Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..

KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rachel, gel tabi süpriz yap ne zaman gelcen Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 15.07.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wayyy Hemşerilerim.. Bizim memlekete Gitmişsiniz.. Vay be Özlemiştim oraları iyi oldu Gördüğüm.. Göl kenarında Bir Balık yemeden Dönmeseydiniz bari.. Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, Abicim karnımız davet dolayısıyla doydu malum balığa yer kalmadı. Çok gülüyorum
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum ya ben bu pilav işini merak ediyorum nedir yani her pazar muhakkak bi düğünmü oluyor sizden bi akrabanın falan yoksa aleni gidip tanrı misafiri durumumu var Çok gülüyorum
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfaan, Davetsiz hiç biryere gitmeyiz kardeşim..
Düğünlerimize özel olarak davet ediliyoruz.. Bravo
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, ordan birilerini everin de düğün görelim yaw. Olmuyor böyle. Hep seyret hep seyret, nereye kadar Dil çıkarıyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rachel, Tamam ablam yakında ben evleneceğim zaten Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, oy oy oy . Kardeşimin düğünde halay çekicez yani. Süper. Allah şimdiden mesut etsin Gülümsüyorum
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vermişsiniz coşkuyu gene Konya MD Bravo
yaw özledim sizli valla Olmayacak böyle Konyayamı gelsek napsak.
HalİT kardeşimi göremedim hayırdır yoksa Cengizle gene ufo avınamı çıktılar. Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

Allah muhabbetinizi bozmasın kardeşlerim Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rachel, Allah razı olsun ablacım.. Bravo
tayden, Teşekkürler kardeşim bitanem
cengiz katılmadı bugün bize halit beyşehire geldi sonradan aramıza Gülümsüyorum
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, yok dostum yanlış anlama aman ben öyle bişey ima etmedim Göz kırpıyorum

ama illa biyer ararsanız her zaman beklerim kadayıflarınız kaymağınız hazırda bekliyor ona göre Göz kırpıyorum
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir pazar günüydü herşey cok güzeldi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 16.07.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sgorcum seni sağlıklı ve gülerken görmek ne güzel. Günün keyfini çıkarmışsınız. Konya'da sabah, öğle, akşam hep etli pilav mı yiyorsunuz? Daha öncede sormuştum. Ben cidden merak ediyorum.
serer Çevrimdışı serer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 16.07.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok eglenceli bir hafta sonu geçirdik ahmet abimin de dedigi gibi bu günün hiç bitmesini bende istemedim ama zamanı durduramıyoruz Ağlıyorum viraj viraj viraj neydi onlar öyle yaaa Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 07:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Maşallah 41 Kere Maşallah Kankam resimler coşmuş gene helal olsun size Konya MD hepinizle gurur duyuyorum Memoli tavşanım benim sanki senide görür gübi oldum maşallah benim gardaşıma öpüyorum seni memoli saygılarımla Delirdim Dans
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
4. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal