Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni Pocketbike'larım geldi.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni Pocketbike'larım geldi.

Yeni Pocketbike'larım geldi.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Yeni Pocketbike'larım geldi. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim kuzenler durmuyor maşallah. Gönderip duruyorlar Almanya'dan bu aletleri. Bu işi yakında ticarete dökeceğim. 2 tane daha pocket geldi. İsteyen olursa bana pm den ulaşabilirler.

By oguzalt, shot with N73 at 2007-07-13

By oguzalt, shot with N73 at 2007-07-13

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 13.07.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah sahibine bağışlasın,çocuğum alırım inşallah olduğunda Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GrandStreetRacer, abi süpper bişi bunlar yaaa oğlum olsa hiç düşünmem hemen bitane alırdım Gülümsüyorum insanın çocuk olası geliyor bunları görünce, bizim zamanımızda yoktuki böyle şeyler...
harundaymoon
Üye
Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 13.07.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pm ne oluyo
Başa dön
harundaymoon Çevrimdışı harundaymoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harundaymoon demiş ki:
pm ne oluyo

iştebu güzeldi Delirdim
Özel mesaj diyelim Göz kırpıyorum
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 13.07.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu modeldende bulabilirmisin dostum?

Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 13.07.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GrandStreetRacer, kardeşim ben alabilirim 1 tanesini ne olur ne olmaz konuşsak msn aytum@tnn.net
Başa dön
aytu-r1 Çevrimdışı aytu-r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfaan, bu modeller baya bir pahalı
yaklaşık 2500 ytl'yi bulur gelmesi

Son Mesajdan 77 saat 14 dakika sonra eklendi:

Bu motorları herkes çocuklar için sanıyor fakat Almanya'da 16 yaşından küçüklerin binmesi sakıncalı. Bakmayın böyle ufak durduğuna ben bile (85kg yim) baya hızlı gidebiliyorum üstünde. Hatta videom bile var.

Link

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 19.07.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, LAFI RESMEN AĞZIMDAN ALDIN.
Hakkaten güzel oyuncaklar. Ah ah ben zaten onalrın büyüğünede binemedim zaten. Üzgünüm
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

700-800 ytl falan bunlar ..
sirkecide 900 ytl ye verıyorlar avrupada tabi daha ucuza mal oluyor ..
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel görünüyorlar fakat cocugum olsada bunu ona alıp motora heveslendirmezdim cızzz Dil çıkarıyorum tam benlik ama : )
balkar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eğirdir-trabzon-antalya

MesajTarih: 19.07.2007 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün gördüm daha birisi ısparta-eğirdir arasında gidiyordu (30km) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
balkar Çevrimdışı balkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 19.07.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün gördüm daha birisi ısparta-eğirdir arasında gidiyordu (30km)
balkarhan ya koptum kardeşim çok acaip olmuştur ya şöle bi hayal ettimde.Ya kardeşim sen bunları 1000 ytl den salla alan olur çok sayıda.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 19.07.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, sirkecide nerde 900 e veriolar abi hemen alırım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Bravo
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuların sokağına gir capır tipi her tip var .
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal