Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 13.07.2007 - 09:07 Mesaj konusu:
geçmiş olsun. kaza yaptı falan deyince ben de Allah korusun kötü birşey oldu zannettim.. iyi Ahmet'te birşey olmadığına sevindim. _________________
ANY 21
ahmetcim kardeşim çok çok çok geçmiş olsun.sesinin güzel ve moralli geldiğine çok sevindim.allahım bu ve bunun gibi kazalardan hepimizi esirgesin.o anı hiç unutamam. tam gözümün önündeydin valla. inan sabaha kadar gözümün önünden gitmedi. gözünün önüne geldikce ürperdim doğrusu. allahtan tecrübeniz vardıda ufak sıyrıklarla atlattınız.verilmiş sadakan varmış allah daha kötüsünden esirgedi. acil şifalar diliyorum tekrar.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
recep kardeşim sana da büyük geçmiş olsun. sende baya kötü oldun. birazdaha dikkat. bozma moralini olacala ölece çare yok. inşallah birdaha kimsenin başına gelmez. _________________ http://www.motordelisi.com/foto/mdteam.gif
ahmet kardeşimm gecmış olsun yaa cok üzuldumm vallahıı telde konuşunca senını duyuncaa rahatladımm buyuk gecmış olsun yapabılecegımız bır şey var sa hemen
aman komşu dikkat edin kendinize bu kadarla gelmiş geçmiş olsun inşallah _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Güzel bir gecenin ardından, talihsiz bir kaza yaşadık. Biz halit le kazayı görmedik, Sonra geldik. Baktık ki kaldırıma millet toplanmış, motorlar filan. Allahım dedim birimizden biri gitti.
Kaldırımda yatan Sgor Gözlerim doldu, içim titredi böyle başındakileri çektim başından, Kendim oturdum.
O surattaki korku ifadesini ne desem anlatamam. Kendisine bişeyinin olmadığını söyledim Ambulans a bindirdim.
Allahıma bin şükür Numune Hastanesinde 1 saatlik kısa bi tedavi sonucu Acil kapısından gülerek çıktı ve hepimizin yüzünü güldürdü.
Şaka maka değil çok büyük bi kazadan kıl payı döndü Recep ve Ahmet. Herkesin tek tek yorumlarını okudum. ALlahtan acil şifalar diyen herkese kendi adıma teşekkürü bir borç bilirim. Ahmetimizin dizlerinde hafiften bir sancı varmış ama doğal olarak olacak o sancı.
En kötü kazamız bu olsun ve bu SON OLSUN..
Dikkatli Sürüşler arkadaşlar. Motor AFFETMİYOR (Allahın sevgili Kuluymuş Ahmet)
ve tüm motorlu arkadaşlar.lütfen trafikte birazdaha dikkatli olalım. bir anlık hata hayatımıza mal olabilir. kendimizi düşünmüyorsak geride kalanları iyi düşünelim. kazasız belasız sürüşler lütfen ama lütfen birazdaha dikkat.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ali-42 alabicim sana da büyük geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış ahmedin ve sevdiklerine bağışladı alahım. inşallah birdaha olmaması dileklerimle.tekrar geçmiş olsun. _________________ http://www.motordelisi.com/foto/mdteam.gif
sagor ;geçmiş olsun bizi korkuttun bir an. iyileşir iyileşmez tekrar aramıza dönmen dileği ile _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Tarih: 13.07.2007 - 09:43 Mesaj konusu:
tecrübe kesemizi doldururken bazen böyle canımız yanıyor malasef
daha kötüsü olmadığı için Allahımıza şükürler olsun.
çok geçmişolsun, acil şifalar diliyorum. _________________ şadan akar / kocaeli
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız