Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yardım lütfen. Suzuki gsr 600 / Kawasaki er 5 ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yardım lütfen. Suzuki gsr 600 / Kawasaki er 5 ?

Yardım lütfen. Suzuki gsr 600 / Kawasaki er 5 ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kinzavas
Üye
Üye

Nereden: kinzavas

MesajTarih: 13.07.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Yardım lütfen. Suzuki gsr 600 / Kawasaki er 5 ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motor konusun da hata yapmamak için sizlerin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var yardımcı olursanız teşekkür ederim.

ilk motorum ybr 125 ve ardın dan cbr 125 aldım bu iki motorla yaklaşık 25000 km yol yaptım
şimdi aklım da 2 motor var suzuki gsr 600 ve kawasaki er 5
bu iki motor arasın da kararsızım
genelde işim geregi şehirler arasın da yolcuk yapıyorum.
kullanım açısın dan hangisi daha rahat ?

Konu başlığı içerik hakkında bilgi verici olmalıdır. Değiştirdim. Freewing

En son kinzavas tarafından 13.07.2007 - 16:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kinzavas Çevrimdışı kinzavas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr 600
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kinzavas
Üye
Üye

Nereden: kinzavas

MesajTarih: 13.07.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr 600 kullanan varmı aramız da ?
Başa dön
kinzavas Çevrimdışı kinzavas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 13.07.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kinzavas, oncelıkle sıtemıze hosgeldın..dogru yerdesın.. Bravo
genelde uzun yolculuklar yapıyosan rahatlıgı bakımından er5 suzukıye nazaran daha rahat bır motordur..kıyaslaman gereken nokta rahatlık dostum.tercıh senın Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ScRapPy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.07.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr 600 al jawasaki seni yorar dostum
Başa dön
ScRapPy Çevrimdışı ScRapPy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 13.07.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşim bence sen( F) serisine bin sonra (R) geç şunuda belirteyim ki
(F) motor uzun yolda seni yormaz . suzki gsx f al yada honda cbr f al . uzun yolda rahat edersin yeni büyük sisi makinaya geçtiğin için daha tercübe olursun buda benim fikrim...
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.07.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kilitlendi. Temizlikten sonra açılacak. Yazdıklarımıza, üslubumuza dikkat edelim. Burada yazdıklarınızı ailenizin yanında konuşabilecekleriniz kadar seviyeli tutun. Şimdilik kimseye uyarı vermiyorum tekrarında açık olarak uyarı alacaksınız.

E BRAVO DİYORUM, 3 SAYFA DİDİŞMİŞSİNİZ. Temizlendi devam. Arada kalan mesajlar konu ile ilgili olmayacağından maalesef kurunun yanında yaşta yandı. Bundan sonra herkes yazdıklarına dikkat etsin. Onur ombudsmanlığın için teşekkür ederim.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 13.07.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada ıstanbulda gsr600 ıcın ekzoz lazım acaba yardımcı olabılırmısın 2006 model

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki gsr
neden biliomusun
daha çok kas
karizma
en az + 40 hp
2 silindir
vs.. vs..
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 13.07.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er5 derim ben
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 14.07.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapılan kıyaslamalarda nakedlar içinde en iyisının suzukı gsr 600 oldugunu bılıorum yanı her ne kadar motor dergısı varsa sonuclarda bu cıkıyor ortaya ancak totalde bırıncı tabıkı ayrı ayrı degerlendırılınce negatıf yonlerıde var.bana sorcak olursan tabıkı gsr 600dıcem ama sole bı onerım var er 5 yerıne kawa en 6 yı tercıh edebılırsın bu arada fıatlarıda suzukı gsr 600 16.750ytl kawa en 6 14.500 sımdıden hayırlı olsun kazasız belasız Bravo Bravo

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kesinlikle GSR 600 diyorum görüntü,güç,kullanım rahatlıgı olarak GSR derim Bravo

GKNAKED,
Alıntı:
2 silindir

arkadaşım 4 silindirli GSR OK
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw nasıl 2006 da piytasaya çıkmış son teknoloji 600cclik bi motorla senelerdir üretilen vakti zammanında belki iyi fakat şimdi eski teknoloji kalmış er5i gsr 600e göre kıyaslarsın yada arasında kalırsın ben anlamadım....
ayrıca gsr ün fiyatıda 15000ytl dir bilginize...
etiler korlas hakan 2873355
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.07.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsr600 derim ama uzun yol giderim diyosun onun içinde kawasaki er5 daha rahat olur
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 14.07.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, temızlık ıcın tesekkurler dostum Göz kırpıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal