Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mardin mdden destek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mardin mdden destek

mardin mdden destek
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 02.07.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BOSTANCI42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.07.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kesinlikle bu geziyi ertelesin OK OK
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 04.07.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yılmaz elektriğin sonucunu bekliyorum
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 07.07.2007 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitme kardeşim.Ne işin var orada.benen söylemesi...
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.07.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 kaç güne kadar arkadaş kendisi karar verir
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar arkadaşlar baya yorucu ve güzel bir yolculuk yaptım yolculuğum ortalama 1200 km sürdü mardinden bismil kavsağı bu yol aynı zamanda hasankeyfe çıkıyor oradan batman oradanda kurtalan siirt arası biraz yol çalışması var çakıl çok.veysel karani bitlis arası eğer gidecek varsa biraz dikat etmeli çünkü yoda çalışma var ve çokta viraj var.bitlis van arası çok güzel bi problem yok,dönüşte ise silvan diyarbakır üstü geldimyol biraz dar dikkat etmek lazım, sonrası yine aynı
şimdi diyeceksiniz ki yolda herhangi bir teklike varmı orada olduğum gün yani bitliste milli eğitim bakanımız elini kolunu sallayarak geziyordu bu gezi sırasında kimse tarafından durdurulmadım. zaten ortalık gurbetçi arabalarından kaynıyor alman plakalı bir iki bmw motorda gödüm selektör yaptım baya hoşlarına gitti.yol çok güvenli idi yanlız yola tek bir güvensizlik var oda türkiyenin acı kaderi olan trafik terörü.kamyoncu esnafına yakın gitmeyin,yolların durumu zaten içler acısı.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakan tabiki kolunu sallaya ssalaya gezer koskoca ordu ve koruma var arkasında bizim arkadaş geliyo bu p.tesi kendisi karar verecek
Başa dön
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 14.07.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korkacak hıc bısey yokki ne yar yani muş malazgirte 1ay kadar kaldım ve ınanın büyük şehirler daha zormuş ve tehlıkeli korkacak hıc bısey yok yolu acık olsun mardınden bol bol resım cekın... ee tabı arkadasının bir vukaatı yoksa korkmasına gerek te yok bır cok sanatcı orda halen fılm cekimi yapıyo, ayrıca yerlı yabancı turst bolgesı

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş ne derse artık
Başa dön
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 19.07.2007 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ben Askeri personelim ve diyarbakırda görev yapıyorum.Yani olayın göbeğindeyim.Gerçi oraya yeni tayin oldum ama geçen hafta motorumla D.bakır-Ş.urfa-G.antep-Osmaniye-Adana- pozantı güzergahını izleyerek Konya'ya kadar geldim.Ertesi günde Aydın'a vardım. Bi Allahın kulu da bişey yapmadı aksine yardımcı oluyorlar.Korkmanıza gerek yok Ordumuz Dimdik ayakta evelAllah

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 19.07.2007 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Korkmanıza gerek yok Ordumuz Dimdik ayakta evelAllah

Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.07.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duanı et çık yola kardeşim hayırlı yolculuklar Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal