Tarih: 14.07.2007 - 10:50 Mesaj konusu:
Soysuz O.......Çocukları alleh belalarını versin çok geçmiş olsun kardeşim kurtulmana sevindim adamı bulursan haberim olsun anladın sen kanımca _________________ (Zalime boyun egersen zarar daha cok olur. Hakkin ile birlikte serefinde yok olur.)
Road_Roner, çok büyük geçmiş olsun. Cinayete teşebbüs..Yanlış bir cümle kurmak istemiyorum ama.. Trafikte yapılan cinayete teşebbüsler kaza olarak adlandırılıyor. Araç başka ama amaç aynı..Acayip derecede sinirim bozuldu..Şiddeti sevmem ama böyle birine en ağırını yapardım...Umarım maddi ve manevi olarak cezasını görür insanlık müsvettesi.. _________________
Tarih: 14.07.2007 - 11:13 Mesaj konusu:
çok büyük geçmiş olsun. motosiklet bu tür şehir magandaları yüzünden tehlikeli bir hale geliyor. şu anda dilime gelenleri buraya yazamam. tekrar geçmiş olsun _________________ no past no future
Geçmiş olsun...Böylelerine dava felan açmayacaksın aslında direk imha etceksin.Bugün sana yaptı yarın başkasına hayat davasında 2.duruşma olmayabiliyor mahkemeyi kazanabilirsin ama ya mahkemeye verecek durumda olmasaydın.Neyse Tekrar geçmiş olsun ALLAH'a şükür birşeyin yok. _________________
Tarih: 14.07.2007 - 11:34 Mesaj konusu:
Gerçekten çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun. Bu işin peşini kesinlikle bırakmamak gerektiğini düşünüyorum.Malesef kendine masera arayan ne amaçla ve niye yaptığının açıklamasını bile kendisine açıklayamayacak durumda akıl yönünden yoksun bir insan hayır canım insan demek doğru değil .............. boşluklara ne koyarsanız sanırım o yakışacaktır. İnsanların türkiyede normal yolda yürümeyi bir kenara bırakında motorla bile çok büyük riskler aldığımızı düşünüyorum.Tekrar çok geçmiş olsun diyor ve gelişmelerden bizi haberdar edersen sevinirim.
Tarih: 14.07.2007 - 11:37 Mesaj konusu:
geçmiş olsun.bir çok medeni ülkede,motosiklete çarpılan trafik kazalarının bile adam öldürmeye teşebbüs olarak incelendiğini düşünürsek,sizin yaşadıklarınız da buna bir örnektir.umarım hastane bilgileri ve raporlarınız mevcuttur.bu tür raporlar size mahkeme esnasında yardımcı olacaktır.iyi günler.. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
.... _________________ YUKSEK HIZLARDA ÖLÜM KOKAR ÜSTÜMÜZ BASIMIZ VE HER AN YOLCU OLMA İHTİMALİ TAŞIRIZ CEBİMİZDE, BİL DİYE SÖYLÜYORUM ÖLÜMÜM VE GİDİŞIM KOYMASIN
En son Road_Roner tarafından 14.07.2007 - 11:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 14.07.2007 - 11:42 Mesaj konusu:
geçmiş olsun kardeşim..böyle araba kullanıp ta motorcuları sıkıştıran arkadaşlara yapılacak o kadar şey var ki aslında..terbiyem müsade etmiyo.. burda ayıp olur.. _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız