Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SGOR kaza yaptı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SGOR kaza yaptı

SGOR kaza yaptı
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun. kaza yaptı falan deyince ben de Allah korusun kötü birşey oldu zannettim.. Üzgünüm iyi Ahmet'te birşey olmadığına sevindim.

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ahmet abi allah korumuş Üzgünüm
serapz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm çok geçmiş olsun ya allah beterınden korusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abıcım gecmıs olsun umarım en yakın zamanda konya MD ye ve MD ye doner Tekrar Gecmıs Olsun

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ASOSMAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmetcim kardeşim çok çok çok geçmiş olsun.sesinin güzel ve moralli geldiğine çok sevindim.allahım bu ve bunun gibi kazalardan hepimizi esirgesin.o anı hiç unutamam. tam gözümün önündeydin valla. inan sabaha kadar gözümün önünden gitmedi. gözünün önüne geldikce ürperdim doğrusu. allahtan tecrübeniz vardıda ufak sıyrıklarla atlattınız.verilmiş sadakan varmış allah daha kötüsünden esirgedi. acil şifalar diliyorum tekrar.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

recep kardeşim sana da büyük geçmiş olsun. sende baya kötü oldun. birazdaha dikkat. bozma moralini olacala ölece çare yok. inşallah birdaha kimsenin başına gelmez.
BOSTANCI42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim gecmiş olsun allah korumuş cok üzüldüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orval
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmet kardeşimm gecmış olsun yaa cok üzuldumm vallahıı telde konuşunca senını duyuncaa rahatladımm buyuk gecmış olsun yapabılecegımız bır şey var sa hemen
Başa dön
orval Çevrimdışı orval Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman komşu dikkat edin kendinize bu kadarla gelmiş geçmiş olsun inşallah Göz kırpıyorum
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gecenin ardından, talihsiz bir kaza yaşadık. Biz halit le kazayı görmedik, Sonra geldik. Baktık ki kaldırıma millet toplanmış, motorlar filan. Allahım dedim birimizden biri gitti.
Kaldırımda yatan Sgor Üzgünüm Üzgünüm Gözlerim doldu, içim titredi böyle başındakileri çektim başından, Kendim oturdum.
O surattaki korku ifadesini ne desem anlatamam. Kendisine bişeyinin olmadığını söyledim Ambulans a bindirdim.
Allahıma bin şükür Numune Hastanesinde 1 saatlik kısa bi tedavi sonucu Acil kapısından gülerek çıktı ve hepimizin yüzünü güldürdü.
Şaka maka değil çok büyük bi kazadan kıl payı döndü Recep ve Ahmet. Herkesin tek tek yorumlarını okudum. ALlahtan acil şifalar diyen herkese kendi adıma teşekkürü bir borç bilirim. Ahmetimizin dizlerinde hafiften bir sancı varmış ama doğal olarak olacak o sancı.
En kötü kazamız bu olsun ve bu SON OLSUN..
Dikkatli Sürüşler arkadaşlar. Motor AFFETMİYOR (Allahın sevgili Kuluymuş Ahmet) Üzgünüm
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASOSMAN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ve tüm motorlu arkadaşlar.lütfen trafikte birazdaha dikkatli olalım. bir anlık hata hayatımıza mal olabilir. kendimizi düşünmüyorsak geride kalanları iyi düşünelim. kazasız belasız sürüşler lütfen ama lütfen birazdaha dikkat.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ali-42 alabicim sana da büyük geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış ahmedin ve sevdiklerine bağışladı alahım. inşallah birdaha olmaması dileklerimle.tekrar geçmiş olsun.
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buyuk gecmıs olsun Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişler olsun tekrar tekrar..
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah bir daha göstermesin Üzgünüm
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagor ;geçmiş olsun bizi korkuttun bir an. iyileşir iyileşmez tekrar aramıza dönmen dileği ile Üzgünüm
shado
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tecrübe kesemizi doldururken bazen böyle canımız yanıyor malasef İstemiyorum
daha kötüsü olmadığı için Allahımıza şükürler olsun.
çok geçmişolsun, acil şifalar diliyorum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Sonraki
8. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal