bütün arkadaşlara ilginizden dolayı çok çok teşekkürler şuanda ALLAHA şükür çok iyi dahada iyi olacak inşaallah ALLAHIM hepimizi kazadan beladan beterinden korusun
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 13.07.2007 - 00:13 Mesaj konusu:
kaza olayı çiğköfte gecemizden dönüşte şehre girerken lambalara durduk ve yeşil dekalkınca motor tekere kalktı ve sgor artçı olduğundan denge kaybı sonucu dizlerinin üzeride süründü motor duruncaya kadar motoru bırakmaması kurtarmış bu kazada allah,a şükürler olsun durumu gayet iyi meraklanacak bişeyi yok şu an yatıyor yarın geçer pc başına herkese selamı var iyi geceler yakın ilgi için teşekkürler _________________
ALLAHIMAZA çok şükür onu bize bagışladı inanın çok korktuk ve çok üzüldüm inanın şuan olayın şokunu üzerimden atamadım onu herkes gibi hatta çok fazla seviyorum çünki o benim canım cigerim kardeşim SGOR :kalp:tekrar geçmiş olsun allahım hepimizi beterinden korusun
Ya Racing motoruna artçı aldığı zaman, kullanan kişinin normalden 2 kat daha fazla dikkat etmesi gerekir. Gerçi tüm motorlarda bu böyledir ama Racinglerde ani hızlanmalar oldugu için artçıyı hep kontrol etmelidir sürücü. Üzücü ve basit hatadan dolayı birazda kızıyor insan aslında bu habere, ALLAH'tan sonucunda büyük birşey yok. Tekrar çok geçmiş olsun SGOR
kaza olayı çiğköfte gecemizden dönüşte şehre girerken lambalara durduk ve yeşil dekalkınca motor tekere kalktı ve sgor artçı olduğundan denge kaybı sonucu dizlerinin üzeride süründü motor duruncaya kadar motoru bırakmaması kurtarmış
ya buna birabir şahit olmak bölesi tesadüf arkadaşlarla gece yürüyüşündeydik arkadaş cidden de sert bi kalkış yaptı sanırım sgorun da boş bi anına denk geldi sürçülme kısmı çok kötüydü allah kimsenin başına kaza bela vermesin tekrar çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle...
Tarih: 13.07.2007 - 00:26 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterinden korusun. Acil şifalar dilerim, üzme böyle bir daha bizi. _________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya 3,5 atarsın ya 4-4lük yaşarsın.
Ahmet abim çok geçmiş olsun topici görünce içim kötü oldu bişey oldu die çok üzüldüm ama okuyunca yine buruk bi sevinç yaşadım..
Allah daha beterinden korusun..
En kötü kazan böle olsun Ahmet abim aman dikkat et sen hepimize Konya'ya ve MD'ye çok lazımsın biliyosun bunu..
Tekrar güzel sohbetinle aramıza dönmen için bekliyoruz sevgili abim _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız