Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cinayete Teşşebbüs.. ( kaza haberi )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cinayete Teşşebbüs.. ( kaza haberi )

Cinayete Teşşebbüs.. ( kaza haberi )
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ahmetokur
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Soysuz O.......Çocukları alleh belalarını versin çok geçmiş olsun kardeşim kurtulmana sevindim adamı bulursan haberim olsun Sinirlendim anladın sen kanımca Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zaten o serefsızı bulmak ıcın ıstedım plakasını ısmını yazarsan sevınırım arkadasım!!!
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serapz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, çok üzüldüm gecmıs olsun.....umarım davadan da iyi bir sonuc alırsın Göz kırpıyorum
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, çok büyük geçmiş olsun. Cinayete teşebbüs..Yanlış bir cümle kurmak istemiyorum ama.. Trafikte yapılan cinayete teşebbüsler kaza olarak adlandırılıyor. Araç başka ama amaç aynı..Acayip derecede sinirim bozuldu..Şiddeti sevmem ama böyle birine en ağırını yapardım...Umarım maddi ve manevi olarak cezasını görür insanlık müsvettesi.. Sinirlendim

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, geçmiş olsun umarım cezasını alır ve aklı başına gelir...
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Road_Roner, geçmiş olsun birader naparsın ülkede eşşekk sayısı çok şaşmamak elde değil bencede bi toprak kokusu alması lazım o salak herifin
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun. motosiklet bu tür şehir magandaları yüzünden tehlikeli bir hale geliyor. şu anda dilime gelenleri buraya yazamam. tekrar geçmiş olsun İstemiyorum
unfortunate
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with F14

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakın peşini bırakma , örnek ol hakettiğini bulsun Bravo
sanada çok geçmiş osun..
unfortunate Çevrimdışı unfortunate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...Böylelerine dava felan açmayacaksın aslında direk imha etceksin.Bugün sana yaptı yarın başkasına hayat davasında 2.duruşma olmayabiliyor mahkemeyi kazanabilirsin ama ya mahkemeye verecek durumda olmasaydın.Neyse Tekrar geçmiş olsun ALLAH'a şükür birşeyin yok.

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun Cezasını çekecek o dengesiz Bravo
Başa dön
PIERzig Çevrimdışı PIERzig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun. Bu işin peşini kesinlikle bırakmamak gerektiğini düşünüyorum.Malesef kendine masera arayan ne amaçla ve niye yaptığının açıklamasını bile kendisine açıklayamayacak durumda akıl yönünden yoksun bir insan hayır canım insan demek doğru değil .............. boşluklara ne koyarsanız sanırım o yakışacaktır. İnsanların türkiyede normal yolda yürümeyi bir kenara bırakında motorla bile çok büyük riskler aldığımızı düşünüyorum.Tekrar çok geçmiş olsun diyor ve gelişmelerden bizi haberdar edersen sevinirim.
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorparca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.bir çok medeni ülkede,motosiklete çarpılan trafik kazalarının bile adam öldürmeye teşebbüs olarak incelendiğini düşünürsek,sizin yaşadıklarınız da buna bir örnektir.umarım hastane bilgileri ve raporlarınız mevcuttur.bu tür raporlar size mahkeme esnasında yardımcı olacaktır.iyi günler..
motorparca Çevrimdışı motorparca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Road_Roner
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

....

En son Road_Roner tarafından 14.07.2007 - 11:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Road_Roner Çevrimdışı Road_Roner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 14.07.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim..böyle araba kullanıp ta motorcuları sıkıştıran arkadaşlara yapılacak o kadar şey var ki aslında..terbiyem müsade etmiyo.. burda ayıp olur..

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 14, 15, 16  Sonraki
3. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal