İlk okuyunca Şok Oldum.. Ama çok şükür'ki. Ucuz atlatmış.. Allah beterinden Korusun. Acil Şifalar.. Çok Geçmiş olsun SGOR _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kayıt: Feb 17, 2007 Mesajlar: 356 Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)
Tarih: 13.07.2007 - 22:48 Mesaj konusu:
çok çok geçmiş olsun MD ailesinin güzide tornavidalılarından sgora..aman dikkat et kardeş,sen md ye lazımsın..ALLAH daha kötüsünü göstermesin inşallah..
SGOR, gecmiş olsun arkadasm gercekten cok üzüldüm ucuz atlatmısın gülümse bakalım bu kalp sana hayabusa42 gecmıs olsun arkadasım bi kalp te sana allah beterınden korusun arkadslarım hepimizi,sevenlerimiz va ronlardan ayırmasın dilerklerimle... _________________
Tarih: 14.07.2007 - 00:04 Mesaj konusu:
gecmiş olsun allah beterinden saklasın _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
Ahmet çok geçmiş olsun en kötü kazan böle olsun şu an evdeyim sabah erken saatte yola gideceğim en kısa zamanda yüzyüze görüşmek üzere Allah cümlemizi korusun... _________________ ZX-10 R
OUT WAY !...
dün SGOR abiyi kırmızı beyaz bir yamahada gördüm emniyetin orda ALLAHIM acil şifalar versin böyle kazalar beni çok üzüyor tekrar geçmiş olsun _________________ ..::Kony@ MD T€@M::..
yanlizkartal_86@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız