Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SGOR kaza yaptı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SGOR kaza yaptı

SGOR kaza yaptı
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18 19, 20, 21  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 13.07.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk okuyunca Şok Oldum.. Ama çok şükür'ki. Ucuz atlatmış.. Allah beterinden Korusun. Acil Şifalar.. Çok Geçmiş olsun SGOR

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.07.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81,
Alıntı:

capodelcapo, abı verdıgın tel.nosuyla aradım ahmet abımı gecmıs olsun dılegımı dedım cok saol abı

sende sagol abicim

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sgor, ben daha yeni okudum topiği, sana çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın. Arkadaşlar her zaman koruma, fullkoruma, aman özen gösterelim
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ays
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ahmet abi.Allah bidaha göstermesin inş.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 13.07.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun hemşerim aman önce cannn sonra zevkkk
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 13.07.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun

racing_bora
Başa dön
racing_bora şimdi Çevrimiçi racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 13.07.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsun MD ailesinin güzide tornavidalılarından sgora..aman dikkat et kardeş,sen md ye lazımsın..ALLAH daha kötüsünü göstermesin inşallah..
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 13.07.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun haberı yenı okudum cok uzuldum
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 13.07.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın .
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aybiketa
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, en büyük kazanız bu olsun Bravo
Başa dön
aybiketa Çevrimdışı aybiketa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 13.07.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun durumunu bildirin buraya
ohafalanoldumyani
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çıktın

MesajTarih: 13.07.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum gecmiş olsun arkadasm gercekten cok üzüldüm ucuz atlatmısın Ağlıyorum gülümse bakalım bu kalp sana Çoook seviyorum Üzgünüm hayabusa42 gecmıs olsun arkadasım bi kalp te sana Çoook seviyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum allah beterınden korusun arkadslarım hepimizi,sevenlerimiz va ronlardan ayırmasın dilerklerimle... İstemiyorum Üzgünüm
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun allah beterinden saklasın
yamahaakif
Üye
Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmet çok geçmiş olsun en kötü kazan böle olsun şu an evdeyim sabah erken saatte yola gideceğim en kısa zamanda yüzyüze görüşmek üzere Allah cümlemizi korusun...
yamahaakif Çevrimdışı yamahaakif Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün SGOR abiyi kırmızı beyaz bir yamahada gördüm emniyetin orda ALLAHIM acil şifalar versin böyle kazalar beni çok üzüyor tekrar geçmiş olsun İstemiyorum İstemiyorum Üzgünüm
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18 19, 20, 21  Sonraki
18. sayfa (Toplam 21 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal