Tarih: 12.07.2007 - 21:06 Mesaj konusu: bitmiş hallerini de gördüm ya artık ölsem de gam yemem
benim motosikletime de servis veren maslak sanayi sitesinde motoX diye bir yer var sahibi Memduh usta,uzun zamandır 3 Harley Davidson'u kesip biçmek onların ruhuna ruh katmakla meşgul dü. bende ona geçen seneden beri, sen bitersin abicim ama bunlar bitmez derdim ''O'' da hade len anca gidersin ve bunun gibi bilimum cümlecikler kurar ve beni gönderirdi hatta bir ara servis katına çıkmamı bile yasaklamıştı canı sağolsun
geçenlerde alanya dan gelen ''delibin amcaTaner'' bir arkadaşımızın motorunu ona götürmüş servis için yanındayken beni aradı Memduh usta ya verdi telefonu
o da yavrularımın 2 tanesi bitti istersen gel bi gör aklın çıksın dedi
evden nasıl çıkıp maslak'a nasıl geldiğimi inanın ki hatırlamıyorum ki bu bahsettiğim ustamız kulağında doktorların kullandığı stebilmemneskop ile motorları dinleyip teşhis koyan tabiricaiz semotosiklet doktorudur. mutlaka emeği güzel olmuştur diye daldım içeri gözüm kimseyi görmedi ilk onu gördüm nefesim tutuldu
o nasıl bir endam o nasıl bir duruş sanki olduğu yerde nefes alıyor ve ''gelll gelll gell''diyordu kırmızı gözleriyle dedim tamam ben aşık oldum işte yanına yaklaştıkça kalp atışlarım hızlandı,hele o ilk dokunuş yok mu titretti beni aldı götürdü beni durduğu yerde uzak diyarlara, sadece ''O''nun ve benim olduğumuz ve kesik çizgilerden aşkımıza fal tuttuğumuz o uzun bir o kadar da keyifli Sevda ülkesine diye düşünürken bir kükreme ile irkildim birden, yanında yaklaşık boyu 3m evet evet yanlış duymadınız tam 3m den biraz daha uzun kırmızı bir lokomotofi andıran kardeşi duruyordu, ön çatal milattan önce yaşayan Mamutların dişlerini andırıyordu sanki oradan bana gülümsüyordu o da bir başkaydı
neyse bu kadar kafanızı şişirmek yeter buyrun izleyin ve ülkemizde nelerin yapılabildiğinin en güzel örneklerini izleyin
işte ilk gördüğüm anda tutulduğum ''ilk aşkım'' neden bu motorları çok sewdiğimin en iyi örneklerinden birisi
bu delibin amca nın ruhunda tam bir chopper havası var ama ne yazık ki haberi yok
şu gözlerine bir bakın adamı yoldan çıkarır (tabi benim gözlerim de öyle ama çaktırmayın siz )
şimdi sıra 3metrelik ufaklıkta o kadar uzun ki kadraja sığrıdamadık
ve son olarak da bu bebeklere can veren,onlara ruh katan ''memduh usta''. ustam iyiki varsın ellerin dert görmesin
sonra ne mi oldu? aldım KaRaKiN'i götürüdüm çayır-çimene, kederlendim üzülme ''seni de bir gün böyle yapacağım'' dedim. bir bira ona aldım, bir bira kendime, gönlünü almaya çalıştım
ufak not; dediklerimi yapın ama yaptıklarımı asla(profesyonel serseri tavsiyesi )
bayldım abicim,güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.belki bi gün alırız bi cruiser,bakarsın onuda memduh ustada kestirmişiz olmuşuz chopper cu.yollarımızda bi yerde kesişmiş...bellimi olur. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Tarih: 12.07.2007 - 22:00 Mesaj konusu:
eline sağlık menduh usta _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 12.07.2007 - 22:17 Mesaj konusu:
HeLiCoPTeRMaN, abi yavrular harbiden şahane!
senin karakin'den iyi olmasın çok güzeller...
daha bu gün belgeselde harley-indian vs. motorları izledim hayran oldum!
birde üstüne bunlar geldi _________________
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 685 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 12.07.2007 - 22:19 Mesaj konusu:
işallah kışa hazırlık yapıyorum ekim gibi satın alma calışmalarıma hız verecegim teklif ve tavsiyeleri onur kardeşim seninle birlikte gözden geciririz _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 12.07.2007 - 22:20 Mesaj konusu:
helikopter abi senin karakin in gölgesi olamazlar o motorlar yaw. ne o öyle ön teker direksiyona gelene kadar 4 amortisör iç içe girmiş digerinin direksiyondan yolu görmek için bel fıtıgı olursun. bunlar seni bilmem ama beni bozan aletler
karakin 10 numara walla _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız