gitme kardeşim.Ne işin var orada.benen söylemesi... _________________ 1 TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR.11 TÜRK İÇİN CİHANI FETHEDERİZ...Özel Harp.
AB RH (+) 0 506 357 7316
merhaba arkadaşlar arkadaşlar baya yorucu ve güzel bir yolculuk yaptım yolculuğum ortalama 1200 km sürdü mardinden bismil kavsağı bu yol aynı zamanda hasankeyfe çıkıyor oradan batman oradanda kurtalan siirt arası biraz yol çalışması var çakıl çok.veysel karani bitlis arası eğer gidecek varsa biraz dikat etmeli çünkü yoda çalışma var ve çokta viraj var.bitlis van arası çok güzel bi problem yok,dönüşte ise silvan diyarbakır üstü geldimyol biraz dar dikkat etmek lazım, sonrası yine aynı
şimdi diyeceksiniz ki yolda herhangi bir teklike varmı orada olduğum gün yani bitliste milli eğitim bakanımız elini kolunu sallayarak geziyordu bu gezi sırasında kimse tarafından durdurulmadım. zaten ortalık gurbetçi arabalarından kaynıyor alman plakalı bir iki bmw motorda gödüm selektör yaptım baya hoşlarına gitti.yol çok güvenli idi yanlız yola tek bir güvensizlik var oda türkiyenin acı kaderi olan trafik terörü.kamyoncu esnafına yakın gitmeyin,yolların durumu zaten içler acısı.
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1058 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 14.07.2007 - 21:52 Mesaj konusu:
korkacak hıc bısey yokki ne yar yani muş malazgirte 1ay kadar kaldım ve ınanın büyük şehirler daha zormuş ve tehlıkeli korkacak hıc bısey yok yolu acık olsun mardınden bol bol resım cekın... ee tabı arkadasının bir vukaatı yoksa korkmasına gerek te yok bır cok sanatcı orda halen fılm cekimi yapıyo, ayrıca yerlı yabancı turst bolgesı _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 19.07.2007 - 01:36 Mesaj konusu:
Arkadaşlar ben Askeri personelim ve diyarbakırda görev yapıyorum.Yani olayın göbeğindeyim.Gerçi oraya yeni tayin oldum ama geçen hafta motorumla D.bakır-Ş.urfa-G.antep-Osmaniye-Adana- pozantı güzergahını izleyerek Konya'ya kadar geldim.Ertesi günde Aydın'a vardım. Bi Allahın kulu da bişey yapmadı aksine yardımcı oluyorlar.Korkmanıza gerek yok Ordumuz Dimdik ayakta evelAllah _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız