkışlıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işallah kışa hazırlık yapıyorum ekim gibi satın alma calışmalarıma hız verecegim teklif ve tavsiyeleri onur kardeşim seninle birlikte gözden geciririz
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh mükemmel olmuş vallaa memduh usatnın elllerine sağlık

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 12.07.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helikopter abi senin karakin in gölgesi olamazlar o motorlar yaw. ne o öyle ön teker direksiyona gelene kadar 4 amortisör iç içe girmiş Beğenmedim digerinin direksiyondan yolu görmek için bel fıtıgı olursun. bunlar seni bilmem ama beni bozan aletler Öfkeliyim

karakin 10 numara walla Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal