Wayyy Hemşerilerim.. Bizim memlekete Gitmişsiniz.. Vay be Özlemiştim oraları iyi oldu Gördüğüm.. Göl kenarında Bir Balık yemeden Dönmeseydiniz bari.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
ya ben bu pilav işini merak ediyorum nedir yani her pazar muhakkak bi düğünmü oluyor sizden bi akrabanın falan yoksa aleni gidip tanrı misafiri durumumu var _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.07.2007 - 23:26 Mesaj konusu:
irfaan, Davetsiz hiç biryere gitmeyiz kardeşim..
Düğünlerimize özel olarak davet ediliyoruz.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 15.07.2007 - 23:31 Mesaj konusu:
SGOR, ordan birilerini everin de düğün görelim yaw. Olmuyor böyle. Hep seyret hep seyret, nereye kadar _________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya 3,5 atarsın ya 4-4lük yaşarsın.
Tarih: 15.07.2007 - 23:34 Mesaj konusu:
SGOR, oy oy oy . Kardeşimin düğünde halay çekicez yani. Süper. Allah şimdiden mesut etsin _________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya 3,5 atarsın ya 4-4lük yaşarsın.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.07.2007 - 23:48 Mesaj konusu:
Rachel, Allah razı olsun ablacım.. tayden, Teşekkürler kardeşim bitanem
cengiz katılmadı bugün bize halit beyşehire geldi sonradan aramıza _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
SGOR, yok dostum yanlış anlama aman ben öyle bişey ima etmedim
ama illa biyer ararsanız her zaman beklerim kadayıflarınız kaymağınız hazırda bekliyor ona göre _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Tarih: 16.07.2007 - 00:49 Mesaj konusu:
Sgorcum seni sağlıklı ve gülerken görmek ne güzel. Günün keyfini çıkarmışsınız. Konya'da sabah, öğle, akşam hep etli pilav mı yiyorsunuz? Daha öncede sormuştum. Ben cidden merak ediyorum. _________________ Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi?
Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen?
Kayıt: May 29, 2007 Mesajlar: 390 Nereden: KONYA M.D A RH (+)
Tarih: 16.07.2007 - 00:49 Mesaj konusu:
çok eglenceli bir hafta sonu geçirdik ahmet abimin de dedigi gibi bu günün hiç bitmesini bende istemedim ama zamanı durduramıyoruz viraj viraj viraj neydi onlar öyle yaaa _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız