Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SGOR kaza yaptı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SGOR kaza yaptı

SGOR kaza yaptı
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 12.07.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR geçmiş olsun arkadaşım, acil şifalar diliyorum, üzüldük ama hafif sıyrıkla atlatmana sevindik...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 12.07.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Abilerin Bitanesi Geçmiş Olsun..
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.07.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun SGOR abi...kötü birşeyinin olmaması güzel.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgor : çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun sgor, dikkatli...
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün arkadaşlara ilginizden dolayı çok çok teşekkürler şuanda ALLAHA şükür çok iyi dahada iyi olacak inşaallah ALLAHIM hepimizi kazadan beladan beterinden korusun
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH acil şifalar versin ve ALLAH beterinden korusun. Kazanın oluşumu hakkında detaylı bir açıklama yaparsanız seviniriz Konya'lı arkadaşlar...
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgor abi geçmiş olsun Ağlıyorum üzme bizi Beğenmedim dikkat
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza olayı çiğköfte gecemizden dönüşte şehre girerken lambalara durduk ve yeşil dekalkınca motor tekere kalktı ve sgor artçı olduğundan denge kaybı sonucu dizlerinin üzeride süründü motor duruncaya kadar motoru bırakmaması kurtarmış bu kazada allah,a şükürler olsun durumu gayet iyi meraklanacak bişeyi yok şu an yatıyor yarın geçer pc başına herkese selamı var iyi geceler yakın ilgi için teşekkürler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAHIMAZA çok şükür onu bize bagışladı inanın çok korktuk ve çok üzüldüm inanın şuan olayın şokunu üzerimden atamadım onu herkes gibi hatta çok fazla seviyorum çünki o benim canım cigerim kardeşim Çoook seviyorum SGOR :kalp:tekrar geçmiş olsun allahım hepimizi beterinden korusun
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya Racing motoruna artçı aldığı zaman, kullanan kişinin normalden 2 kat daha fazla dikkat etmesi gerekir. Gerçi tüm motorlarda bu böyledir ama Racinglerde ani hızlanmalar oldugu için artçıyı hep kontrol etmelidir sürücü. Üzücü ve basit hatadan dolayı birazda kızıyor insan aslında bu habere, ALLAH'tan sonucunda büyük birşey yok. Tekrar çok geçmiş olsun SGOR Bravo
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sterlicya
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kaza olayı çiğköfte gecemizden dönüşte şehre girerken lambalara durduk ve yeşil dekalkınca motor tekere kalktı ve sgor artçı olduğundan denge kaybı sonucu dizlerinin üzeride süründü motor duruncaya kadar motoru bırakmaması kurtarmış
ya buna birabir şahit olmak bölesi tesadüf arkadaşlarla gece yürüyüşündeydik arkadaş cidden de sert bi kalkış yaptı sanırım sgorun da boş bi anına denk geldi sürçülme kısmı çok kötüydü allah kimsenin başına kaza bela vermesin tekrar çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle...
Başa dön
sterlicya Çevrimdışı sterlicya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok üzüldüm geçmiş olsun kardeşim Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
can a geleceğine mala gelsin.dert etme.tekrardan geçmiş olsun
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterinden korusun. Acil şifalar dilerim, üzme böyle bir daha bizi. Ağlıyorum
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmet abim çok geçmiş olsun topici görünce içim kötü oldu bişey oldu die çok üzüldüm ama okuyunca yine buruk bi sevinç yaşadım..
Allah daha beterinden korusun..
En kötü kazan böle olsun Ahmet abim aman dikkat et sen hepimize Konya'ya ve MD'ye çok lazımsın biliyosun bunu..
Tekrar güzel sohbetinle aramıza dönmen için bekliyoruz sevgili abim Çoook seviyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Sonraki
2. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal