Tarih: 14.07.2007 - 02:50 Mesaj konusu: 18 Temmuz'a Ne oldu??
Her ne kadar katılma özürlü olsamda 18 temmuz çarşamba için sen yada başka bir organizatör arkadaşım tarafından topik açılmadan temmuzun 25 'i için topik açılmış hayırdır sevgili kontenjan sponsorum ,hanımağam orgazinatörüm sevgili gevezehanım arkadaşım birileri sana sende mi brütüs durumları yapıyor acaba? şaka bir yana da topik nerelerde acep _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Tarih: 14.07.2007 - 10:24 Mesaj konusu:
trshadow, avrupa yakasında olmama rağmen.ben de sezon sonuna kadar anadoluda yapılması taraftarıyım..belki o konuda tartışıyorlardır......ama çayır çimen de bir başka oluyor kardeşim _________________
trshadow, _poseidon_, acacak avrupa olmazsa ben yokum dıyor inat hatun bu beklıyoruz salı acar topıgı sonrada kızıyor bana ''avrupa toplantılarına gelmıyorlar bır süre iptal edelım'' deyınce çayırçımen arıyordur şimdi ooo hayatta olmaz dıyor sadece anadoluda toplantılar dıyor yanı yazın bıtmesıne 10 hafta kaldı onuda 5 haftaya düşürcek katılım olmayınca avrupa yakası toplantılarına ben mekan bulamasam derdım arkadaşlar avrupa bu yaz boyunca ama geveze işte inat inat.....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız