Tarih: 12.07.2007 - 17:35 Mesaj konusu:
tam diodum ki sen kalk şilelerden git toplantıya bitane resmin olmasınbizim geveze ilaçlık olsun bitane çekmiş sağolsun çok güzel bi geceydi emeği geçenlere özelilkle mangal başında etle beraber kendisinide pişirenlere çok teşekkürler _________________ sssdddttt
tam diodum ki sen kalk şilelerden git toplantıya bitane resmin olmasınbizim geveze ilaçlık olsun bitane çekmiş sağolsun çok güzel bi geceydi emeği geçenlere özelilkle mangal başında etle beraber kendisinide pişirenlere çok teşekkürler
Anadolu yakası toplantıları on numara oluyor, herkes eğlenmiş herkes mutlu, anadolu yakası organizatorlerini tebrik etmemek elde değil...
süper bi toplantı kaçırdık desenizee
Anadolu yakası toplantıları on numara oluyor, herkes eğlenmiş herkes mutlu, anadolu yakası organizatorlerini tebrik etmemek elde değil...
süper bi toplantı kaçırdık desenizee
Anadoluyakası organizatorleri diye birşeymi var yahu benim haberim yok şahsen tüm Md İstanbul organizatorleri ordaydı. Durup dururken bölünmeye sebep vermeyelim ama dimi
Tarih: 13.07.2007 - 10:42 Mesaj konusu:
En son yüklenen resimlerri görünce ben izninizle bir
of daha çekicem
offffff offffff... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 13.07.2007 - 10:46 Mesaj konusu:
HeLiCoPTeRMaN, Müsait bir zamanda vururum tamam _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
HIZ-TUTKUNU, Allah çektirmesin (ağzının suyunu akıtma smilesi: )
İlk önce tavuklar atıldı pirzola biftek ve kanat, yanında norveç uskumrusu vardı sonra apikoğlu sucuklar atıldı mangala en sonda köfteler pişirildi yanında biberler domatesler közlendi buz gibi biralar ve kutu coca cola kavunlar karpuzlar tarladan ekmekler karadeniz fırınından taş odun ekmeği sıcacık hehehehe
ahhh rıdvancım ahhh git bi bardak soğuk su iç
ondan sonra da otur ağla o kadar dedim sana gel diye... _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 13.07.2007 - 10:57 Mesaj konusu:
eko_r1, İnsan düşmanına böyle işkence yapmaz... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız