Tarih: 13.07.2007 - 16:04 Mesaj konusu: Yardım lütfen. Suzuki gsr 600 / Kawasaki er 5 ?
arkadaşlar motor konusun da hata yapmamak için sizlerin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var yardımcı olursanız teşekkür ederim.
ilk motorum ybr 125 ve ardın dan cbr 125 aldım bu iki motorla yaklaşık 25000 km yol yaptım
şimdi aklım da 2 motor var suzuki gsr 600 ve kawasaki er 5
bu iki motor arasın da kararsızım
genelde işim geregi şehirler arasın da yolcuk yapıyorum.
kullanım açısın dan hangisi daha rahat ?
Konu başlığı içerik hakkında bilgi verici olmalıdır. Değiştirdim. Freewing
En son kinzavas tarafından 13.07.2007 - 16:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 13.07.2007 - 17:03 Mesaj konusu:
kinzavas, oncelıkle sıtemıze hosgeldın..dogru yerdesın..
genelde uzun yolculuklar yapıyosan rahatlıgı bakımından er5 suzukıye nazaran daha rahat bır motordur..kıyaslaman gereken nokta rahatlık dostum.tercıh senın _________________
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1290 Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN
Tarih: 13.07.2007 - 19:03 Mesaj konusu:
arkadaşim bence sen( F) serisine bin sonra (R) geç şunuda belirteyim ki
(F) motor uzun yolda seni yormaz . suzki gsx f al yada honda cbr f al . uzun yolda rahat edersin yeni büyük sisi makinaya geçtiğin için daha tercübe olursun buda benim fikrim...
Kilitlendi. Temizlikten sonra açılacak. Yazdıklarımıza, üslubumuza dikkat edelim. Burada yazdıklarınızı ailenizin yanında konuşabilecekleriniz kadar seviyeli tutun. Şimdilik kimseye uyarı vermiyorum tekrarında açık olarak uyarı alacaksınız.
E BRAVO DİYORUM, 3 SAYFA DİDİŞMİŞSİNİZ. Temizlendi devam. Arada kalan mesajlar konu ile ilgili olmayacağından maalesef kurunun yanında yaşta yandı. Bundan sonra herkes yazdıklarına dikkat etsin. Onur ombudsmanlığın için teşekkür ederim. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
yapılan kıyaslamalarda nakedlar içinde en iyisının suzukı gsr 600 oldugunu bılıorum yanı her ne kadar motor dergısı varsa sonuclarda bu cıkıyor ortaya ancak totalde bırıncı tabıkı ayrı ayrı degerlendırılınce negatıf yonlerıde var.bana sorcak olursan tabıkı gsr 600dıcem ama sole bı onerım var er 5 yerıne kawa en 6 yı tercıh edebılırsın bu arada fıatlarıda suzukı gsr 600 16.750ytl kawa en 6 14.500 sımdıden hayırlı olsun kazasız belasız _________________ kendini nokta gibi hissetti?in anlardabile birde bakarsyn ki anlamly bir cümlenin sonundasyn
Tarih: 14.07.2007 - 09:42 Mesaj konusu:
yaw nasıl 2006 da piytasaya çıkmış son teknoloji 600cclik bi motorla senelerdir üretilen vakti zammanında belki iyi fakat şimdi eski teknoloji kalmış er5i gsr 600e göre kıyaslarsın yada arasında kalırsın ben anlamadım....
ayrıca gsr ün fiyatıda 15000ytl dir bilginize...
etiler korlas hakan 2873355
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız